Reacties voor: Genie Smart Lock: slim deurslot heeft accuduur van een jaar

De Genie Smart Lock is een slim slot voor je deur met bijbehorende iPhone-app. De accu van het slot houdt het een jaar vol.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zal mooi staan op de buitendeuren. Zeker ook waterdicht?

  2. Wat een ongelofelijk ‘functioneel’ design. (Overbodige) functies boven design.

    Volgens mij moet een slot open en dicht kunnen (en alleen voor de eigenaar zo simpel mogelijk; voor alle andere mensen juist niet). Hij hoeft me niet te begroeten (want ik heb al huisgenoten die dat voortreffelijk kunnen, en heel wat aangenamer).

    Het slot moet “liefst” ook nog even bestand zijn tegen de passerende inbreker, die bij dit ‘ontwerp’ meteen zijn breekijzer tevoorschijn tovert zodat hij de draadjes even kan doorverbinden na sloop van de behuizing (uiteraard nadat hij bijgekomen is van het lachen). Tenzij het slot aan de binnenkant moet komen te zitten maar dan heeft het scherm geen reden om me te begroeten.

    Verder koop je voor een paar tientjes een elektrisch slot en voor nog een paar tientjes meer heb je er een (mini)computer bij. Perfect weg te werken in een willekeurige deur of deurstijl. 250 dollar is veel te duur.

  3. Kanttekening op dit stuk is dat ook deze Genie Smart Lock de mogelijkheid geeft om met een sleutel te ver/ontgrendelen. Net zoals de anderen.

  4. Het zijn US sloten, dus in NL hooguit als bijzetslot te gebruiken

  5. @Gonny Van der Zwaag: en dat zeker in ‘perfecte’ omstandigheden

  6. Wat gebeurd er nou als je iPhone leeg is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.