Reacties voor: Hackers adviseren: ‘Geef kinderen Apple-producten, geen kindercomputers’

Beveiligingsexperts en hackers adviseren om kinderen Apple-producten te geven, omdat die beter zijn beveiligd dan kindercomputers zoals die van VTech.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. iPod is de oplossing hier

  2. Laat ze eens 2 blikken met n touwtje aan elkaar verbonden hacken.. 😂

  3. Helemaal mee eens. Hier alleen Apple producten, zelfs voor mijn gehandicapte dochter. Android, vtech etc alleen voor degenen die weten wat ze doen, en dus geen info er ‘in stoppen’.

  4. Wat een laag persoon ben je als je data uit speelgoed gaat hacken. Dat het kan is één ding, maar als je daadwerkelijk de plaspop van mijn dochter gaat hacken ben je in mijn ogen ziek.

  5. Ik heb dit ook altijd al gezegd tegen mijn vrouw, koop nooit die vtech troep.
    Het gebruik is veels te gelimiteerd.
    Zodra ze eroverheen groeien (wat best snel gebeurd) is het duur afval, je raakt het aan de straatstenen niet meer kwijt.
    En het is kwalitatief slecht gemaakt.

    Toen onze kleine 9 maanden was heeft ze d’r iPad Mini 2 gekregen, schot in de roos, ze spreekt nu al een aardig woordje Engels en gewoon goed Nederlands.
    En ik krijg nu al (als ik YouTube gebruik) “Nee papa, dat moet je zo doen!!” Te horen.
    Ze is nu trouwens 2.5 jaar oud.

  6. Ik zou die kids gewoon lekker buiten laten spelen. Tegenwoordig vinden ouders het wel lekker makkelijk als hun kind zelfstandig met dit soort speelgoed speelt…
    Sommigen mogen toch echt hun kind wat meer aandacht gaan geven

  7. Een tweedehands iPad dus geven. Apple zal het inderdaad toejuichen. Laten ze er dan vooral ook voor zorgen dat de apparaten lang ondersteund blijven. FaceTime en een iPad1 bijvoorbeeld gaan niet samen.

  8. @Mark: Wanneer krijgt ze haar eerste iPhone?

  9. @Kevin: Dat is altijd zo mooi gezegd door mensen zonder kinderen. Mijn kinderen spelen ook het liefste buiten, maar als het met bakken uit de hemel komt zijn het toch echt de ouders die zeggen: “blijf maar binnen, anders wordt je ziek.” Vervolgens wordt al het speelgoed uit de kast getrokken. En toch lonkt het elektronisch speelgoed. Hoe leuk is het om zelf foto’s of filmpjes te kunnen maken. Mijn kinderen mogen overigens zelden op mijn iPad. Maar ze zijn gek op hun VTech camera.

  10. Origineel geplaatst door Kevin
    Ik zou die kids gewoon lekker buiten laten spelen. Tegenwoordig vinden ouders het wel lekker makkelijk als hun kind zelfstandig met dit soort speelgoed speelt…
    Sommigen mogen toch echt hun kind wat meer aandacht gaan geven

    Nee hoor, een aanschaf van een ipad scheelt echt in de opvangkosten. Hier krijgen ze elke middag zodra ze thuiskomen een ipad in de hand en gaan wij fijn naar ons werk. Iemand moet toch de gadgets en het internetverbruik blijven betalen he

  11. @Michel: mwahahaha ja waar wij mee speelden vroeger pffff verwende kids van tegenwoordig

  12. Origineel geplaatst door Kevin
    Ik zou die kids gewoon lekker buiten laten spelen. Tegenwoordig vinden ouders het wel lekker makkelijk als hun kind zelfstandig met dit soort speelgoed speelt…
    Sommigen mogen toch echt hun kind wat meer aandacht gaan geven

    Helemaal mee eens. Mijn kinderen spelen ook gewoon buiten tikkertje en met een bal of springtouw. Tuurlijk mogen ze ook op de computer/iPad maar wel met mate. Scheelt hopelijk een brilletje als ze 8 jaar zijn! 🙂

  13. @Natascha: Dat is al lang achterhaald, dat het slecht voor de ogen zou zijn. Net als te dicht op de tv zitten. Je ogen raken eerder vermoeid, dat wel, maar worden er echt niet slechter van.

  14. Helaas is de ipad-1 echt te traag geworden en komt er veel te weinig uit voor deze oude apparatuur. Jammer, want het ding is nog in nieuwstaat (wel heel veel gebruikt).

  15. @San: Waar haal jij die ‘wijsheid’ vandaan? Ben jij deskundige, ervaringsdeskundige of deskundoloog?

    Het is niet de enige factor, maar inmiddels kantelt onder echte deskundigen het inzicht in de oorzaken van myopie weer in de richting waar ervaringsdeskundigen al lang weten dat het hoort: veel lezen en weinig buitenactiviteiten eisen wel degelijk hun tol. Dat kun je oa ook lezen op de speciale myopieonderzoeks-site bij het Erasmus MC, een instelling met toch wel enig recht van spreken lijkt mij…

  16. @Flieps: Dat is juist een goed iets. Zo worden tenminste de zwakke punten van dat soort apparatuur bekend gemaakt waardoor uiteindelijk iedereen veiliger kan internetten en hopelijk voorkomen dat mensen verkeerde dingen kunnen doen met de gegevens (white hat).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.