Reacties voor: Nieuwe foto’s laten zien hoe groot een 12-inch iPad Pro is

Hoezen voor de toekomstige iPad Pro laten zien hoe groot deze tablet wordt ten opzichte van de iPad Air 2. Gelekte foto's geven inzicht in het formaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Zakelijk gebruik kan ik me voorstellen. Privé zou ik niet gaan slepen met zo’n ding.

  2. @Flieps: Slepen doe je wel met een 15 inch laptop?

  3. Ik zou er ook niet mee slepen, daarvoor is er de macbook, maar prive ben ik wel geïnteresseerd! Vooral bordspelen en puzzels wordt gaaf. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen ticket to ride-n waarbij je je kaartjes op je iphone houdt en dan vervolgens routes legt op de ipad pro!

  4. Origineel geplaatst door Gabor
    Ik zou er ook niet mee slepen, daarvoor is er de macbook, maar prive ben ik wel geïnteresseerd! Vooral bordspelen en puzzels wordt gaaf. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen ticket to ride-n waarbij je je kaartjes op je iphone houdt en dan vervolgens routes legt op de ipad pro!

    Goed idee zeg!

    Verder ben ik heel benieuwd wat de doelgroep is wat apple voor ogen heeft met dit monster

  5. Ben vooral benieuwd of er iPad hardware in komt of de hardware van de nieuwe 12 inch MacBook..

  6. Ik kan me niet echt voorstellen welke doelgroep dit nou wil hebben. Grafische beroepen vragen meestal om professionele software. Dus dan zou iOS niet toereikend zijn. Voor thuis lijkt het me niet echt praktisch en lijkt me een MacBook een slimmere koop. Als hij met osx geleverd wordt zou ik me er al meer bij kunnen voorstellen…

  7. Er wordt al geruime tijd gesproken over de iPad Pro. Apple zou al eerder plannen hebben gehad om de grotere tablet aan te kondigen, maar gaf voorrang aan de Apple Watch. Volgens de laatste geruchten zou Apple plannen hebben om de iPad Pro later dit jaar aan te kondigen, maar het kan best opnieuw verschuiven.

    Het vermeende verband met de watch ontgaat me een beetje, dat zijn zó compleet verschillende devices. Er zal wel niet achter te komen zijn bij zo’n gesloten bedrijf, maar ik vraag me toch af of de iPad introductie niet bewust wordt uitgesteld om die van de nieuwe macbook meer ruimte te gunnen.

    Daarmee zijn toch meer overeenkomsten dan alleen de schermmaat, juist omdat de nadruk bij de macbook ook zo sterk op ultra-draagbaarheid desnoods ten koste van de prestaties is gelegd. De processor van de mac wordt door veel critici al beschimpt als ‘tabletprocessor’.

    Deze iPad moet tegelijkertijd om die ‘Pro’ naam waar te kunnen maken in een aantal opzichten onherroepelijk opschuiven richting mac.

    Veel zal afhangen van de precieze invulling van de Pro specs als OS, processor, opslagcapaciteit èn prijzen. Maar hoe dan ook lijkt een flinke overlap tussen de doelgroepen me onvermijdelijk. En qua prijs kan ik me zelfs van Apple niet voorstellen dat ze een iPad voor Macbook prijzen in de markt zullen kunnen zetten.

    Misschien hopen ze met het uitstel wel (een deel van) de doelgroep(en) allebei te verkopen. Mensen die een ultradraagbaar device zoeken eerst de macbook, en vervolgens onder het mom “het kan nòg draagbaarder zonder op schermgrootte in te leveren” de ‘goedkope’ iPad Pro 😉

  8. Om zon grote iPad mee te nemen heb je wel een kar nodig voor achter de auto

  9. Origineel geplaatst door Flieps
    Zakelijk gebruik kan ik me voorstellen. Privé zou ik niet gaan slepen met zo’n ding.

    Juist prive sleep ik nooit met m’n iPad anders dan van de bank naar de tafel naar het bed. Lijkt me juist heerlijk om een groter exemplaar te hebben thuis!

  10. Ik zou zo’n groot scherm graag willen gebruiken voor vormgeving en tekenen op de iPad. Als amateur wel te verstaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.