Reacties voor: Gebruikers melden ongevraagde resetpogingen van Apple ID-wachtwoorden

Ontwikkelaars van iOS en OS X apps melden onverwachte resetpogingen van hun Apple ID. De meldingen vallen samen met onverwacht lange downtime van het Apple Dev Center.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Nog helemaal geen problemen gehad. Maar wanneer voeren ze eigenlijk de twee stap verificatie in in Nederland? Bij het Apple ID

  2. Ik heb ook deze problemen gehad

  3. @MauriceH: zie laatste link in artikel

  4. Wellicht ook te maken met de hack op ubuntuforums?

  5. 🙂 ik heb echt een lastig te hacken password: letters hoofdletters (veel) leestekens en cijfers. Nog geen bericht van Apple… morgen eens bellen.

  6. @Zwanneman: dank je. Ik was tien op vakantie, dus heb ik niet kunnen lezen.

  7. Ik zou best tweetraps verificatie willen instellen, maar ik krijg die mogelijkheid niet bij instellingen in mijn account.

  8. Heb hem ook 3x ontvangen …

  9. Ik heb er 3 gekregen. De eerste keer dacht ik dat het Phishing was. (ik dacht) Als je vervolgens op een fake apple pagina komt en je huidige gegevens invult dan ben je de klos.

  10. @Zwanneman: Ken er net achter dat het bij mijn nog niet beschikbaar is 🙁 Wie wel?

  11. Origineel geplaatst door Bitje
    Ik heb er 3 gekregen. De eerste keer dacht ik dat het Phishing was. (ik dacht) Als je vervolgens op een fake apple pagina komt en je huidige gegevens invult dan ben je de klos.

    Kwam de link in de mail wel uit op Apple’s webserver?

  12. Ik heb er ook een gehad. Dat heb ik in het verleden ook wel eens vaker meegemaakt, maar vermoedelijk waren dat pogingen om op mijn account in te loggen. Deze keer, gezien het feit dat er zoveel mensen last van hebben, zal er vast een andere oorzaak zijn.

    Jammer dat Apple er helemaal niets over wil zeggen, dit is toch wel een serieuze issue.

    Je zou er haast toe komen om tweetraps authenticatie in te schakelen, ware het niet dat dat ook zo lek als een mandje is en alleen schijnzekerheid geeft (Apple’s versie, de tweetraps authenticatie van bv. Google is wel safe en heb ik dus aanstaan).

  13. @Alfred: Als het beschikbaar is, doe ik het ook gelijk. Ik kan het nog nergens vinden 🙁

  14. Zelfde hier, afgelopen 3 dagen één mail per dag gehad. Ik heb ergens op de Apple site een melding gedaan, maar waarschijnlijk niet op de juiste plek (da’s nog lastig vinden op de site).

  15. Nog geen problemen gehad gelukkig.

    Kwam dit niet misschien door die hackers?

  16. Ook ik heb er last van gehad. Een keer of 3-4… Waar kan je nu zo’n melding doen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.