Reacties voor: Waarom er al zoveel geruchten over iOS 14 circuleren

Er zijn al relatief veel functies van iOS 14 gelekt, meer dan bij eerdere iOS-versies. De bron van al die informatie zou een gestolen iPhone 11 kunnen zijn, die in december werd ontvreemd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik vind IOS steeds ietsje ingewilder wordt qwa gebruiksgemak. Er komen meer functies bij dus vaak ook meer handelingen. Dit gaat een beetje ten koste van de gebruiksgemak maar snap de keuzes wel. IOS is al saai genoeg en vernieuing in zowel uiterlijk als functies moet er zijn.

  2. @Cihan: IOS blijft nog steeds wel makkelijker in gebruik dan Android, waarbij samsung Android anders werkt dan Sony Android variant, en weer anders werkt dan stock Android.
    Ik heb gisteren een Nokia een update gegeven naar Android 10, daar waren de swipi gestures veranderd. nou heb me rot lopen zoeken waar dit moest aanpassen.

  3. Er is een simpele uitleg waarom er al zoveel over ios 14 is uitgelekt. IOS 13 is een drama. Sinds dag 1 zijn er eindeloze bugs die lijden tot complete vastlopers in iOS zelf, batterijen lopen gigantisch snel leeg ( ja een nagelnieuwe iPhone 11 Pro Max), Apple die kennelijk niet de mogelijkheid vindt om al deze klachten op te lossen want bugfixes volgen elkaar sneller op dan de staatskas inkomsten heeft. Het lijkt erop dat Apple met iOS 13 enorm paniek voetbal speelt.

  4. @Iemand: Nou ik ben het ook wel beu aan het worden dat men dit steeds ervaart bij alle nieuwe grote versies van iOS… ik heb er alleen last van bij bèta’s, al meer dan 10 jaar ervaring in het hele gebeuren. Het blijft user perceptie en er is eerder al een artikel aan gewijd. Dat constante gezeik over de batterij, bah.

  5. Origineel geplaatst door Iemand
    Er is een simpele uitleg waarom er al zoveel over ios 14 is uitgelekt. IOS 13 is een drama. Sinds dag 1 zijn er eindeloze bugs die lijden tot complete vastlopers in iOS zelf, batterijen lopen gigantisch snel leeg ( ja een nagelnieuwe iPhone 11 Pro Max), Apple die kennelijk niet de mogelijkheid vindt om al deze klachten op te lossen want bugfixes volgen elkaar sneller op dan de staatskas inkomsten heeft. Het lijkt erop dat Apple met iOS 13 enorm paniek voetbal speelt.

    iOS 14 is niet van 0 af opnieuw gebouwd, baseert gewoon op iOS 13 net als 13 op 12. Het is geen revolutie maar een evolutie. Een echt nieuw iOS, daar kun je nog wel even op wachten. Veel van die “mijn accu is plotseling heeeel snel leeg” verhalen baseren op niks dan een eigen gevoel. Een Developer versie is anders, daar steekt debug code in. Dat 13 wat meer bugs lijkt te bezitten kan veel oorzaken hebben maar zeker niet dat het slechter dan 12 is qua core. Veel fabels en veel “geschreeuw en na-gepraat”.

  6. @Iemand: Ik denk dat dat jouw iPhone is. Geen enkel probleem hier namelijk, iOS13 is tot nu toe weer het beste iOS wat er is. Wellicht heb je een hardware probleem of wat slechte apps geinstalleerd die voor problemen zorgen? Gelijk iOS de schuld geven in plaats van andere apps is heel erg makkelijk..

  7. @Iemand: en je denkt dat een versie verandering in 1 keer alles zal oplossen?

    Haha

  8. Origineel geplaatst door Karst
    @Iemand: En je denkt dat een versie verandering in 1 keer alles zal oplossen?

    Haha

    Daarom hebben ze in 3 weken van het begin van iOS 13 4x een update uitgebracht 🤔 in de tussentijd, sinds verschijnen van iOS 13 zijn er slechts 10 updates geweest alsdan niet meer. Dat is buitensporig veel als je naar Apple’s verleden kijkt. Testen is key en als je een update uitbrengt/ upgrade brengt zorg er dan gewoon voor dat alles werkt zoals de vorige versie was als daarin geen wijzigingen in zijn geweest.
    Ik heb de sterke indruk dat Apple niet klaar was voor de nieuwste IPads en iPhones en dan maar vast vrijgeven zodat de nieuwste modellen alvast verkocht kon worden ipv de kwaliteit hooghouden die ze normaliter hooghielden. Alles heeft een prijs.

  9. En wat is nou precies het probleem geweest? Met de jaren is iOS complexer geworden en daarmee het aantal development teams ook gegroeid. Goede developers gaan weg, anderen komen daar voor terug.

    Hoe Apple in de dagen na de release van iOS 13 aan de slag is gegaan met bugfixes en de vele updates laat juist zien hoe ze de kwaliteit hoog houden.

    Beetje zeuren om het zeuren lijkt het nu.

  10. Veel klagers hebben hier wel een punt.
    Je koopt een behoorlijk duur merk/telefoon en dan wil je wel kwaliteit ook de software.
    Zelf begrijp ik na ruim 30 jaar computers dat dit nooit helemaal lukt dus heb daar begrip voor.
    Wat ik zelf wel raar vind en mij aan stoor dat Apple bij de keynote vaak met mooie nieuwe dingen komt en deze presenteert die (veel) later pas in IOS zitten.
    Je koopt dus dure hardware waar men blijkbaar later de software voor af heeft.

  11. @Iemand: iPhone 11 Pro Max doet prima met ios13, ligt gewoon aan die van jou.
    Ook aan je backup of aan een app die niet flesje loos draait, maar iOS 13 op zich zelf niks mis mee.

    Daarom zet ik ook nooit een backup net data terug, alleen kale app uit de store laten downloaden, zelf weer inloggen enzo ja iets meer werk maar beter dan oude dingen terug zetten op nieuw systeem.

  12. @harry: Ik toch niet heel gek dat ze in september iets aankondigen wat in oktober of uiterlijk november beschikbaar komt. Man man, zo lang is dat toch ook niet.

  13. Heel ander probleem heb ik met mijn iPhone X vanaf de uitgifte. Kan alleen maar bellen met de speaker aan. Apple Store Düsseldorf heeftvhetvniey kunnen verhelpen ook niet na de 3 e omruil van het toestel. Hebben meer mensen hier last van??? Ik zit dus met smart op de 12 te wachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.