Reacties voor: Gedupeerden antennagate ontvangen 15 dollar van Apple

Apple heeft cheques van 15 dollar verstuurd naar iPhone 4-bezitters die last hadden van antennagate, maar geen bumper hebben aangevraagd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vind nog steeds dat het toendertijd zwaar opgeblazen werd door de media. Ik had een iPhone 4 en ik had er nooit last van. Ja inderdaad, als ik m’n vinger op die plek legde verloor ik een streepje of twee. Maar het heeft nog nooit gezorgd voor dropped calls o.i.d. Maar sowieso: wie belt er op die manier? Als ik tijdens het bellen m’n pols op die plek probeerde te krijgen voelde dat behoorlijk krampachtig.

  2. Ik heb ook n iPhone 4 gehad maar merkte ook vrij weinig hoor.. Beetje onzin dit

  3. Ik kan het mij levendig voorstellen dat sommigen in de States daar een behoorlijk trauma aan over gehouden hebben … 🙂 LOL

  4. Er zijn genoeg mensen die daar wel last van hadden, met name overige landen waar de dekking net iets anders is dan in NL.

    Dus eigen ervaringen is geen gemiddelde.

    Ohja, als je 600-700 euro betaald voor een premium product, moet het gewoon goed werken.

  5. USD 15…..dat zijn toch weer 15 5-literbekers cola.

  6. Als ik mijn telefoon links in mijn hand heb (want dat doe je meestal als je hem rechts wilt bedienen), dan moet ik echt opletten hoe ik hem beet pak.

    Je ziet anders het bereik echt hard teruglopen. Als het dan al zwak is, ben je dus soms nèt niet meer bereikbaar.

    Tijdens telefoneren (als je hem rechts pakt) heb je er vanzelfsprekend vrijwel geen last van.

  7. Okeeeee, hier heb ik dus echt nog nooit last van gehad. Heb 2 iPhone 4 gehad, zijn nu van m’n ouders, en ook nog steeds geen last van!! En heb nou zelf een iPhone 5., ook helemaal geen ene schade/last alles, niks 😀 nog niet…….

  8. Gelukkig heb ik toen zo’n gratis bumper case mogen ontvangen die mijn iPhone 4/4S lekker bekraste. Bedankt, Apple!

  9. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Ik vind nog steeds dat het toendertijd zwaar opgeblazen werd door de media. Ik had een iPhone 4 en ik had er nooit last van. Ja inderdaad, als ik m’n vinger op die plek legde verloor ik een streepje of twee. Maar het heeft nog nooit gezorgd voor dropped calls o.i.d. Maar sowieso: wie belt er op die manier? Als ik tijdens het bellen m’n pols op die plek probeerde te krijgen voelde dat behoorlijk krampachtig.

    Kennelijk vindt Apple iets anders dan jij. Maar goed, gewoon vol blijven houden.

  10. @sieb: Apple heeft ook nooit toegegeven dat het een probleem was hoor. Kijk maar eens de video van die persconferentie die Steve Jobs erover gaf. Zijn verdediging was: “álle mobiele telefoons van dit moment hebben dat zelfde probleem”.

  11. Origineel geplaatst door sieb
    Kennelijk vindt Apple iets anders dan jij. Maar goed, gewoon vol blijven houden.

    Onzin, je moet je eens beter inlezen. Apple heeft niets toegegeven, maar een deal gesloten om het af te sluiten.

    Daarbij betaalt Apple ‘maar’ $53 miljoen, waarvan $16 miljoen naar de aanklagende advocaten gaat. Overwinning van niks dus, gezien er $15 per persoon wordt betaald. 10% van de 25 miljoen Amerikanen die er recht op hadden hebben het recht daadwerkelijk geclaimd. Apple heeft dus uitstekend winst gemaakt, vooral omdat consumenten in andere landen niet in deze deal zijn meegenomen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.