Reacties voor: ‘Geen nieuwe Apple TV tijdens WWDC 2015’

Er komt tijdens WWDC 2015 geen nieuwe Apple TV, beweert de New York Times op basis van informatie van insiders. De deals zijn nog niet rond.
Lees het complete artikel → ‘Geen nieuwe Apple TV tijdens WWDC 2015’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ik Denk Dat het wijzig zin heeft in Nederland Apple tv met Kabelaanbieder.
    Meer homekit met Siri besturing enzovoorts.

  2. Origineel geplaatst door G.Makkinje
    Ik Denk Dat het wijzig zin heeft in Nederland Apple tv met Kabelaanbieder.
    Meer homekit met Siri besturing enzovoorts.

    Met kabelaanbieders in Nederland zullen ze het idd wel lastig krijgen, maar als er een AppStore op zit dan zal het zeker wel interessant zijn.

  3. Er zullen weinig echt grote klappers zijn tijdens deze WWDC. Ben benieuwd hoe ze de tijd vol gaan praten. Hopelijk niet met heel veel flauwe grappen zoals tijdens het event in oktober. Dat was echt even te veel van het goede met Craig Federighi.

  4. Als dit waar is zou het voor mij een zeer grote teleurstelling zijn. Ik weet ook niet wat Apple anders zou moeten brengen in de Keynote. iOS 9 zou niet veel groots zijn denk ik..

  5. Dat zou enorm teleurstellend zijn. De wifi-zender van mijn AppleTV is sinds maart kapot, maar met de geruchtenmolen heb ik bewust gewacht met de aankoop van een nieuwe. Hopelijk is er toch een aankondiging…

  6. Het is heel simpel. Alle aandacht gaat naar de Apple Watch. Dat moet een succes worden. Daar moet de nieuwe Apple tv voor wijken.

  7. Dit zal de tweede presentatie worden die ik oversla. Ze worden steeds saaier.

  8. Jammer dan verliest Apple tegen Android tv in 2015 2016.

    Android tv
    app / plex
    voice
    $99

  9. Wat zou een nieuwe Apple TV nog toevoegen? Wij hebben prima kabelaars, genoeg zenders, netflix, HBO. etc etc
    Apple Watch zal wel alle aandacht krijgen en de verdere integratie van het apple eco systeem via osx 10.11 en ios 9, oa homekit, verbeterde handoff etc

  10. Origineel geplaatst door Phthisicus
    Met kabelaanbieders in Nederland zullen ze het idd wel lastig krijgen, maar als er een AppStore op zit dan zal het zeker wel interessant zijn.

    Je kunt toch al je apps via airplay streamen? Wat zou een eigen app store toevoegen? Dan krijg je toch weer bedoeningsproblemen. Ik zie de apps van de smart tv bij vrienden ook niet gebruikt worden.

  11. Origineel geplaatst door Gabor
    Wat zou een nieuwe Apple TV nog toevoegen? Wij hebben prima kabelaars, genoeg zenders, netflix, HBO. etc etc
    Apple Watch zal wel alle aandacht krijgen en de verdere integratie van het apple eco systeem via osx 10.11 en ios 9, oa homekit, verbeterde handoff etc

    Ik denk dat het potentieel juist enorm is. Waarom zou je voor een KPN of UPC abonnement betalen, als je ook kunt kiezen voor zenders die jij zelf interessant vindt en geen zenders uit landen waar je zelfs de taal niet van spreekt en die standaard in jouw pakket zitten?

    Of andersom: het kan een satelliet schotel killer zijn. Als zij zakendoen met wereldwijde omroepmaatschappijen, kan dit het bereik van zenders enorm vergroten.

  12. Dit gaan dan een allesbehalve spannende Keynote worden. De nieuwe versies van osx en iOS worden niet heel spannend. Als er dan verder niks aangekondigd wordt buitenom de watch, valt dat toch een beetje tegen.

  13. Teleurstellend… Ik had graag een mooie update gezien….

  14. Er komt geen Apple TV omdat er een geheel nieuw apparaat komt dat als centrale hub (epicenter, middelpunt van alles) dient voor alles, o.a. Home en Media. Mark my words. Denk ik 😉

  15. The epicentrum of change, doet anders vermoeden.

  16. @Gabor: Mis, sommige apps (juist ook van alles-in-een providers) blokkeren bewust videocontent weergeven via AirPlay. ‘t Zal wel een rechtenkwestie zijn.

    Maar dezelfde providers hebben eerder aan iCulture aangegeven wel warme belangstelling te hebben om een eigen TV app uit te brengen…

    Misschien vinden ze het wel interessant voor marketing doeleinden? Een proefabonnement met ouderwetse settopbox is een hoop gedoe. Als ze je toegang kunnen gaan bieden via een gratis app in een kastje dat je toch al in huis hebt (TV) wordt het veel makkelijker mensen een sneak-preview, proefabonnement of heel beperkt setje gratis (promotie)kanalen te bieden om ze als klant te winnen.

    En vergeet niet dat veel traditionele media naarstig naar nieuwe mogelijkheden op zoek zijn om al die tablets en smartphones een plekje naast hun conventionele kanalen te geven, oa met second screen apps. Als je je second screen dan al misbruikt om het ‘first screen’ te streamen ben je die mogelijkheid weer kwijt :-/

  17. Origineel geplaatst door Gabor:
    Je kunt toch al je apps via airplay streamen? Wat zou een eigen app store toevoegen? Dan krijg je toch weer bedoeningsproblemen. Ik zie de apps van de smart tv bij vrienden ook niet gebruikt worden.

    Dat is wel zo, maar persoonlijk vind ik het handiger om bijvoorbeeld youtube via de TV te bedienen dan via m’n iPhone/iPad -> Airplay. Gewoon blindelings op knopjes drukken werkt fijner dan steeds op je schermpje te moeten turen om dingen aan te klikken, in de hoop dat het betreffende filmpje op je TV verschijnt.

  18. Vraag me dan af waarom de prijsverlaging vd atv3 laatst… Spijtig

  19. Reactie op Knarf; Ik heb mijn tv moeten verplaatsen. Even zonder stroom en nu werkt Youtube niet meer. Ik moet dus wel via mijn iphone kijken. Jammer want een oplossing schijnt er niet te zijn.

  20. @mental k: prijsverlaging gewoon omdat het inmiddels een bejaard apparaat is. Dat ie nog steeds doet wat ie moet doen is alleen maar leuk meegenomen, maar een 4K versie is wel het minste wat nu aangeboden moet worden nu 4K TV’s al omder de 500 Euro verkrijgbaar zijn. Gelukkig komt 4K Blu-ray er aan, zo’n speler zal hopelijk ook 4K Netflix streaming krijgen. Okee, geen Airplay dus, dus: Apple come on!

  21. Mocht er touchscreen op de nieuwe remote-control zitten, bestaat er dan de mogelijkheid dat er force touch op zit?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.