Reacties voor: Gehackte versies van apps verspreid via Apple’s bedrijfscertificaten

Ontwikkelaars blijken misbruik te maken van Apple Enterprise Certificates. Daardoor was het mogelijk om gehackte versies van populaire apps te verspreiden. Het zou bijvoorbeeld gaan om een Spotify-app waarmee je zonder betaling kunt luisteren naar de Premium-functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Aiii dit is vervelend nieuws. Ik maak gebruik van dit programma voor interne logistieke apps. Dit zal wel consequenties gaan hebben.

  2. Ik maak er op onze “thuis ipad mini” veel gebruik van. Veel gratis apps, maar de veiligheid is knudde. Op mn main Iphone komt zo’n “achterdeur” er niet in ivm de veiligheid.

    • @BrainShock: Ik maak ook gebruik 1 van deze apps alleen voor Pokemon GO, dit door dat ik dan een gehackte versie hier van heb (Op oude iphone).
      Ik kan dan rond lopen terwijl ik gewoon thuis zit, doe soms als ik in avond merk o wil nog even in een gym staan en er al bij lig om niet meer naar buiten te gaan.
      Dan loop ik even naar een een gym waar ik bij kan zetten, sloop verder niks aangezien ik toch alle gyms al een jaar goud heb in en om mijn buurt.

      Verder speel ik nog wel gewoon normaal en raids enzo, maar vergeet nog wel eens gym erbij te zetten voor de muntjes.
      Ik zal niet springen naar buitenland ofzo dat kan ook, dat vind ik te riskant om mijn hele collectie kwijt te kunnen zijn.

      @BrainShock: Wat houd jou tegen om een app te kopen de ontwikkelaar wil ook wat verdienen, ja je kan wel mooi uitproberen zo.
      Maar als een app goed bevalt en ik er gebruik van zou willen maken betaal ik liever, de ontwikkelaar steeds er ook tijd in wat geld kost voor hem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.