Reacties voor: Waarom Apple tijdens het Apple-event niets zei over de iPhone 12

Apple heeft vanavond heel wat nieuwe producten aangekondigd, maar de iPhone zaten er niet bij. Een teleurstelling? Helemaal niet, want Apple lijkt dit jaar gekozen te hebben voor een introductie in twee fasen. De iPhones zijn pas volgende maand aan de beurt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. En de nieuwe Apple TV 4K?

  2. Origineel geplaatst door Ronald
    En de nieuwe Apple TV 4K?

    Volgend jaar

  3. Las ergens dat de iPhones half oktober komen samen met de airtag en dat de nieuwe MacBook met ARM pas half november komt samen met HomePod mini en airpod studio. 🤔

  4. Wanneer verwachten jullie nieuwe AirPods Pro?
    Zouden jullie een AppleCare+ adviseren bij een Apple Watch series 6?

  5. @DJ: hier ben ik ook benieuwd naar. Al bekend wat een nieuw scherm kost zonder care+?

  6. Origineel geplaatst door DJ
    Wanneer verwachten jullie nieuwe AirPods Pro?

    Zouden jullie een AppleCare+ adviseren bij een Apple Watch series 6?

    Nieuwe AirPods Pro is nog helemaal niet over gesproken, bedoel je de AirPods Studio?

    En AppleCare voor een Apple Watch, ik zou het niet doen of je moet wel een heel wild leven hebben haha

  7. Origineel geplaatst door DJ
    Wanneer verwachten jullie nieuwe AirPods Pro?

    Zouden jullie een AppleCare+ adviseren bij een Apple Watch series 6?

    AirPods Pro op z’n vroegst in voorjaar 2021. Tegelijk met AirPods 3/SE is mijn gok

  8. @DJ: Ik zou altijd AppleCare plus nemen bij een watch (of een iPad). Dit zijn namelijk producten die niet modulair te repareren zijn. Bij schade aan bijvoorbeeld het scherm zal dus het gehele apparaat vervangen worden met de bijbehorende kosten. Voor een Apple Watch series 6 is dat 327 euro. Indien je AppleCare plus hebt inkomst het je een eigen risico fee van 65 euro. Laten we daar ook even de 99 euro aanschaf van de AppleCare dekking bij optellen dan zit je op 164 euro en ben je dus veel goedkoper uit.

    Een ongeluk zit in een klein hoekje, je zwaait met je arm en komt tegen een muur aan, in de douch valt de watch in de wasbak of op de tegelvloer noem maar op.

  9. @Ross: Ik draag al watch sinds versie 2, nou echt zo snel gaat zoiets niet stuk.
    Als die in de wasbak ofzo valt zoals jij zij zit die gewoon niet goed om de pols, doe je bandje dan goed vast gaat die ook niet los(of gewoon niet om doen tijdens wassen /
    Douchen in de ochtend).
    En iPad is een apparaat thuis gebruik doe er een hoes om heen(voorkant en achterkant hoes), en de mijne zijn sinds de iPad 3, air en daarna 2018 iPad nog nooit beschadigd.

    Of je moet uiteraard kleine kids hebben.

  10. En de airtags?

  11. Het gerucht dat de nieuwe iPhone geen 120 Hz gaat hebben vind ik wel een gemis eigenlijk….Heb de Oneplus 7 pro gehad met 90 Hz en die was echt een stuk vloeiender dan de recente 60 Hz toestellen van Apple. Neemt niet weg dat Ios mij altijd terug laat komen naar de iPhone. Ik kijk dan ook uit naar het volgende model en hoop dat ze m snel presenteren! het liefst morgen!

  12. Al die angst voor beschadigingen en reparaties snap ik eigenlijk niet. Je kunt wel overal AppleCare+ voor nemen of dure verzekeringen voor afsluiten. Het hangt er vooral vanaf hoe groot je de kans inschat dat er grote beschadigingen ontstaan die reparatie nodig maken.

    Dan moet je al in de bouw werken én je AppleWatch de hele dag om houden óf zo achteloos ermee omgaan dat je echt overal tegenaan stoot.

    Ik heb zelf geen beroep waarbij het gevaar kan, ben wél onhandig, maar met dure dingen als m’n AppleWatch, iPhone en MacBook doe ik gewoon wat extra voorzichtig. En ik heb nooit ergens last van – of het moet een defect voor garantie zijn, maar dat is iets anders. En als ik in m’n huis aan de slag ga of zo, dan die ik m’n watch even af.

  13. Op internet gaat alweer rond dat dit weer een saaie upgrade word voor de Iphone.
    Ik zou mijn Iphone XS Max verkopen maar ik twijfel nu wel geen 120 hz is wel een groot gemis tegenwoordig heb je al toestellen rond 400 euro die 120 hz hebben.

  14. En de airtag?

  15. @Dennis: @Macaanzee: Ik heb het zelf ook nog nooit nodig gehad voor mijn apparaten. Maar nogmaals een ongeluk zit in een klein hoekje. Als jullie zeggen het niet nodig te hebben neem het dan inderdaad vooral niet.
    Je zal alleen echt niet de eerste zijn die zich tijdens het omkleden in de badkamer of wat dan ook de watch per ongeluk laat vallen. Die een vriend helpt met verhuizen, vergeet de watch af te doen en vervolgens tegen een deurpost aan loopt er mee. En dat je dan vervolgens net zo goed een nieuwe watch kan kopen om de servicekosten van vervanging bijna net zo hoog zijn als de aanschaf van een nieuw product.

    De vraag is wat zou je adviseren en mijn advies is om bij een niet modulair te repareren product altijd AppleCare af te sluiten. Zeker omdat de aanschaf van AppleCare op deze producten minder kostbaar (€99/€139) is dan bij bijvoorbeeld een iPhone of Mac. Wat een ieder met dat advies doet is voor zich! 😉

  16. @Ross: Het kapotte scherm van mijn Apple Watch werd gewoon vergoed via mijn inboedel verzekering. Geen Apple Care voor nodig gehad.

  17. @DJ: Het is een persoonlijke keuze, maar ik had het voor de zekerheid wel gedaan. Er zijn diverse Apple Watches gesneuveld, door diverse ongelukken. Bij mij was het wel gebeurd dat m’n Apple Watch tijdenss het douchen is los geschoten, en op de tegelvloer aan diggelen viel. Gelukkig was hij voor dit soort ongelukjes geclaimd en koste het me hooguit mijn eigen risico. Had ik geen AppleCare+ erbij gekocht met de aanschaf, was ik nu het bokje geweest. Een Apple Watch zit behoorlijk complex ingeklaard, en wordt vaak total löss verklaard. Met andere woorden je kunt het scherm niet repareren of laten repareren, om de waterdichtheid te waarborgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.