Reacties voor: Geen iPhone-hype verwacht bij Android-lancering

Aanstaande dinsdag gaat T-Mobile de G1 onthullen, een door HTC gemaakte smartphone die op Google's mobiele Android-platform draait. Maar hysterische taferelen worden bij dit eerste Android-toestel niet verwacht.
Lees het complete artikel → Geen iPhone-hype verwacht bij Android-lancering
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. nee zeker niet nee

  2. hypes gaan over…..
    de iphone was overhyped en nu achteraf krijgen mensen spijt
    dus wat is wijsheid?

  3. Euh, misschien ook logisch? Er zit helemaal geen marketing campagne achter… Bij de iPhone was het echter een succes door de aandacht die het toestel kreeg. En er werd een campagne gevoerd…

  4. ik vind die nog best wel vet hoor:P

  5. De hype begint dinsdag. Maar inderdaad waarschijnlijk zullen hype en inhoud veel meer in balans zijn voor dit toestel. Evenveel plezier als je hem koopt (tenzij je echt een Apple-verpakkingsfreak bent ofzo), meer genot achteraf en voor een veel langere tijd. De G1 is op veel meer fronten revolutionair dan de iPhone, en dit op een vol te houden wijze. Nu is het wel zo dat zeer weinig mensen dit voorlopig op waarde weten te schatten (open source, gratis stack, OHA consortium, standaarden, always-on networking, community), maar daarom zijn we dan ook pioniers. Ik zeg trouwens liever ‘pioniers’ omdat dat van een actieve rol uitgaat (waarbij je zelf eraan mee bouwt), eerder dan ‘early-adopters’ (het aannemen van eender wat Steve Jobs je voorschotelt).

  6. beter een toestel dat geen hype is dan een telefoon die niet goed werkt (ontvangst bijvoorbeeld)

  7. Op wat doel je nu eigenlijk? Ik zit hier in een boerengat genaamd Kalken en ik heb hier altijd 4-5 streepjes en 3G met 2.1 firmware. Lang leve Proximus + iPhone blijkbaar 🙂
    Trouwens, ok looks aren’t everything, maar heeft HTC soms ten rade gegaan bij ontwerpers van metro-toestellen voor hun Dream? >_>

  8. Zulke negatieve reacties heb ik hier nog nooit over de iPhone gehoord. Ik vind het een beetje voorbarig om de ‘googlephone’ nu al beter dan de iPhone te noemen. Voor de lancering van de iPhone wist ook nog niemand van de soms slechte ontvangst. Aan de iPhone hype zit ook een keerzeide en dat is dat de problemen ook gehyped worden. Vrijwel elk product heeft zijn mankementen, alleen door de enorme publiciteit voor de iPhone, is er ook veel aandacht voor de problemen.

    Zelf ben ik uitermate tevreden met mijn iphone, ik ben nog geen telefoon tegengekomen die prettiger werkt dan de iPhone. Met name de browser is superieur. De iPhone heeft dan wel geen openscource concept maar ook deze wordt met behulp van de appstore en cydia steeds beter.

    Een beetje concurrentie voor de iphone is goed, maar de ‘googlephone’ nu al zo te prijzen vind ik wat voorbarig. Eerst zien dan geloven.

  9. Ja die eerste filmpjes van de Googphone op YouTube waren weinig soeps.

  10. De mooiste vergelijking: iPhone of Android: Gouden Kooi of Open Standaard?

    Ik ben bang dat Android een soort linux achtige status gaat krijgen. Alleen geschikt voor de nerds die er verstand van hebben. Ik hou niet van teveel mogelijkheden / tweaken etc. Ik wil gewoon dat het werkt. Dus kies ik voor de Gouden Kooi.

  11. Wat mij een raadsel is, is dat de Android ook weer wordt gelanceerd op het T-Mobile netwerk. Ik heb net mijn Iphone teruggestuurd en mijn contract wordt ontbonden doordat ik bij mij 0,0 ontvangst had. Dus een Android toestel op het T-mobile netwerk gaat m.i. weer dezelfde problemen veroorzaken. Ik begrijp niet dat die bedrijven zoals Apple en Google zo vaak voor T-mobile kiezen. Het lijkt mij, dat als je een revolutionair toestel lanceert, of dat nu een iphone is of een Htc android, kies je toch ook voor een revolutionair netwerk, zoals bijv. KPN of Vodafone. Maar goed, mijn contract is ontbonden en ga er nu 1 in Belgie halen en stop er een Simkaartje van Voda in. 3,6MB/s down, dus nog sneller als T-mobile en beter netwerk.

  12. ik heb er nooit last van dat ik geen ontvangst heb hoor en ik zit ook bij T-Mobile, maar ik heb alleen nooit 5 streepjes 3G

  13. @nib,
    Jij hebt dan mazzel, mijn dorp bleek op de HSPDA dekkingskaart een witte vlek. Dat is dan de kaart op internet. Maar ik had ook in de omstreken van mijn dorp geen 3G signaal, dus op de officieuze kaart, die T-Mobile intern gebruikt zal de witte vlek wel veel groter zijn geweest.

  14. google zal de zelfde problemen kennen, en zal concurrntie kennen van microsoft en niet van Apple. Want Apple heeft een hele andere fanbase, de Apple liefhebbers, de rijke snotneuzen en de pioniers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.