Reacties voor: Geen veto Obama voor Samsung in patentzaak tegen Apple

President Obama heeft Samsung geen veto verleend, waardoor een verbod op Samsung-telefoons in de VS op de loer ligt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Goed zo!!

  2. @theimperator: Zeker goed zo! Moeten ze maar eens leren om Apple niet steeds belachelijk te maken en te kopiëren!

    En nee, ik zeg niet dat Apple perfect is 😉

  3. Lekker voor ze krijg je van al die rechtzaten en niet willen schikken ook al is overduidelijk dat je inbreuk maakt

  4. Super…

  5. Dit bewijst wederom dat de Apple lobby sterker is dan die van Samsung. Corrupt as hell. Geldt voor beide partijen. Obama kan zeker op wat donaties rekenen van Apple 😉

  6. Apple en Apple alleen heeft de markt opengesteld voor zowel smartphones en tablets zoals we ze nu kennen, Samsung kopieerde in t begin alles, daar zijn ze nu uit gegroeid, maar alles was op de rug van Apple… Zo IS het in de geschiedenis geschreven ! Je mag het draaien en keren als je wil, voor of tegenstander, het is gewoon zo gebeurd…

  7. Origineel geplaatst door Apple user
    Dit bewijst wederom dat de Apple lobby sterker is dan die van Samsung. Corrupt as hell. Geldt voor beide partijen. Obama kan zeker op wat donaties rekenen van Apple

    Nee, het bewijst dat er een verschil is tussen SEP patenten en design patenten. Apple moèst de Samsung patenten wel gebruiken, omdat ze onderdeel van de standaard zijn. Het geschil ging alleen over wat een redelijke vergoeding is. Samsung daarentegen heeft gewoon Apple gekopieerd.

  8. Goed voor Apple! Eigen schuld voor Samsung. 😛

    Klinkt misschien kinderachtig, maar Samsung moet eens leren niet te kopiëren van andere bedrijven als Apple. Dat kan gewoon niet door de beugel.

  9. Al vind ik t fijn dat dit gebeurd is, vind ik nog steeds dat het hele patentensysteem afgeschaft moet worden. Het brengt alleen maar ellende en wordt totaal niet gebruikt waar het ooit voor bedoeld was: beschermen van ideeën.

    Voorbeeld: de iPhone was gepatenteerd van hier tot Tokio. Mensen maken het na (*kuch* Samsung *kuch*), Apple spant rechtzaak aan, verliest rechtzaak. Tja, dan werken patenten gewoon niet wat mij betreft.

  10. De reacties zijn leuker om te lezen dan het patent artikel zelf. Lekker belangrijk (typ ik op mijn iPhone met Samsung onderdelen 😉 ).

  11. Goed zo weg met Samsung!!!!!!

  12. @Johan: Hier speelt natuurlijk ook in de eerste plaats dat Obama doet dit om de eigen industrie te beschermen. Apple is Amerikaans, Samsung Koreaans.. Google had in een soort gelijke situatie ook hulp kunnen krijgen denk ik.

  13. Pffff als apple niet uit de vs zou komen zou ohama niet eens mee bemoeien.

    apple schend ook dingen van samsung dus je moet met gelijke munt terug slaan.

  14. @rick de groot: Tip: lees je beter in de materie in. Het gaat hier niet om vergelijkbare rechtszaken die de twee tegen elkaar gestart zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.