Reacties voor: WhatsApp CEO gelooft niet in WhatsApp voor iPad

WhatsApp gaat voorlopig geen iPad-app uitbrengen. Dat heeft CEO Jan Koum gezegd in een interview. Hij wil de app ook niet overladen met functies.
Lees het complete artikel → WhatsApp CEO gelooft niet in WhatsApp voor iPad

Reacties: 16 reacties

  1. Hoe kortzichtig kan je zijn. Er is geen enkele reden om whatsapp niet naar iPad te brengen.

  2. @Maarten Verhaegen: Helemaal mee eens!!

  3. Het klinkt meer alsof zijn filosofie is: niks veranderen, het is wel goed zo. Er zal vast een tijd komen waarin WhatsApp gewoon obsoleet wordt, omdat het niet wil veranderen. Voor een technologiebedrijf met maar één product is het nogal bizar.

  4. En uhhh Apple Watch????

  5. Telegram op de ipad mini !

  6. Op zich meeste van de tijd zal je via je telefoon reageren, maar als ik nu op bed lig nog even voor slapen gaan beetje internet via de ipad.
    Als ik dan gewoon via de ipad terug kan reageren veel beter, scheelt weer telefoon pakken steeds.

  7. Typisch geval van onder een steen leven. De mobiele markt gaat verder dan alleen je smart phone sukkel. En dat is een CEO? Lekkere kennis van de markt.

  8. Wij zijn naar Telegram overgestapt. Juist omdat er geen iPad app van WhatsApp is (en ook de iPhone app daar niet op te installeren is)!!.
    Mijn ouders hebben ALLEEN een iPad, maar willen wel graag met de kinderen/familie app’en die ook een Android smartphone hebben.
    Beetje kortzichtig dus van Jan Koum. Gelukkig zijn we niet van hem afhankelijk. So much for customer delight!

  9. Maar wel office documenten versturen, die je dan vervolgens op dat, opeens toch hele kleine, scherm mag bekijken of bewerken. Logisch!

  10. Op zich snap ik hem helemaal.

  11. ….. mee naar de bioscoop of naar een etentje”, Huuuu?? Dan kijk ik een film of ben ik aan het eten wokkel. De social apps heb ik aan tafel niet nodig, daar heb je mensen in levende lijve.

    Man man wat ben jij kortzichtig, bekrompen en ver van je gebruiker.

  12. Ongeloof hoe je in die positie zo’n stelling kunt nemen. Als of het gebruik op de smartphone het gebruik op de iPad uitsluit. Ik ben om twee redenen volledig op Telegram overgeschakeld
    1. De vele foto’s die worden uitgewisseld zijn veel fraaier op een groter scherm
    2. URL’s die worden gedeeld kun je op de iPad direct naar een goed leesbare pagina brengen.

    En nog steeds gebruik ik Telegram de hele dag door OOK op de smartphone. Overigens naast het gebruik van Whatsapp.

    Ik moest onwillekeurig aan Nokia denken. Die wist met hun Symbian besturingssysteem ook precies wat goed was voor hun klanten. We weten hoe het met Nokia afliep . . .

  13. Ik begrijp nog steeds niet waarom relatief weinig mensen Telegram gebruiken. Dat werkt erg fijn en op alle gangbare toestellen.

  14. @Joost: Heel makkelijk omdat meeste mensen Whatsapp gebruiken en niks anders kennen, hier door heeft overstappen vaak geen zin.

  15. Ik zie wel vaker dat soort apps die geen evenknie op de iPad hebben. Onbegrijpelijk, want als ik op een vaste plek zit staat daar doorgaans mijn iPad, en zeker onderweg (OV) heb ik mijn iPad in gebruik. Waarom zou ik dan daarnaast een specifieke iPhone app moeten gebruiken? Ik probeer zoveel mogelijk weg te blijven van apps die niet universeel zijn. Lukt niet altijd, maar toch.
    En dan heb je ook nog apps die alleen in de verkeerde oriëntatie kunnen draaien, zoals portrait en niet ook landscape. Ze moeten wel héél erg spectaculair zijn wil ik die erin houden (Ptolemy Universe). Laat staan de apps die wel landscape, maar dan alleen op z’n kop kunnen werken (ze zijn er echt!). Die gooi ik per definitie meteen weg.

  16. Het gaat er om dat ik makkelijk een berichtje terug kan sturen naar iemand wanneer en waar ik wil. Ook wanneer ik de telefoon toevallig aan de andere kant van de kamer aan de lader heb liggen. Dit is ook een van de redenen dat ik over ben gestapt naar Telegram.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.