Reacties voor: Geen FaceTime in delen van het Midden-Oosten

In enkele landen in het Midden-Oosten zijn verwijzingen naar FaceTime van de Apple-website verdwenen en provider Du bevestigt dat FaceTime momenteel niet in de Verenigde Arabische Emiraten wordt ondersteund.
Lees het complete artikel → Geen FaceTime in delen van het Midden-Oosten
Michel Lusthof -

Reacties: 15 reacties

  1. Vreemd land/staat. Ben je als land rijker dan Amerika, maar als inwoner mag je bijna niets….

  2. Zal ook lastig zijn met een burka bellen

  3. Facetime met een burka?
    Lekker zinvol.

  4. Hè bah. Dacht ik origineel te zijn met een opmerking over FaceTime met een boerka, zijn er al 2 mensen voor me..

  5. LOL wat een grap.. ze stellen zich daar wel extreem aan hoor, net zoals laatst met RIM dat ze de encryption key wilden hebben…

  6. Hoe kan de provider nu facetime blokkeren? En als je nou via een ipod touch ‘belt’? Ze kunnen toch moeilijk specifiek die manier van webcammen blokkeren, of mag je sowieso al niks met je webcams? Raar verhaal, rare jongens.

  7. @afish:

    das idd een goeie, volgens mij registreerd facetime zich via een sms op de iphone… op de ipod moet je je geloof ik aanmelden met je appleID (weet niet precies hoe dat zit).

  8. Facetime werkt daar gewoon op geimporteerde iphones.. Heb via ftfun.com al met mensen in dubai, kuweit, qatar en saudi arabie gesproken.. Dus het zal wel om de niet geimporteerde iphones gaan..

  9. @Kevin: Nou zo origineel is die niet, want na het lezen van alleen de titel zag ik die grap al van een kilometer afstand aankomen…

    Als je het artikel ook nog eens goed leest, ligt daar geeneens het probleem…

  10. Ik vind het erg jammer dat jullie dit zo belachelijk maken zeg. Ik lees toch duidelijk ‘AUW heeft gehoord dat er mogelijke sprake is van lokale beperkingen op VoIP-technologie, die deze vorm van communicatie onmogelijk maakt.”

  11. Ik ben dinsdag in Qatar, eens testen..!

  12. Ik vind dat hele face-time sowieso een misser… Vreselijk slecht kwaliteit, zelfs over een breedband verbinding. Hopelijk komt er snel een update van Skype waarbij de frontcam kan worden gebruikt

  13. facetime blijft onzin kom nou maar eens met echte ondersteuning zoals fring dat even had in skype….. DAN heb je wat aan die camera, facetime werkt toch alleen met ios gebruikers

  14. Het slaat op geen enkele mobiel aan. De duurdere samsungs hebben het al een jaar of 2, waarom zou het dan wel bij Apple aanslaan. Op die Apple-freaks na dan die alles van Apple MOETEN gebruiken van zichzelf.

    Het is wat off-toppic, maar het is even een verlenging van de reactie boven mij.

  15. @Michael: Dat heet ‘een grapje maken’. Daar kunnen ze in dat soort landen ook slecht tegen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.