Reacties voor: Gehackte iPhone kopen in Hong Kong: $2000

Een winkelier in Hong Kong biedt voor $2000 unlocked iPhones aan. Ze kunnen bellen op het HK CSL-netwerk en ook dataverkeer is mogelijk.
Lees het complete artikel → Gehackte iPhone kopen in Hong Kong: $2000
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Visual Voicemail is een netwerk afhankelijke instelling. Dat moet een netwerk dus geimplementeerd hebben in het voicemail systeem dat gebruikt wordt. Wel kan er via de diensten van Callwave visual voicemail aangemaakt worden voor ieder nummer waar ook ter wereld. Enig minpuntje is dat je dan als gebruiker dient door te schakelen naar hun voicemailsysteem (USA). Het is dus niet zoals ATT het aanbiedt. Of je iPhone nou unlocked op een ander netwerk draait of niet, visual voicemail zal er niet zijn buiten het ATT netwerk.

    $ 750 voor unlocken. Je zou bijna denken (lees: hopen) dat het hier om HK dollars gaat, dan is het EUR 75,- maar dan strookt de prijs van $ 2000 weer niet, dat zou dan EUR 200 zijn. Ik ben niet zo lang geleden toevallig in die winkel geweest, maar heb er niet echt aandacht aan besteed, immers mijn iPhone was al onderweg naar NL. Wat ik me nu trouwens bedenk… Je koopt toch zeker geen kant en klare unlocked versie voor $ 2000 als je voor $599 + $750 ook een iPhone kan unlocken, althans volgens bovenstaand bericht?

    Iets anders (sorry, off-topic) kunnen we een item openen over de NL iPhone gebruikers en hun ervaringen. Ik zit namelijk met een WiFi loze (ja stuk uit doos…) iPhone die het nauwelijks een hele dag volhoudt zonder dat hij excessief gebruikt wordt. Sterker nog als ik hem nu loskoppel is ie morgen zonder aanraken rond dezelfde tijd al leeg.

  2. (sorry, ook off topic)
    Ik lees zo vaak dat bij mensen de Iphone al hebben (op bestelling) of dat de iphone al onderweg naar Nederland is (zie reactie van Jowieh! op dit item). Ik vraag me af hoe deze mensen dat doen. Je kan toch nog helemaal geen Iphone bestellen of iets dergelijks. Misschien zijn er mensen die eens kunnen vertellen op welke exotische manier zij aan hun Iphone zijn gekomen (via Marktplaats weet ik al).
    Wellicht kan ik er dan ook 1 bestellen op een slimme manier.

  3. Op eBay.com (niet .nl) staan er heel veel en bij http://www.international-orders.com kan je’m
    gewoon voor US$ 599,- bestellen.
    Unlocken moet je dan zelf nog regelen.
    Vergeet niet dat je nog 19% BTW + invoerrechten moet betalen aan de postbode.

  4. Op eBay.com (niet .nl) staan er heel veel en bij http://www.international-orders.com kan je’m
    gewoon voor US$ 599,- bestellen.
    De mijne komt van eBay engeland.
    Unlocken moet je dan zelf nog regelen.
    Vergeet niet dat je nog 19% BTW + invoerrechten moet betalen aan de postbode.

  5. @ Lau:

    Apple heeft een smerig truucje uitgehaald tijdens de eerste dagen (het werkt nu niet meer, tenminste niet op andere producten) om internationale creditcards toe te laten in hun webshop. Ik ben normaal gezien vaak in the US te vinden voor mijn werk. Komende seizoen even niet. Mensen met internationale (dus anders dan USA creditcards) creditcards hebben korte tijd de iPhone gewoon via de Apple Webshop kunnen bestellen. Wellicht dat het voor de iPhone nog steeds kan. 1 detail, ik heb een kantoor postadres in New York die al mijn post forward naar NL. Je hebt dus wel een adres in de states nodig…

  6. Iphone unlocken is een kwestie van klikken en 20 min. wachten…… wat een afzetterij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.