Reacties voor: ‘Geen nieuwe Beats-producten verwacht tijdens najaar 2018’

Tijdens het najaarsevent van Apple hoeven we geen nieuwe Beats-producten te verwachten. Sterker nog: de ontwikkelingen staan een beetje stil bij Apple's speakerbedrijf.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik denk dat de goedkopere homepod onder de naam Beats word bekend gemaakt..

  2. One more thing…

  3. Gelukkig.
    Zit je met je beats nog lekker op micro USB te laden. Terwijl de iPhone het nog moet doem met lightning. En je Macbook Pro op usbc.
    Damn all those cables! Use usbc!

  4. Heb recent de beats x gekocht. Het geluid is gewoon goed (niet de overdreven bas en schelle klanken van de oude beats) Het gebruiksgemak is wel fantastisch. Meteen gekoppeld met alle apparaten op hetzelfde ID, de lightning poort is handig en supersnel opgeladen.

  5. Vond Beats maar niks maar ben toch voor de Beats X gegaan vanwege de Apple W1 chip en ze hebben mijn verwachtingen overtroffen.

    Zitten goed, klinken goed, en het gebruiksgemak is super dankzij het gemakkelijk koppelen en de lightning poort. Accu gaat lang mee en is ook zo weer opgeladen.

    Gebruik ze ook om tijdens het hardlopen naar muziek op m’n Apple Watch te luisteren zodat m’n iPhone thuis kan blijven.

    Hopelijk komen ze met meer van dit soort producten of komt Apple zelf weer eens met in-ear dopjes die goedzitten. De Earpod/Airpod dopjes vind ik qua pasvorm en geluid niks.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.