Reacties voor: Geen multitasking gestures in definitieve versie iOS 4.3

De nieuwe vier- of vijfvinger multitasking gestures zijn slechts een preview in iOS 4.3 en zullen niet in de definitieve versie van de update aanwezig zijn, zo blijkt uit de release notes van iOS 4.3 beta 2.
Michel Lusthof -

Reacties: 24 reacties

  1. Waarschijnlijk zal er toch een tweak uitkomen waarbij je met een jailbreak deze gestures kan gebruiken.

  2. Nog iedere dag blij met m’n iPad, hoopte wel dat de multi task gestures in de nieuwste iOS opgenomen zou zijn. oh well…

  3. Daar keek ik juist naar uit. Dat zou het apparaat meer tot zijn recht laten komen. Ik hoop dat ze zich nog bedenken. Ze vragen overigens wel input over hoe dit werkt met apps, dus wellicht is het nog niet voldoende getest, maar komt het er wel in in een volgende versie. Hebben ze overigens een duidelijke reden gegeven waarom het er niet in zal zitten?

  4. Dat is juist iets waar ik naar uit keek voor iOS 4.3, de nieuwe multitasking gestures. Echt %$# dat die nog niet in iOS 4.3 zitten. Zal het überhaupt wel op de iPad 1 beschikbaar komen..?! Het vraagt volgens mij heel veel werkkracht om het te runnen op deze iPad. Wat denken jullie?

  5. Ik vind dat een cydia dev iets moet maken…kzou het wel kopen voor een kleine prijs.

  6. SUPERGAAF!!!!!! Maar waarvoor heb ik dan de homebutton voor nodig?

  7. @Randy:

    Origineel geplaatst door Randy
    Dat is juist iets waar ik naar uit keek voor iOS 4.3, de nieuwe multitasking gestures. Echt %$# dat die nog niet in iOS 4.3 zitten. Zal het überhaupt wel op de iPad 1 beschikbaar komen..?! Het vraagt volgens mij heel veel werkkracht om het te runnen op deze iPad. Wat denken jullie?

    Ik denk dat het “gewone” volk zal moeten wachten tot iOS5 voor deze gestures. iOS5 verwacht ik samen met de iPad 2 in April.

  8. Jammer, ik wil zo snel mogelijk alle afhankelijkheid van bewegende onderdelen (= point of failure, slijtage onderdeel) kwijt.

    Helaas zul je altijd een activatorknop nodig hebben. Die kun je niet vervangen door een sensor o.i.d. want als de batterij helemaal leeg is geweest wil je wel graag een mogelijkheid om het apparaat aan te zetten natuurlijk.

    In mijn ogen zal in de nabije toekomst alles via gestures gaan, op een enkele verzonken knop na voor bovengenoemde functie. Apple is echt op de goede weg hier.
    Gestures zullen dus ook gestandaardiseerd moeten worden om het werkbaar te maken/houden.

  9. Alles goed, zolang ze de keus voor de schakelaar open laten.

  10. Hoop ook dat ze zich bedenken en de gestures weer terug laten komen, lijkt me echt fantastisch! Dus Apple: Laat ze terugkomen!

    En anders maar in iOs 5

  11. deze functie gaat apple natuurlijk alleen in de ipad 2 gebruiken, met als excuus dat het teveel geheugen kost voor de normale ipad. (oftewel: koop maar lekker een nieuwe als je nieuwe functies wilt gebruiken…)

  12. Die gestures werken als een tierelier op mijn iPad. Toch betrap ik mezelf op het gebruik van de home knop.

  13. ik denk zelf dat ze het tot de goldmaster of final release weg houden en dan weer terug brengen…

  14. Hoop echt dat ze ‘het nieuwe multitasken’ compatibel maken voor de iPad 1. Als ze weer met dat smoesje komen; het kan de hardware niet aan.. Dan ben ik even klaar met Apple. Gebruik nu al jaren iDevices van Apple maar vind toch dat ze apparaten te snel uitsluiten voor nieuwe features. En dat vaak alleen om ervoor te zorgen dat de verkoop van nieuwe producten omhoog gaan ipv bestaande gebruikers tevreden houden. Wij gaan het zien met de nieuwe iPad of iOS 5.x.

  15. @Tim: Dat is precies wat ik vermoed wat Apple gaat doen bij de nieuwe iPad. Sorry mensen wij zijn niet tevreden met het nieuwe multitasken voor de iPad 1. MAAR.. De nieuwe iPad is veel sneller en beter en kan het wel aan. Dus ga naar de winkel en koop een nieuwe… Je zult versteld staan!!!!!
    Ja Apple, dat jullie mijn portemonnee weer op de toonbank willen hebben, daar sta ik pas versteld van.

  16. @Ernest: Het zal top werken maar denk niet dat het voor de iPad (zonder jailbreak) te gebruiken zal zijn.

  17. @willem: Ik denk dat het een nieuwe feature van de nieuwe iPad word en dat wij ernaar kunnen fluiten mits wij de nieuwe iPad ook weer gaan kopen. Dat zou Apple wel heel erg graag willen! 🙂

  18. @Dijkie: Ik denk dat dit een unique selling point is om de nieuwe iPad te gaan gebruiken. Is Apple zo goed in, je één jaar oude apparaat al ‘heel’ oud te laten voelen..

  19. Nou dan hoef ik die hele 4.3 update niet meer. Heel erg jammer van Apple, ik vond het juist een super ide.

  20. Origineel geplaatst door Gert-Jan
    Nou dan hoef ik die hele 4.3 update niet meer. Heel erg jammer van Apple, ik vond het juist een super ide.

    Inderdaad Gert-Jan, leek mij super.
    Nu sla ik hem wellicht ook over.

  21. dit is echt balen…had juist de multitasking gestures verwacht. Ik zie eigenlijk geen verschil tussen 4.2 en 4.3 echt telleurgesteld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.