Reacties voor: ‘Dit is de Apple Watch-app voor de iPhone’

De losse Apple Watch-app voor de iPhone is te zien in een reeks afbeeldingen. In de applicatie vind je instellingen voor het horloge.
Lees het complete artikel → ‘Dit is de Apple Watch-app voor de iPhone’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Dus als ik het goed zie kun je alleen iMessage berichten laten weergeven als notificatie? En WhatsApp e.d. niet? Of mis ik iets?

  2. @Niek: rustig rustig, er staat niet dat je whatsapp niet kan zien op je watch

  3. Op 1 afbeelding staan alle apps nog leeg daarin kun je je eigen apps in gaan zetten lijkt mij. Moet bv whatsapp het wel gaan ondersteunen lijkt mij.

  4. Wat ik belangrijker vind is of je er mee kan bellen. Dat wilt zeggen, op een knopje drukken en het gesprek aannemen.

  5. Ik kan me nog niet voorstellen dat ik een iwatch ga kopen. Ik zie nog steeds het nut er niet van in. Het voegt niets toe aan mijn iMac, iPhone en iPad. Het is me ook veel te klein. Een gepriegel wordt het. Maar ja je weet het nooit als de iwatch er eenmaal is dan wordt mijn mening misschien wel anders.

  6. Apple kennende, zal de eerste generatie apl watch relatief weinig functies hebben. Al dan niet via software updates kan functionaliteit uitgebreid worden, vzv hiermee met de hardware al rekening is gehouden.
    Denk aan de iPhones waarbij nieuwe ontwikkelingen telkens ‘laat’ in een iPhone verwerkt zitten: 3G ondersteuning vanaf de iPhone 3, front camera vanaf iPhone 4, 4G netwerk ondersteuning vanaf 5S (iPhone 5 alvast een beetje), NFC in de iPhone 6, etc.

  7. Origineel geplaatst door miriam
    Wat ik belangrijker vind is of je er mee kan bellen. Dat wilt zeggen, op een knopje drukken en het gesprek aannemen.

    En dan met een horloge aan je oor rondlopen? Haha

  8. 2 de model zal pas interessant worden. Eerst model is te beperkt.

  9. Apple watch? Wat was dat ook alweer? Is al weer zo lang geleden. Nee, mijn Hugo Boss gaat niet van m’n pols voor zo’n Apple ding. Oja, ben wel apple liefhebber, maar met de watch heb ik helemaal niets.

  10. Uit het artikel
    Dit betekent dat je het beginscherm kunt indelen op het grotere iPhone-scherm, zodat je niet op het horloge loopt te pielen.

    Zo ongeveer zoals je in iTunes op je grotere Mac scherm je apps kunt indelen op je iPhone (en iPad etc) beginschermen. Lijkt wel wat op het Droste effect 🙂

    Of bekent Apple hiermee tussen de regels door dat het watch scherm te klein is voor een normale zelfstandige touch UI ? Zoals de toevoeging van het scroll wheel eigenlijk ook al verraadt…

  11. Origineel geplaatst door boxerip
    2 de model zal pas interessant worden. Eerst model is te beperkt.

    Denk dat ik het hiermee eens ben. Ben zelf zeer enthausiast over de Apple Watch, maar denk dat ik mezelf ga beheersen tot de Apple Watch 2.0.

  12. Moeten trouwens niet vergeten dat de technologie nu überhaupt een stuk verder is dan toen de eerste iphone of eerste ipad uit kwam. Ik denk dus ( zoals bovenstaand genoemd werd) dat als de Apple Watch 2 uit komt, er ook een update mee komt voor deze Watch. Simpelweg omdat de hardware dusdanig krachtig is voor het werk wat hij moet doen. Ook werd gezegd dat het zware werk door de iPhone gedaan zou worden dus Apple watch zal naar mijn mening nog wel een aantal jaar mee gaan.

  13. Weet iemand toevallig een richtprijs?

  14. @Louis Van Haecke:
    De goedkoopste wordt 350$

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.