Reacties voor: Apple verkoopt te dure appbundels niet langer

Het aanvullen van te dure appbundels kan niet meer: Apple voorkomt dat je teveel uitgeeft aan het aanvullen van je appbundel, door de koopknop niet meer te tonen.
Lees het complete artikel → Apple verkoopt te dure appbundels niet langer
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik zeg een GOEDE zet van Apple!
    Pak vaak genoeg gratis apps mee tijdens een aanbieding en hoef dan inderdaad niet meer te kijken of een bundle goedkoper is of niet…
    TOP

  2. Bij het 2de voorbeeld, zou het dan niet beter zijn dat Apple je aanbiedt om de Readdle Productivity-bundel te kopen ipv de 2 aparte apps? (de goedkoopste oplossing tonen)

  3. Bij mij wordt nog steeds een aankoopbutton getoond van €17,99 voor het 4-delige pakket van Readle terwijl ik Scanner pro en calandar 5 al gekocht heb. Komt dus nog steeds duurder uit want die andere 2 apps zijn samen 14,98. Ik gebruik de franstalige versie van de Belgische AppStore, maar daar zou het toch niet aan mogen liggen?

  4. Waarom biedt Apple in dat geval dan niet gewoon de bundel voor een prijs aan die gelijk is aan de prijs van de overgebleven apps? Dat kennen we immers al van iTunes.

    Het zou de ontwikkelaar immers niets moeten uitmaken, aangezien de overgebleven apps voor die prijs te halen zijn. Voor de gebruiker is het echter nog steeds makkelijker om de apps in één keer aan te schaffen dan apart de enkele apps. Vind ik jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.