Reacties voor: Geen iPhone 5 in de zomer, zegt AT&T

Volgens een helpdeskmedewerker van AT&T zal Apple in juni en juli geen nieuwe iPhone uitbrengen. Wel komt er in de toekomst een nieuwer model.
Lees het complete artikel → Geen iPhone 5 in de zomer, zegt AT&T
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Zou wel kunnen verklaren waarom Foxconn nog niet aan het produceren is.

    Maakt het uitbrengen van een witte iPhone4 ook ineens een stuk logischer.

  2. Origineel geplaatst door Donstil
    Zou wel kunnen verklaren waarom Foxconn nog niet aan het produceren is.

    In hoop dat ze de arbeiders is goed betalen

  3. Nou das mooi! hopelijk rond december dan ken ik weer verlengen 😛

  4. Zo het zo zijn dat de i5 niet komt dan mogen ze hopen dat de 4 nog kan opboksen tegen de dualcore telefoons van nu

  5. Ach die helpdesk medewerkers zeggen maar wat.
    Of ze je nu niet of wel willen helpen…
    Schrap het word help van helpdesk af en je hebt al een betere omschrijving.
    “De iPhone 4 kwam echt nog niet uit. Je kan makkelijk het contract verlengen” aldus t-mobile “sletje”

  6. Ja, lekker betrouwbaar. Ik werk zelf in de telecom en ben ook een helpdesk! Als ik zeg dat de iPhone 5 niet komt deze zomer is het toch ook geen nieuws!! Dit is weer een van de vele geruchten waarvan we volgende maand pas weten of er iets van klopt!

  7. Haha, doet me denken aan ‘n vriendin van mij.

    Ze wacht ook op de nieuwe iPhone en ging vragen bij KPN in Roermond wanneer die kwam.

    “nee mevrouw, hij komt echt binnenkort uit, in juni of in juli” :’) Ik heb m uitgelachen. Hij wist het helemaal zeker. Joe joe!

  8. Toen ik laats door Hi gebeld werd omdat ik in het verleden bij hun klant geweest was, en zij me graag terug willen zien als klant, had ik gezegd dat ik nog tot sept aan een contract vast zat, en dan waarschijnlijk ga kijken voor de iphone5.

    De medewerker van de servicedesk gaf toen aan dat de iPhone 5 ergens in December te verwachten was.
    Dit kan uiteraard waarzijn, maar ik geloof er niet veel van. Tenzij het door een of andere topman wordt bevestigd..

    Lekker wat geruchten in de wereld helpen! Ik wacht wel gewoon. Is de iPhone voor mij niet op tijd, dan zul je me met een android zien rondlopen. 🙂

  9. Toen ik vorige week t-mobile mijn witte iphone 4 ging halen. Werd mij gezegd dat 5 in september komt. Omdat mijn 3G echt niet meer heel was ging ik maar voor de witte iphone4.

  10. Hij komt niet in Juni of Juli maar in augustus (en later) kan dan weer wel, hij zou dus iets later dan gebruikelijk uitkomen.

  11. Ik snap die apple gasten niet kunnen ze niet gewoon zeggen dat er wat komt in bijvoorbeeld augustus en dan de specificaties achterwege houden????
    Mijn huidige is op sterven na dood en ik ga echt geen 4 aanschaffen een maand voor een eventueel nieuw model!?

  12. wedden dat de Iphone5 gewoon as usual in juni/juli gepresenteerd word… dit is puur om iedereen gek te maken om de iPhone4 (al dan niet de witte) te blijven kunnen verkopen…

  13. Apple is slim, nu nog ff de oude modellen zwart verkopen, om winst te behouden doen ze nu de witte, en vervolgens van de zomer ook weer winst behalen door een nieuw model… Slim!

  14. Ik vind het wel knap hoe Apple het voor elkaar krijgt om het nieuws over de nieuwe imacs zo lang mogelijk stil te houden. Maandag nieuws brengen en dinsdag liggen ze in de winkel

  15. Hij komt gewoon in juli uit, dit is marketing…. Hij komt altijd in juli uit, en als ze dan ‘naar buiten laten komen’ dat het dit jaar niet zo is, is het nieuws.

  16. Apple have only just released the white iphone 4 so to expect a new phone in a month or 2 is stupid and anyone hoping for the iphone 5 will just have to wait , the production costs and promotion of the phone show a late iphone , everyone knows apple dont waist money , if the iphone 5 was out in june / july then apple would not have released the white iphone , september/ october seems a new time which puts the release between the gsm at&t and verizon iphone releases , shame we have to wait as the verizon version looks like a flop , but as we know the iphone 4 will need more than the a5 chip to be a worthwhile upgrade and apple need to bring out a hot new phone , if not the iphone will see itself being sunk even further behind the android phone , something apple wont want

  17. Relax kids…ik heb van mijn uiterst betrouwbare bron vernomen dat de i5 gewoon deze zomer word aangekondigd, business as usual. De witte i4 wordt gewoon zwaar afgeprijsd, de zwarte ook vanzelfsprekend, om het aantrekkelijk houden voor de mensen die niet perse het nieuwste model willen.
    Verder heeft mijn contact in Cupertino me laten weten dat de ontwikkeling en productie in het diepste geheim plaatsvindt om de concurrentie in the dark the houden. Apple wil de concurrentie echt verrassen en heeft alles en iedereen die er ook maar iets met de ontwikkeling te maken heeft een, zeer uitgebreid, contract heeft laten ter geheimhouding. Waarom zou dat zijn vraag je je nu af? Omdat de nieuwe iPhone radicaal anders gaat veranderen en de benchmark wordt voor de rest. Vooral op het gebied van materiaalkeuze zal er een grote verandering komen.
    Later meer.

  18. Btw het is niet meer dan logisch dat AT&T dat zegt omdat zij niet meer de exclusieve provider zullen zijn. Zou ik ook zeggen, hij komt niet maar wat dacht je van deze mooie witte iPhone 4.
    All good things come to those who wait.

  19. Ter info: in de USA worden helpdesk-medewerk(st)ers hoger en beter gewaardeerd bij bedrijven dan hier..

  20. Als verkoper ga je niet vertellen dat over 2 maanden een nieuwe versie uit komt omdat je de huidige wilt verkopen. period!

  21. @Verdissima: Revolutionair?? Hoezo? Iets betere camera? Iets sneller? Iets meer geheugen?

  22. @perry: En dat is dus precies de reden, waarom ze je het niet vertellen.

  23. hij heeft geen augustus genoemd 😉

  24. De Ipad2 zou ook veel later komen …. NOT

  25. Die van AT&T heeft helemaal gelijk, iPhone 5 komt pas in juli 2012…
    Dit jaar komt de iPhone 4s uit in juli 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.