Reacties voor: Gelekte firmware iOS 4.3.2 bevat bugfix FaceTime, repareert veiligheidslekken Safari

Boy Genius Report is aan een exemplaar van de snel aankomende firmware-update 4.3.2 gekomen. De update moet FaceTime problemen verhelpen, Safari voor iOS verder beveiligen en Verizon-klachten verhelpen.
Bart Breij -

Reacties: 47 reacties

  1. Maar wie gebruikt er nou FaceTime? Niet veel mensen.

  2. @Nordin: Volgens mij best veel mensen hoor. In ieder geval, als je het gebruikt zul je toch blij zijn met deze bugfix.

  3. Origineel geplaatst door Nordin
    Maar wie gebruikt er nou FaceTime? Niet veel mensen.

    Terwijl beeldbellen met andere telefoons gewoon met alle merken werkt,
    ik dus niet

    Ze zouden jb exploit ook wel gedicht hebben

  4. Mooizo! Kijk das lekker..

    OffTopic: nu nog een cydia JB zodat we kunnen facetime bellen naar ander mobiele telefoons (A)

  5. Die jailbreak exploid zal wel gedicht worden dan, voor mij dus nog geen update. Ik heb overigens ook geen last van die FaceTime bug op mijn iPod Touch 4g.

  6. Gebruikt er niemand tango dan?
    Geen wifi netwerk nodig maar de beeld kwaliteit is wel minder natuurlijk.

  7. Ik hoop dat die nieuwe fw ook het “battery drainage” probleem op de iPhone 3GS oplost, want dit is niet leuk meer.

  8. Ze blijven bezig… Zie de meerwaarde van deze niet in, sla ‘m waarschijnlijk mooi over.

  9. hoop op een wifi fix, na 4.2 is de verbinding regelmatig weg. moet dan eerst diconecten dan weer conneten om te werken soms voor en korte tijd soms voor een lange tijd

  10. Deze update sla ik over. Ik heb geen van bovengenoemde problemen alsook geen batterijproblemen. (iPhone 4 en iPad 1)

  11. Ik ruik een ontslag briefje op mijn bureau :p (joking)

  12. Origineel geplaatst door Jos het ei
    Ik hoop dat die nieuwe fw ook het “battery drainage” probleem op de iPhone 3GS oplost, want dit is niet leuk meer.

    Is gewoon een kwestie van ping uitzetten was bij ook het geval nu nergens last meer van

  13. Ik blijf lekker bij 4.2.1. Ik vind hem super, want mijn batterij gaat bijna een halve dag langer mee! Van die problemen heb ik ook geen last.

  14. dont use facetime , only skype which is on all smartphones and old nokias , i seem to feel iphone owners are just beta testers , when will apple bring out a solid working ios ?

  15. @nibs: so you are one of the mafkezes who talks very goed ‘English’ in AppStore reviews or see I something over the head?

  16. Elk zichzelf respecterend softwarehuis met meer dan 4 man in dienst houdt een feature list & bug revision list bij, release notes enz.
    Apple zadelt een klantenbestand van 100 miljoen mensen op met warrig, nietszeggend kommentaar vanuit een “soms fixen we wel wat”-strategie rond het iOS-“vlaggeschip”
    Hoe ziet hun SW afdeling er eigenlijk uit ?
    Zitten er daar wat random figuren in een of andete caravan te klooien of zo ?

  17. Ik ben benieuwd of ook de problemen met de korte batterijduur verholpen zullen worden, maar het ziet er naar uit van niet. Zelfs met 4.3.1 blijf ik problemen ondervinden wat betreft de batterij, die daalde eergisteren nog in één nacht van 41% naar 2%.

  18. Origineel geplaatst door Jos het ei
    Ik hoop dat die nieuwe fw ook het “battery drainage” probleem op de iPhone 3GS oplost, want dit is niet leuk meer.

    Zoals Jos al zei. Ik hoop ook dat ze het battery problem oplossen.
    Benieuwd wat het effect op de iPad is!

  19. Mr english nibs heeft wel klein beetje gelijk. Ik zit nog op 4.1 maar durf niet meer te upgraden, ‘t is gewoon roulette geworden of een update voor jouw echt een up- of downgrade wordt. Van mij mogen die firmware updates wel wat langere intervallen hebben als ze daardoor beter worden

  20. Over netwerk en wifi lees ik niets. Ik heb nu erg veel last van het uitvallen van wifi soms wel 5x achter elkaar hopelijk doen ze hierbnog wat aan!

  21. Uitval van wifi heb ik al sins 4.2.1!

  22. Hopelijk is er ook wat gedaan aan die bere trage core-animations na update 4.3

  23. Origineel geplaatst door marc: hoop op een wifi fix, na 4.2 is de verbinding regelmatig weg. moet dan eerst diconecten dan weer conneten om te werken soms voor en korte tijd soms voor een lange tijd

    Idem hier!

  24. Origineel geplaatst door Zjories: @nibs: so you are one of the mafkezes who talks very goed ‘English’ in AppStore reviews or see I something over the head?

    I’lolled 🙂 XD

  25. Origineel geplaatst door marc: hoop op een wifi fix, na 4.2 is de verbinding regelmatig weg. moet dan eerst diconecten dan weer conneten om te werken soms voor en korte tijd soms voor een lange tijd

    Probleem had ik ook. Je wifi channel veranderen op 1 channel met minder verkeer ( van je buren) was bij mij de oplossing. Heb belkin n router.

    Nu nooit meer last van…

  26. Misschien kunnen ze bij T-mobile ook even een update’tje maken binnen een week zodat je weer gewoon gebeld kan worden….

  27. En natuurlijk een nieuwe beveiliging voor jailbreaks :(. Ach ja

  28. Grappig dat allerlei lieden hun individuele problemen iedere keer ophangen aan een apple update. Trage coreapplicaties, batterij problemen WiFi-uitval etc. tsja Apple kan er niets van….., Zo ga nu weer lekker genieten van mijn AirPlay vanaf mijn iPad2 naar mijn breedbeeld TV.
    NB Nibs is een Engelsman die probeert Nederlands te leren, stop met trollen.

  29. Zo langzamerhand begin ik een beetje simpel en doodziek te worden van firmware updates om de paar weken die m.i. ook nog eens bar weinig toegevoegde waarde hebben. Eerst moeten worstelen door honderden reacties via IPC die random melding maken van problemen en bijkomende ellende (b.v. accugebruik) en op basis daarvan beoordelen om te updaten? Dank u de koekoek zo stilletjesaan.

    Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat mijnheer Apple een blik wizzkids in hun speeltuin heeft rondlopen om het ‘vak’ hierop te leren. Ga je gang Apple, maar val hier de gebruikers niet mee lastig en maak een goed en goedwerkend product. Zorg bijvoorbeeld dat het telefoongedeelte eens goed werkt voor gebruikers die het ding wél voor telefoon gebruiken!! (vaak onverstaanbaar/veel te zacht binnenkomend signaal).

    Bovendien, gaat het straks met de 3GS dezelfde kant op als met de 3G (firmwares/programma’s te ‘zwaar’ om erop te kunnen draaien)?? Zit momenteel op 4.2.1 en blijf daarop. Sodemieter op met je firmware-updates.

    Zou graag Apple willen ‘zieken’ door te JB”en (daar zie je het bos ook niet meer door de bomen – met alle respect voor het goede werk en info van de IPC), maar dan alleen als in Cydia de mogelijkheid zou zijn voor volume-boost voor inkomende telefoon). Ook geef puf meer om dat uit te gaan pluizen.

    Sorry voor het redelijk lange verhaal, maar ik heb even mijn onvrede moeten spuien.

    Groeten,
    Paul

  30. Wat een gezeur hier altijd over die updates zeg. Afgezien van de update naar 4.0 op m’n 3G destijds, heb ik werkelijk nog nooit problemen na een update gehad. Maar waar ik vooral moe van wordt is elke keer weer dat gezeik over exploids die gedicht worden, waardoor jailbreaken niet meer mogelijk is. Dat weten we nou zo langzamerhand wel.

  31. Op me iPad 2 heb ik er wel last van. Dan ga ik facetimen en dan staat opeens me beeld stil omdat verbinding eruit ligt. Dan moet ik eerst op netwerk vergeten drukken, anders wil hij geen verbinding meer maken. Is niet altijd trouwens

  32. Origineel geplaatst door Jordy
    Wat een gezeur hier altijd over die updates zeg. Afgezien van de update naar 4.0 op m’n 3G destijds, heb ik werkelijk nog nooit problemen na een update gehad. Maar waar ik vooral moe van wordt is elke keer weer dat gezeik over exploids die gedicht worden, waardoor jailbreaken niet meer mogelijk is. Dat weten we nou zo langzamerhand wel.

    Als Apple die wizzkids uit de speeltuin haalt, heb je hier ook minder gezeur 🙂

  33. @Fuchur:

    Schakelaen van channel heeft geen succes, blijft dan ook vreemd dat mijn laptop en netbook geen problemen ervaren even als mij Iphone.

    Denk toch dat er dan iets met de Ipad is.

  34. @marc:

    Bij mij precies hetzelfde alleen de aparraten hier met iOS4.
    Het probleem ligt daar dus ook. Alleen de plakband oplossing die bij mij prima werkte was een vrij kanaal opzoeken.

    Helaas noet voor jou. Maar het proberen waard…

  35. Zelf update ik ongeveer één keer per half jaar. Als ik zeker weet dat de JB goed werkt en de updates iets wezenlijks toevoegen ga ik ermee aan de slag. De rest van de updates, ter verhelping van kleine bugfixes en voorkoming van JB, sla ik over. Werkt prima!

  36. wordt er helemaal flauw van van die updates nu valt mijn verbinding met wifi continu weg zowel op mijn iphone 4 als ipad 2.Vorige maand sloeg iphone vast na update 2 weken kwijt geweest ter reparatie en nu dit gedonder met de wifi bah bah grrrrrrrrrr

  37. Ik begrijp al die problemen niet, ik heb een 3GS en installeer altijd de updates, ik heb nooit problemen.
    Ik heb overigens geen JB.
    Accu: ook geen problemen, gewoon dagelijks opladen.
    Succes allemaal.

  38. Origineel geplaatst door marc
    hoop op een wifi fix, na 4.2 is de verbinding regelmatig weg. moet dan eerst diconecten dan weer conneten om te werken soms voor en korte tijd soms voor een lange tijd

    Als je een DHCP Client ID ingeeft, moet het probleem overzijn. Wordt uitgebreid besproken in het artikel “Het MacFreak® Forum – wat is mijn DHCP-client-ID?

  39. Wanneer komt 4.3.3 eigenlijk uit…zitten bugfixes voor foute bugfixes in 

  40. Geen last van de genoemde klachten op iPhone 4 -4.2.1 .
    Die iPads zijn de oorzaak van al die firmware updates .IPads en iPhones zijn waardeloze combinaties . Mijn iPhone 4 werkt gelukkig perfect .

  41. Origineel geplaatst door Zjories: @nibs: so you are one of the mafkezes who talks very goed ‘English’ in AppStore reviews or see I something over the head?

    Haha inderdaad chanceless!!

  42. Al die updates achter elkaar voelt idd onderhand wel een beetje als een nieuwe auto die je koopt en na een week bellen ze: “sorry maar we zijn de rem vergeten”.

  43. Hoop dat het batterijprobleem ook opgelost word.

  44. Mijn batterij loopt sinds 4.3.1. niet extra snel leeg, noch heb ik last van wifi uitval. Waar zou het nu aan kunnen liggen da de ene er wel last van heeft en een ander niet? Ik heb een 3GS simlockvrij gekocht in Belgie mei verleden jaar. Misschien ligt het aan de uitvoering of productie datum?

  45. Hopelijk fixt het ook de problemen die ik heb sinds 4.3.0 en 4.3.1 telfort. Sinds deze updates valt de spraak weg tijdens een gesprek , ik hoor de ander wel maar zij mij niet. Telfort geeft geen response.

  46. Hopelijk fixen ze ook mijn dikke rekening die ik elke mnd moet betalen voor al dat 3g verkeer, lol. 3G Free4All woot!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.