Reacties voor: Gerucht: ‘Geen Face ID in aanstaande iPads en iPod touch’

Apple gaat waarschijnlijk geen Face ID inbouwen in de iPad 2019 en de aanstaande iPad mini 5. Dat blijkt uit de code van iOS 12.2 beta.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Gemiste kans

  2. Als ipad mini 5 geen face id heeft (en dus ook niet de AR dingen die je met die camera’s kan), wat wordt dan de innovatie vs model 4? Sneller cpu en zo is toch wat weinig naar 3 a 4 jaar.

  3. TouchID van Apple vind ik nog steeds noodzakelijk. Ik hoop dat het mogelijk wordt om die TouchID op de achterkant van het toestel te maken, zodat naar keuze je FaceID en apparaarvullend beeld kan combineren met TouchID De noodzaak om TouchID aan de schermzijde te positioneren heb ik nooit goed begrepen.

  4. Wel goed dat ze geen face id of touch id inbouwen, je moet je toch eens voorstellen hoeveel geld dat apple moet gaan kosten. Dat kan er echt niet uit hoor.

  5. Het lijkt erop dat er bij Apple aankondigingen steeds meer dingen zijn die er (nog steeds) niet komen of niet beschikbaar zijn in Nederland.
    Of er verdwijnen dingen die met veel tam tam gepresenteerd zijn maar nu al weer overboord gegooid worden zoals de touch id of de 3d touch.
    Waarom niet gewoon 2 sims in een iPhone i.p.v. de slecht ondersteunende esim ?

  6. iPod Touch? Da’s toch gewoon een iPad Micro? 🤔

  7. En zo blijven we voorlopig uitstellen met vervangen en blijft de ipadverkoop dalen. Ik ga niet € 450,- betalen voor een ipad(mini) die qua design, opslag en mogelijkheden al jaren hetzelfde is. Auto’s, kleding etc veranderen toch ook ieder jaar qua design maar apple denkt dat zij hiermee wegkomen! Heb een ipad 3 en ipad air die mijn dochter van 4 gebruikt en die zijn voorlopig goed genoeg om om youtube en netflix te kijken.

  8. Origineel geplaatst door Hans
    Het lijkt erop dat er bij Apple aankondigingen steeds meer dingen zijn die er (nog steeds) niet komen of niet beschikbaar zijn in Nederland.

    Of er verdwijnen dingen die met veel tam tam gepresenteerd zijn maar nu al weer overboord gegooid worden zoals de touch id of de 3d touch.

    Waarom niet gewoon 2 sims in een iPhone i.p.v. de slecht ondersteunende esim ?

    Omdat e-sim de toekomst is? Weetje hoeveel ruimte een simkaart inneemt voor een telefoon? Daar kan dan wat nieuws.bij of een grotere batterij. Voor de waterdichtheid is het ook bevordelijk. Als je het mij vraagt…. waarom hebben we überhaupt nog een simkaart?

  9. @Rv: ja die audi’s en BMW’s zien er zo anders uit dan 5 jaar terug🤔

  10. Face ID bij een iPad lijkt me niet echt handig. Mijn iPhone X heb ik vaak in de handen maar mijn iPad ligt vaak plat op de tafel. Om nu steeds de IPad op te tillen zodat Face ID werkt lijkt me nu niet echt prettig werken.

  11. Zou het echt een blamage vinden als de innovatie blijft hangen op een iets sneller chipje en geneuzel in de camera (lekker nutteloos bij een ipad).

    Het sluit dan wel weer aan bij de jaarlijkse innovaties van Apple.

  12. Ik denk en hoop dat de nieuwe iPad series stereo speakers en een True Tone display krijgen. Bepaalde zaken van de Pro zullen doorsijpelen naar de budgetmodellen. Misschien softwarematige zaken als Picture in Picture ook wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.