Reacties voor: Geen vakantie voor Apple Store-personeel in september

Apple-personeel mag in september niet op vakantie. Dat wijst er op dat de iPhone 6 toch in september wordt verkocht, in plaats van augustus.
Lees het complete artikel โ†’ Geen vakantie voor Apple Store-personeel in september
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Dan zal hij in Augustus worden aangekondigd!

  2. Kan niet wachten! Geld staat apart ๐Ÿ™‚

  3. Duidelijk:)

  4. iFun baseert zich op berichten uit de Apple Store in Hannover

    Dat is heel raar want in Hannover is (nog) er geen Apple Store. Tenminste, vorige week nog niet. Men is er blijkbaar wel mee bezig.

  5. Vakantie geld is binnen dus laat maar komen

  6. Zou mooi zijn 32 gb 6 voor mij me vriendin mijn 32 gb 5 hebben we mooi een 16 gb 5 als reserve!! :p

  7. Kom maar op iPhone 6 4,7″ 64gb !!

  8. Notitie in agenda, hele maand september vrij houden voor het jaarlijkse ritueel overnachten in Oberhausen. O en de vriendenclub op de hoogte brengen.

  9. Misschien ga ik ook eens voor het eerst overnachten in Oberhausen..Voel me daar met mijn 36 jaar nog niet te oud voor..Heb alleen geen zin in vechtpartijen etc, want dat is het mij niet waard. Heb ik heel wat uit te leggen aan mijn vrouw en kids als ik kreupel thuis kom…

  10. @pdavie: Hou oud denk je dat ik ben dan?? Ouder dan jij met je 36. Ik heb thuis ook 3 kleintjes en een vrouw die op haar nieuwe iPhone wacht. Het is afgelopen 2 jaar erg frustrerend. Vooral met grote groepen Russen en oostblokkers. Beste is om met een gezellig groep vrienden te gaan.

  11. Is er dan niemand die wacht tot de 2de iPhone 6 uit komt? Ik wil ze eerst allebei gezien hebben voor ik een besluit neem. Denk wel dat ik ga voor de iPhone 6 met een iets groter scherm dan nu. Nog groter lijkt me echt te groot.

    Maar dat wil ik eerst gezien hebben ๐Ÿ˜‰

  12. Goed nieuws voor alle ‘geld staat apart’ en ‘vakantiegeld is binnen!’ vrijgezellen. Als je een gezin draaiende moet houden zijn er nu eenmaal belangrijker zaken dan de iPhone…. Wat niet wegneemt dat ik ieder veel plezier wens met dit ongelooflijk fraaie nieuwe apparaat.

  13. Ik ga alvast voor de deur liggen, kan iet wachten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.