Reacties voor: Gebruikersbeheer op de iPhone met iAccounts (jailbreak)

De applicatie iAccounts stelt je in staat om verschillende gebruikersaccounts aan te maken op je iPhone of iPod Touch, zoals je gewend bent van bijvoorbeeld Mac OSX en Windows.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Jammer dat het geld kost.

    Ik snap het nut ook niet helemaal, iPhone is toch persoonlijk ? Ik deel niet mijn mobiel met anderen, en ik denk dat er ook niet veel mensen zijn die dat wel doen.

    En daarnaast, zou het systeem niet veel te zwaar worden door dit programma.. ?

  2. @Theodoor de Wit: Het lijkt me ideaal voor als anderen even met je iPhone willen spelen. Of het nou zakelijke informatie, privéfoto’s of SMS’jes zijn: een app als deze is ideaal ter beveiliging.

  3. @Theodoor de Wit: toevallig ken ik een aantal mensen waarbij de partner of zelfs de kinderen ook regelmatig de iPhone gebruiken. In zo’n geval kan het handig zijn om verschillende accounts aan te maken.

  4. nice gevonden !! heel handig voor een itouche maar voor een iphone … tenzei iedereen er gebruik van maakt 🙂

  5. Helemaal super, jammer dat het alleen op een gejailbreakte iphone werkt. Heerlijk als je je iphone zakelijk en privé wilt gebruiken!!!

  6. De demo is niet al te duidelijk (de metro-pijp geluiden dragen daaraan bij).
    Blijf ik bij het ontwaken / exit screensaver nu als (hoofd)user ingelogd of moet ik opnieuw een ID invoeren ?

  7. Het lullige is dat je bijna elke app in kan komen via een andere, ik gebruik lockdown, wat een slot zet op apps die je selecteert. Als je dan sms locked kan je er alsnog heen door via je contacten een smsje te versturen.

    Iemand moet wel veel moeite doen om er in te komen, en zal waarschijnlijk ook wel niet gebeuren, maar ik vind het toch jammer 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.