Reacties voor: Gelekte iPhone 6s-onderdelen tonen uitstekende camera

Opnieuw zijn er onderdelen van de iPhone 6s online opgedoken. Deze keer leggen ze de nadruk op de cameraring, die zo te zien wederom uit de behuizing steekt.
Lars Paymans -

Reacties: 61 reacties

  1. Apple luistert gewoon niet naar de klanten. Wordt een beetje moe van dit eigenwijs gedoe.

  2. Jammer.. Had liever gezien dat de iphone 6s 1mm dikker was en een platte camera had.

  3. De 6S is in feite een 6 met iets verbeterde hardware aan de binnenkant. De buitenkant blijft gewoon dezelfde als van de 6 dus ook de uitstekende cameralens. Anders zou er een nieuw design aan te pas moeten komen, nu hoeven ze alleen maar een blik iPhone 6 buitenkantjes open te trekken die ze al hebben liggen.

  4. Marketing technisch is het gewoon slim. Een goede reden om als extra een (dun) hoesje te verkopen. Uiteindelijk laten liefhebbers hem er toch niet om liggen.

  5. Tja.. Niks nieuws aan de horizon. De s versie is altijd een interne upgrade! En ik heb toch altijd een hoesje. Ik zie het probleem niet zo:-). Kan niet wachten. Ik vind dat de 6(s) veel beter in hand ligt dan de hoekige 5s.

  6. Ik vond het in het begin ook een vreemde keus. Maar ik moet zeggen dat ik inmiddels een beetje om ben en ik vind het wel wat hebben, het voelt degelijk. Je merkt er in het normaal gebruik trouwens niets van.
    Wel grappig dat ik ‘uitstekende camera’ altijd lees als een ‘prima’ camera i.p.v. dat hij uitsteekt 😀

  7. Heb een Iphone 6 , ik heb een plastic doorzichtig hoesje aan de achterkant en totaal geen last vh ringetje .
    En of het nu wel of niet zonder uitpuilende ringetje is iets van een hoesje zou dat zowiezo gebruiken omdat het keer op keer vd iphone op de achterkant ,zonder bescherming snel krasjes zitten dus niet bevordelijk voor evt verkoop is.
    En mijn iphone inruilen voor een iphone waar nauwelijks iets aan veranderd is ga ik niet doen , ik ga weer voor een iphone waaraan ik echt merk dat ik iets nieuws hebt gekocht .. Dus ik sla een jaar over,maar dat is ieder voor zich natuurlijk En kan me dat ook wel voorstellen de Iphone is een leuk speeltje ( ;

  8. Origineel geplaatst door Prana

    Wel grappig dat ik ‘uitstekende camera’ altijd lees als een ‘prima’ camera i.p.v. dat hij uitsteekt

    Had ik ook 🙂

  9. Oh jee wat een probleem,
    Vind het ook zo erg dat mijn telefoon uitsteekt als hij op tafel ligt.

  10. Dan toch maar overstappen naar een Samsung? #dachthetniet

  11. De iPhone 5S had ook al een uitstekende camera, hoor! Alleen stak ‘ie nog niet uit!

  12. Ik heb het helemaal gehad met Apple en hun uitmelken van de klant. Als dit echt waar is (van die uitpuilende camera) dan ben ik echt weg en stap ik over naar Android!!

  13. @Memoryfreak: U weet dat bij elke iphone altijd of bijna een S erachteraan komt , ik ga ook geen S kopen en wacht op de evt Iphone 7 maarom daarvoor over te stappen op Android… Sterkte ermee en dat bedoel ik goed , fijne dag 😊

  14. @Memoryfreak: Vind het bijster interessant dat er dus blijkbaar mensen zijn die hun omgeving niet echt lezen voor wat het is.. het is al vaak gezegd maar de S versies staan nou eenmaal niet voor “grote” veranderingen..

    En dan is het dus bijster interessant dat je een keuze maakt om van platform en hardware te switchen vanwege 1 van de minst belangrijke eigenschappen van de telefoon.. Dus heb je primair dan waarschijnlijk gekozen voor Apple om populistische redenen?

    Ahhh nee het gaat om het uitmelken.. Nou heel veel succes op Android.. en waarschijnlijk samsung of een ander merk.. Die feitelijk qua “uitmelken” het niet heel veel anders doen…

  15. Als je voor alleen die camera overstapt op een totaal ander ecosysteem, snap je werkelijk niets van Apple. En waarschijnlijk post je binnen de kortste keren op Android-forums dat je bij het volgende privacy-issue er echt helemaal klaar mee bent. Enz.

  16. Wat is het probleem?

  17. laten naast de ring voor de cameralens ook een interne kabel zien waarin de Lightning-ingang, volumeknoppen en LED-flitser in verwerkt zitten

    De Lightning ingang zit niet bepaald daar 😉 Jullie bedoelen de power/sleep button? Hij ziet er overigens een stuk meer solide uit dan die van de 6. Duidt dit op een (aanstaand) probleem met deze power/sleep buttons bij de iPhone 6?

  18. Origineel geplaatst door Memoryfreak
    Ik heb het helemaal gehad met Apple en hun uitmelken van de klant. Als dit echt waar is (van die uitpuilende camera) dan ben ik echt weg en stap ik over naar Android!!

    en wat heeft de samsung galaxy s6 juist een uitpuilende camera dus…. veel succes met android ken veel mensen die heel snel teurg gingen naar apple ;<)

  19. En waarschijnlijk ook weer geen stereo speakers in de 6S. Je zou denken nu met zo’n grote speaker firma erachter dat ze daar nu ook wel mee kwamen, helaas dus.

  20. Origineel geplaatst door RemS
    Vind het bijster interessant dat er dus blijkbaar mensen zijn die hun omgeving niet echt lezen voor wat het is.. het is al vaak gezegd maar de S versies staan nou eenmaal niet voor “grote” veranderingen..

    En dan is het dus bijster interessant dat je een keuze maakt om van platform en hardware te switchen vanwege 1 van de minst belangrijke eigenschappen van de telefoon.. Dus heb je primair dan waarschijnlijk gekozen voor Apple om populistische redenen?

    Ahhh nee het gaat om het uitmelken.. Nou heel veel succes op Android.. en waarschijnlijk samsung of een ander merk.. Die feitelijk qua “uitmelken” het niet heel veel anders doen…

    Zooo mooi gezegd..

  21. Momenteel bezit ik een iPhone 5s en ik overweeg om straks een 6s aan te schaffen. Ter bescherming heb ik mijn iPhone altijd in een beschermhoesje (book case) zitten. Een camera die iets uitsteekt heeft in dit kader ook een voordeel, omdat de uitsparingen voor de camera en de flitser aan de achterkant van beschermhoesjes in veel gevallen te klein zijn, waardoor de camera en zeker ook de flitser geen volledig ‘vrij zicht’ hebben. Een camera die iets uitsteekt, zou hier wellicht iets minder last van hebben. Ieder nadeel heeft z’n voordeel.

  22. Gewoon veel interessanter om nog even geduld te hebben en te wachten tot de Iphone 7.
    Men houd alle super renovatie voor de 7 om de 6s kopers ook over de brug te halen tot aankoop over te gaan van de 7.
    Klassiek verkopers trukje !!

  23. Mensen vergeten dat door de uitstekende camera van Apple je ook minder last hebt dat flitslicht in de camera lekt bij gebruik van hoesjes. Bij de 4s veroeste dat altijd je foto’s in het donker.

  24. Tja je kan over de uitstekende camera die trouwens uitstekend werkt muggenziften . Mijn ervaring is dat het helemaal niet storend is en de kwaliteit van foto’s juist daardoor beter wordt door het feit dat de camera beter het licht opvangt. Maar er zullen altijd mensen zijn die je nooit volledig tevreden kunt maken. Ik kies in ieder geval voor de kwaliteit en neem de camera er met plezier bij.

  25. De s-versie is vaak alleen intern. Echter Apple was er zelf ook niet blij mee: ze photoshopten de uitstekende camera in advertenties ook af). Dus waarom toch niet een mm dikker?!

  26. @harmjan: haha veel succes met je overstap naar Android. Na jaren miserie hiermee ervaar ik nu wat de stabiltieit en betrouwbaarheid van iOS is. Helaas heeft dit veel te lang geduurd. Android is enorm vatbaar voor spam, lekken in de beveiliging, vastlopers waarbij je je toestel regelmatig moet hardresetten, ongewenste pop-up reclames, loom worden van je toestel enz enz. Trouwens De Samsung toestellen hebben ook uitpuilende camera’s en dat is niet zonder reden want deze vangen meer omgevingslicht en maken mooiere foto’s . Sorry maar jou redenering raakt kant nog wal. Waarom denk je dat juist zoveel Android gebruikers nu overstappen naar Apple ?Juist ja ik zal het zeggen …. Omwille van de kwaliteit , gegarandeerde updates, en het veel betere besturingssysteem…..

  27. Hier baal ik echt ontzettend van!
    Heb een iPhone 5 (geen 4G) en ik wilde vorig jaar al een nieuwe halen.
    Dat de iPhone 6 groot is en ik het design niet heel super vond had ik me wel overheen kunnen zetten maar die uitpuilende camera niet!
    Nu weet ik niet wat ik moet…
    Zoveel geld betalen voor een toestel dat me niet aanstaat…. Pffff!
    Android is een absolute no-go! Andere besturingssystemen ook.
    Toch nog maar proberen een 5S te scoren (want 4G) en de de 7 afwachten?
    Of nóg een jaar met m’n 5 doen?
    Ik weet t echt nog niet hoor!
    Ik vind het heel erg jammer dat Apple zo weinig rekening houdt met wat de mensen echt willen.
    Ik begin het ook bijna jammer te vinden dat ik destijds voor Apple heb gekozen want tja… Eenmaal Apple, nooit weer wat anders hè….

  28. @Sarafina: Ik heb ook een iPhone 5 (3G is voor mij snel zat hoor) en ik behoud de iPhone 5 tot dat iOS niet meer ondersteund wordt dan pas ga ik een nieuwe iPhone kopen. Mijn iPhone 5 werkt bij mij nog even snel toen ik ‘m gekocht had in 2012.

    De S-serie/versie is een intern upgrade. Denk dat pas vernieuwingen doorkomen bij de iPhone 7.

    In vorige reacties op dit artikel was dat Apple ook niet blij was met uitsteek camera en toen hadden ze ‘m gefotoshopt voor marketing. Waarschijnlijk zit in de iPhone 7 gewoon zoals op de iPhone 5/5S qua camera, maar het is ook met bepaalde gewenning te maken hoe de design is.

    Ik heb de iPhone 6 vastgehouden in de Apple store en vind dat wel meevallen van de camera. Alleen mijn iPhone 5 werkt gewoon naar behoren dus ik zie ook geen reden om een nieuwe te kopen.

    Ik ga zelf niet meer naar Android. Alleen maar vastlopers gehad. iOS is voor mij een beademing en rust. Puur op mijn eigen persoonlijke mening hoor 😉😜.

  29. Origineel geplaatst door Marco
    Gewoon veel interessanter om nog even geduld te hebben en te wachten tot de Iphone 7.
    Men houd alle super renovatie voor de 7 om de 6s kopers ook over de brug te halen tot aankoop over te gaan van de 7.
    Klassiek verkopers trukje !!

    super renovatie? Dat heb je al jaren niet meer bij Apple. Sinds de dood van Jobs begint Apple steeds een ‘gewone’ bedrijf worden. En ja ze maken steeds meer winst maar uit eindelijk zal dat ook over zijn. Hoor steeds vaker van mensen dat Apple toch steeds saaier en voorspelbaarder wordt.

  30. Heb een iphone 5S en die werkt naar behoren zeer goed dit is mijn eerste ios toestel wat een verademing tegenover andriod.
    Ik wacht op de 6s dit toestel gaat naar de dochter die nooit iets anders dan andriod gewoon is.Afwachten of haar dit bevalt, elk nadeel heeft ook een voordeel.Ik heb ook altijd een case en beschermfolie die zie geen reden om die uitstekende camera als negatief te zien.

  31. Waar heeft iedereen het over? Uitpuilende camera? Totaal geen last van de 1MM op de iPhone 6. In het begin ook zeer sceptisch tegenover het nieuwe formaat maar wil absoluut geen andere telefoon meer.

  32. @Bastian: Verstandige praat. Waarom zou je elke twee jaar iets nieuws moeten? Het zijn dure dingen, geen wegwerpartikelen.

  33. @Bastian: Mijn iPhone 5 werkt ook nog prima hoor.Maar er wordt hier (n-o NL) niet meer geïnvesteerd in 3G (Vodafone), alleen in 4G.Daardoor heb ik op veel plekken buiten waar anderen 4G hebben, totaal geen bereik omdat mijn iPhone 5 die 4G niet ondersteunt.Daar baal ik wel van hoor!Ik ben ook al vaak naar de winkel geweest om te proberen aan de iPhone 6 te wennen en ik kan er maar niet heel warm van worden en ik vind vooral de “pukkel” erg lelijk en om daar dan zo veel geld voor te betalen…Ik ben bang dat ik me aan die uitpuilende camera blíjf ergeren!Terwijl ik het strakke design van de iPhone 5(S) nog steeds wel heel mooi vind!Het zou voor mij qua “mooiheid” dus echt een stap terug worden en vind ik de rest (vingerafdrukscanner, betere camera, snellere chip, enz) zó belangrijk…..?Dat is voor mij nu even de grote vraag!Het enige waar het me nu om gaat is dat ik slecht bereik heb omdat ik geen 3G heb.Als het 3G bereik hier overal goed zou zijn dan was er voor mij nix ad hand want ik vind 3G op zich snel genoeg maar dan moet je t wél hebben!

  34. Origineel geplaatst door Cihan
    Apple luistert gewoon niet naar de klanten. Wordt een beetje moe van dit eigenwijs gedoe.

    Vandaar dat ze er zoveel van verkopen. Kan jij lekker uit rusten

  35. Origineel geplaatst door D
    Mensen vergeten dat door de uitstekende camera van Apple je ook minder last hebt dat flitslicht in de camera lekt bij gebruik van hoesjes. Bij de 4s veroeste dat altijd je foto’s in het donker.

    daar heb je een goed punt!

  36. Volgens mij maak je betere fotos omdat de lichtinval groter is?!
    Maja ik erger me er niet aan op mn 6Plus en geniet van de foto’s

  37. @Ed: Ja onder andere dit

  38. Ik stoor mij niet aan die uitstekende camera aangezien ik altijd een hoes gebruik en als die al uit de hoes is en ik wil die op bv tafel ofzo leggen dan leg ik er bv een krant of boek ofzo onder :-). Voor mij geen probleem, ik kan wel begrijpen sommige mensen dat liever niet hebben.

    Maar als dat zo verder gaat dan moeten ze geen voorstelling houden haha want we weten het al allemaal.

    Het enige ik vooral wil zien is dat ze eens 2GB ram steken want die 1GB ram is te weinig aan het worden.
    Mijn toestel heeft er soms last van.

  39. @Sarafina: Helemaal begrijpelijk.
    Daarom ging ik ook weg bij Vodafone omdat in het noord oosten hun bereik zowel 3G als 4G bagger is. Ik zit nu bij KPN (na Tele2 tot eind 2009) en heb overal wel goede dekking qua 3G. Ik zou adviseren: controleer je contract bij Vodafone wanneer je kunt overstappen, nummerbehoud en ga naar kpn of naar Simyo (kpn netwerk) en dan ben je ervan af met slechte bereik. Zo ben ik ook weggegaan van Vodafone naar Tele2 (netwerk T-mobile) ook slechte netwerk/bereik en toen naar KPN met goed bereik.

    Dan zou ik voor de 5S gaan. Als je voor huidige iPhone 5-design wilt blijven met iets snellere cpu snelheid en TouchID etc.

    Met de 6/6S is ook een bepaald gewenning van het design (met camera), moet eerlijk bekennen dat ik de design wel mooi vindt, maar mijn iPhone 5 werkt prima, nooit vastlopers en iOS wordt nog ondersteund op iPhone 5, dus ik zie daarom geen reden om nieuwe iPhone te kopen.

  40. @Knarf: het binnenwerk veranderen gaat hand in hand met het aanpassen van de binnenkant van de behuizing. Design blijft het zelfde maar de onderdelen zullen wel degelijk anders zijn

  41. Jullie moeten echt werken aan jullie kop, verwachte dat bekend was dat de iPhone 6S een ongeloofelijk goede camera zou krijgen.
    Maar er is nog niets over bekend.
    Zeer teleurgesteld in jullie als een site

  42. Origineel geplaatst door Johan: @Bastian: Verstandige praat. Waarom zou je elke twee jaar iets nieuws moeten? Het zijn dure dingen, geen wegwerpartikelen.

    Bedankt voor je compliment. Inderdaad, iPhone 5 voldoet goed en doet wat-ie moet doen :-).
    Ik heb deze iPhone 5 ook los gekocht in de Apple store in Amsterdam in 2012, dus dan wil ik wel alles eruit halen tot dat iOS niet meer wordt ondersteund voor de iPhone 5.

  43. Ik hoop dat Apple eens komt met één van 4 inch en één van 5 inch, want de 6 vind ik te klein en de 6plus te groot, te lang. En dan zonder homebutton. Wel een stevige behuizing. Dan koop ik een nieuwe.

  44. @Johan:
    Omdat het eenmaal leuk is om iets nieuws te kopen je leeft maar een keer en ik belooft je geld mee nemen in je graf heeft geen enkelen zin .

  45. Origineel geplaatst door yorre
    Omdat het eenmaal leuk is om iets nieuws te kopen je leeft maar een keer en ik belooft je geld mee nemen in je graf heeft geen enkelen zin .

    Ik denk dat ook meer te maken heeft met persoonlijke aanbestedingen en dat is voor iedereen anders 😄.

    In mijn geval zolang dat iOS ondersteund wordt voor iPhone 5 en goed doet (geen gezeur met mijn batterij of wat dan ook), zie ik zelf de nut niet van in om een nieuwe iPhone te kopen. Dit is mijn persoonlijke logica en mening 😉.

    Tuurlijk is een nieuwe hebbedingetje en iets nieuws leuks kopen leuk en nieuw. Maar is het noodzakelijk? Nee 😜 althans niet voor mij.

  46. Jeeee.., wat een emoties allemaal! Het is maar een telefoon waar Apple heel veel €€€ aan verdiend! Ik ben trouwens wel benieuwd, hoeveel mensen er straks weer de “nieuwe” iPhone gaan halen, nu het fenomeen “gratis” telefoon niet meer mag van de minister..

    Misschien gaan mensen dan inzien dat €800 best veel geld is.🙀 En dat elk jaar je telefoon vervangen onzinnig is!

  47. Origineel geplaatst door Bastian: @Sarafina: Helemaal begrijpelijk.
    Daarom ging ik ook weg bij Vodafone omdat in het noord oosten hun bereik zowel 3G als 4G bagger is. Ik zit nu bij KPN (na Tele2 tot eind 2009) en heb overal wel goede dekking qua 3G. Ik zou adviseren: controleer je contract bij Vodafone wanneer je kunt overstappen, nummerbehoud en ga naar kpn of naar Simyo (kpn netwerk) en dan ben je ervan af met slechte bereik. Zo ben ik ook weggegaan van Vodafone naar Tele2 (netwerk T-mobile) ook slechte netwerk/bereik en toen naar KPN met goed bereik.

    Dan zou ik voor de 5S gaan. Als je voor huidige iPhone 5-design wilt blijven met iets snellere cpu snelheid en TouchID etc.

    Helemaal eens, hier exact zelfde ervaringen! Succes, sarafina.

  48. @Bastian:
    Mijn contract loopt begin september af.
    Ik ben heel tevreden over de service van Vodafone en hun mogelijkheid om in het buitenland te kunnen internetten, die is bij KPN toch wel wat minder hoor…
    Maar ik neem overstappen wel in overweging.
    Ik heb nog een klein beetje hoop:
    De in dit artikel gesuggereerde uitpuilende camera is gebaseerd op foto’s van camera ringetjes.
    Laat nou de camera van mijn iPhone 5 ook toevallig zo’n ringetje hebben terwijl ie NIET uitpuilt!
    Dus wie weet, dit hoeft dus in principe niks te zeggen over het wel of niet uitpuilen van de camera op de iPhone 6S:)
    En als de camera dus onverhoopt niet uitpuilt en er komt dus óók nog een mooie roze variant beschikbaar dan gaat deze juffrouw lekker voor een nieuwe in september!
    En zo niet: dan houd ik mooi m’n Iohone 5 nog een poosje, het zij met Vodafone, het zij met KPN 😀

  49. @Sarafina: we zullen zien wat 6S gaat worden. Maar ik denk zelf niet dat er veranderingen aan de design zal worden. Was met de 5S ook niet het geval, alleen intern. Als de service echt beter was bij Vodafone zouden ze ook gewoon investeren in 3G 😉. Ik heb alleen maar slechte ervaringen gehad qua service met Vodafone en Tele2. Met KPN heb ik altijd wel goede service gekregen (althans via webcare, in de winkel is het een ander verhaal, maar dat ter zijde). Ik internet niet in het buitenland (ik hoeft geen extra bundel voor in het buitenland), lekker die rust als ik in een zonovergoten land ben, ik kijk alleen ‘s avonds mijn mail via WiFi daar. Misschien ben ik te simpel 😂😁😜Succes met je keuze betreft overstap of dat je blijft bij je huidige telco :). Was ook maar een tip van mijn kant.

  50. Hoop echt dat de iPhone 7 ook een uitstekende camera lens heeft.

  51. @Memoryfreak: Ga maar lekker naar Android. Kijken hoe snel je iOS gaat missen. En zulke mensen hebben we niet nodig in de iPhoneCommunity.

  52. Ik vind de “S” versie toch niet interessant.. Ik wacht liever op de iPhone 7. Ik koop de “S” versie bijna nooit omdat ik het nut er niet van in zie. En de hardware upgrade boeit me niet echt en ik wil liever een geheel nieuw design als ik een nieuwe telefoon koop.

  53. Nou… Ik doe het net andersom… Koop altijd de S versie….Ben ik van alle kinderziekten af van de eerste versie en krijg er meestal nog iets leuks of beters bij. Hoef niet altijd voorop te staan mbt design… dus ook niet met teleurstellingen..

  54. @yorre: Tekenend voor deze tijd: al je geld opmaken en niet investeren. Dat is dus niet verstandig. Ik zeg hiermee niet dat je niet iets nieuws moet kopen, maar dat je met beleid koopt/de koop uitstelt/spaart/investeert. Dat van dat graf en die lege zakken, dat weten we allemaal wel. Er zijn veel mensen met schulden, omdat ze teveel hebben uitgegeven.

  55. @Memoryfreak: ik wens je veel succes bij de overstap naar het ellendige Android. Heb genoeg ervaring opgedaan met hun opensource systeem om vast te stellen dat dit zo lek is als een gieter en hun toestellen compleet onbruikbaar maakt na een poos. In ieder geval is het voorbije lichaamsbeweging wel goed dat je meermaals daags je batterij moet verwijderen en hard reset uit moet voeren omdat je toestel compleet vastloopt. In ieder geval ben ik wel enorm tevreden over Apple en de iPhone want de kwaliteiten van hun producten steken er met kip en schouder bovenuit . Tevens is een uitpuilende camera beter vanwege de hogere lichtinval. Maar ja je moet dat wel willen begrijpen.

  56. Ik vind altijd die negatieve reacties grappig, als je een audi koopt weet je toch ook welk design je moet verwachten en als audi een nieuw model uitbrengt is dat toch ook niet extreem vernieuwender dan hun vorige modellen? Elk merk heeft zijn stempel, samsung heeft ook hun type modellen kwa smartphonenen en stapt daar ook niet vanaf, apple is juist indrukwekkend omdat zij met 1 model van gsm dat ze telkens herupgraden ook de markt zo goed als domineren.

  57. Origineel geplaatst door ronny1967: @Memoryfreak: ik wens je veel succes bij de overstap naar het ellendige Android. Heb genoeg ervaring opgedaan met hun opensource systeem om vast te stellen dat dit zo lek is als een gieter en hun toestellen compleet onbruikbaar maakt na een poos. In ieder geval is het voorbije lichaamsbeweging wel goed dat je meermaals daags je batterij moet verwijderen en hard reset uit moet voeren omdat je toestel compleet vastloopt. In ieder geval ben ik wel enorm tevreden over Apple en de iPhone want de kwaliteiten van hun producten steken er met kip en schouder bovenuit . Tevens is een uitpuilende camera beter vanwege de hogere lichtinval. Maar ja je moet dat wel willen begrijpen.

    geld dit ook voor high end android toestellen?

  58. @ronny1967: And the other way around!
    Het gras is altijd groener……
    Al jaren gebruik ik meerdere verschillende high-end toestellen met Android. Deze deden en doen niet onder voor de high-end toestellen van Apple. Maar je moet wel de high-end toestellen met elkaar vergelijken. In het Apple-kamp wordt geklaagd en in het Android-kamp wordt geklaagd.
    Zo zielig dat er dan een strijd ontstaat tussen enkele aanhangers van twee fantastische systemen.
    BTW. geweldig toestel (zeer waarschijnlijk) met een goede reden voor een uitstekende camera. Men verwacht hoge kwaliteit foto’s in een toestel van 6 mm dikte. Kan daar een lens en een chip tussen het screen aan de ene kant en de body aan de andere kant. Kijk eens wat er uitsteekt bij een spiegelreflexcamera……. Een lens misschien?

  59. Daarom dus altijd een ‘s’ versie.
    Een upgrade van de eerste. Wacht je op de 7 dan heb ik straks weer fijn de 7s

    Zou toch lachen zijn als straks Tim Cook opeens een 7 aankondigt in augustus!

  60. Ik had eigenlijk gehoopt op een uitstekende ( geweldige ) camera.

    :p

  61. @DJGizbo: Dat had ik dus ook. Ik dacht een uitstekende camera, daar heb je toch geen commentaar op. 🙂
    Gewoon een hoesje er omheen en klaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.