Reacties voor: Gelekte screenshots: Installer 3.1 krijgt zoekfunctie

Uit gelekte screenshots van Installer 3.1 blijkt dat er in de nieuwe versie een zoekfunctie aanwezig is. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om software te vinden, waarvan je de categorie niet weet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Eidelijk!

  2. YEAH!

  3. Goed Nieuws!!

  4. Dat werd tijd ! 🙂

  5. Laat maar komen..

  6. Mooi, nu maar wachten tot hij uit de beta gaat;)

  7. ik vind cydia persoonlijk veel beter doordacht. Ook het zoeken en het refreshen van de sources werkt vele malen beter. Enigste pré die installer op dit moment nog heeft zijn de hoeveelheid apps die binnen installer beschikbaar zijn !

  8. Ziet er goed uit! Alleen jammer dat “More info” verdwijnt. Als je dat overigens alleen uit het screenshot afleidt, dan zou het wel eens mee kunnen vallen, want nu kunnen repo-maintainers er al voor kiezen om bij bepaalde onderdelen het More Info veld weg te laten.

  9. Ik heb net mijn installer ge-update, ik heb nu ook al die zoekfunctie!!!!

  10. na het updaten van de installer kan ik niks meer installeren…. Iemand hier die daar ook problemen mee heeft????

  11. Het was even wachten maar het eindelijk niet meer eindeloos scrollen maar een goede search.
    Wat me wel opviel is dat de 2.0 iconen app de installer app button veranderde in de oude en dat als ik de app deinstalleerde de oude iconen helemaal weg zijn en er het bouw icoontje komt te staan. Geukkig bij het opnieuw installerenvan de 2.0 iconen app zag alles er weer netje uit.

  12. Ook bij mij ligt de installer er helemaal uit na de update. hij zoekt recourses en valt terug naar het springbord. Hetzelfde heb ik overigens met Fring als ik een testcall wil maken, dus de update van Fring kan ook schade hebben veroorzaakt. Wat is wijsheid, want ik kan installer dus niet meer gebruiken. Firmware 1.0.2.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.