Reacties voor: Gelekte versie iOS 5.1 bevat camera-slider, Japanse Siri

De Portugese website BlogdoiPhone beweert een gelekte versie van iOS 5.1 in handen te hebben. Hierin bevinden zich onder andere een nieuwe cameraslider op het ontgrendelscherm en een Japans sprekende Siri.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Permanent camera-icoon zou veel beter zijn inderdaad, heb al wat momentjes gemist doordat ik zat te kutten met de home-knop.

  2. Zouden ze op deze manier dat Microsoft patent omzeilen?!

  3. Waarschijnlijk zit de panormafunctie er ook wel in die weken geleden al ontdekt werd.

  4. Ach die schuifmethode gaat misschien wel sneller, maar mijn camera app is zo traag als dikke stront op mijn iPhone 4.
    De schutter blijft seconden lang dicht zitten, waardoor ik bijna altijd ‘het moment’ allang heb gemist…..

  5. Origineel geplaatst door Peter
    Ach die schuifmethode gaat misschien wel sneller, maar mijn camera app is zo traag als dikke stront op mijn iPhone 4.
    De schutter blijft seconden lang dicht zitten, waardoor ik bijna altijd ‘het moment’ allang heb gemist…..

    Is dat een iPhone 4 mét of zonder jailbreak?

  6. Messagecentre on the lockscreen would be a novice.
    Upcoming appointments visible. 😉

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Ach die schuifmethode gaat misschien wel sneller, maar mijn camera app is zo traag als dikke stront op mijn iPhone 4. De schutter blijft seconden lang dicht zitten, waardoor ik bijna altijd ‘het moment’ allang heb gemist…..

    same here, alleen dan op een 3gs. frustrerend gewoon. bij mij zonder jailbreak

  8. Ik maak al langer gebruik van locklauncer. Daarbij het ik 5 belangrijke iconen staan die ik naar boven moet schuiven als ik deze wil starten. (net zoals IOS5.1)
    Namelijk: Camera, Zaklamp, Google-Translate, Shazam, rekenmachine. Voor mij zijn dat applicaties die ik vaak gebruik en ook GELIJK nodig heb wanneer ik dat wil.

  9. @iFeun: je hebt toch al notification center op je lock screen? Mijn agenda staat er alvast op. Of bedoel je iets anders

  10. Origineel geplaatst door Tom
    @Ifeun: je hebt toch al notification center op je lock screen? Mijn agenda staat er alvast op. Of bedoel je iets anders

    Dat is geen notification center, notification center is dat geval dat je omlaag trekt op je homescreen waar (zonder JB) aandelen & weer widgets in zitten. De agenda wordt gewoon weergegeven als een melding.

  11. Origineel geplaatst door Terence
    Permanent camera-icoon zou veel beter zijn inderdaad, heb al wat momentjes gemist doordat ik zat te kutten met de home-knop.

    Als je 2x op de home knop drukt als je iphone uit staat gaat hij aan is de knop direct beschikbaar, vind dat al aardig rap (misschien zet je hem eerst aan en druk je dan 2x?)

  12. Leuk en aardig allemaal wat Apple verzint en in iOS verwerkt maar wat ik toch heel erg vervelend begin te worden langzamerhand is de mogelijkheid om deze extra toevoegingen optioneel te maken en aan/uit te kunnen zetten. Niet iedereen vind het een verbetering om altijd het camera icoontje naast de ontgrendel balk te hebben en ook mis ik de mogelijkheid om het hele notification centre uit te zetten zoals berichtgeving in iOS 4 en lager wel volledig uit te schakelen was.

    Zo kunnen we nog wel even doorgaan, zou zo makkelijk kunnen om nog meer mensen tevreden te maken. Niet dat ik het notification centre niet gebruikt maar hopelijk snappen jullie wel mijn punt.

  13. @Youri
    Maar je hebt toch niet altijd het camera icoon naast de ontgrendelbalk, daarvoor moet je juist twee keer klikken op de thuisknop. Iets wat trouwens vrij onlogisch is, een permanente cameraknop is veel handiger.

  14. Gewoon jailbreaken dan heb je permanent het camera icoontje op je lockscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.