Reacties voor: Gebruik je iPhone tijdens het synchroniseren (jailbreak)

Met Synchronicity is het mogelijk om te bellen, een spelletje te spelen of je mailtjes te lezen tijdens het synchroniseren van je iPhone.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Werkt deze ook met het draadloze synchronisatie programma? graag bevestiging!:)

  2. Vraag me toch altijd af waarom Apple hier zelf niet mee komt.

  3. als jij een muziekje aan het luisteren bent en dat zelfde liedje word ( door naamsverandering) opnieuw gesyncroniseert, dan lijkt het mij dat de muziek ermee stopt of dat het syncroniseren fout gaat?

  4. Is wel handige applicatie! Twee dollar hiervoor vind ik te duur, dus dat heb ik er niet voor over.

  5. De reden dat je op dat moment je iPhone niet kan gebruiken is inderdaad omdat je anders bestanden zou kunnen gebruiken die iTunes probeert te wijzigen, en dan krijg je problemen.

  6. Handig!! Wordt regelmatig gebeld tijdens het syncen, of ik moet snel iemand bellen…Nu kan ik de iPhone gewoon door laten syncen en de iPhone op speaker-mode zetten 😀

  7. Vind het ontzettend overbodig. Die 6 minuten kun je dan ook wel even wachten…

  8. ” Eén nadeel: je kunt met Synchronicity geen muziek luisteren tijdens het synchroniseren in verband met datacorruptie (fouten in de computerdata).”

    En dat is nu precies de reden dat Apple dit niet doet. Ik vraag me af hoe het met andere data gaat? 1.Er komt een extra telefoongesprek in de history, terwijl hij synct.
    2.Een mailtje wordt ongelezen gemaakt tijdens het synchen.
    3.Er ontstaat een save-file voor een game, tijdens het synchen.

    Hoe gaan zij nu voorkomen dat er data-corruptie optreedt? Ik zie daar een groot risico ontstaan.

  9. Zou hier wel een review over willen lezen. Zie het al zo gebeuren dat het zo nu en dan crasht.

  10. Origineel geplaatst door sasf
    ” Eén nadeel: je kunt met Synchronicity geen muziek luisteren tijdens het synchroniseren in verband met datacorruptie (fouten in de computerdata).”En dat is nu precies de reden dat Apple dit niet doet. Ik vraag me af hoe het met andere data gaat? 1.Er komt een extra telefoongesprek in de history, terwijl hij synct. 2.Een mailtje wordt ongelezen gemaakt tijdens het synchen. 3.Er ontstaat een save-file voor een game, tijdens het synchen.Hoe gaan zij nu voorkomen dat er data-corruptie optreedt? Ik zie daar een groot risico ontstaan.

    Hoeft niet want de sync is gebaseerd op sql dat die data in use kan flaggen en dan wordt je note of mail gewoon de volgende keer gesynct..
    Of de SW daar netjes mee omgaat is dan de grote vraag.
    Wat zegt de developer ?

    Edit: kan niets vinden (wellicht zijn wij klanten het niet waard om daarover te communiceren)

  11. Ik sycroniseer toch nooit me iPod Touch ik heb het gewoon uitstaan.

  12. Ik heb gemerkt, dat tijdens het gebruiken van je iphone als hij aan het synchen is, de synchronisatie toch merkbaar trager is…, zelfs wanneer je hem niet gebruikt tijdens de sychronisatie.

  13. Origineel geplaatst door Willem
    Is wel handige applicatie! Twee dollar hiervoor vind ik te duur, dus dat heb ik er niet voor over.

    http://piv.pivpiv.dk/

    Weet iemand of dit werkt i.c.m. wifi-sync?

  14. Ja, want dat duurt toch snel twee minuten, dat syncen, en stel je voor dat je in die tijd niet kan sms’en of twitteren.

  15. Waarom wil je dit. Dan is je iPhone toch stront traag..

  16. @Pete: het duurt bij mij toch iedere keer minstens 20 minuten, en dan zet ik er nog niet speciaal iets nieuw op. Ik heb al gehad dat het twee uur of meer duurde. (met een pc natuurlijk)

  17. @Rupert Rupparella:
    Ja dat is dus wat ik me afvraag. Maakt deze hack het alleen mogelijk om je iPhone te gebruiken of wordt er ook daadwerkelijk rekening gehouden met de gevolgen daarvan?

  18. T mooie van iTunes is toch dat als je hem lostrekt je niet opnieuw van het begin moet beginnen maar hij verder gaat waar je gestopt bent?

    Beetje nutteloze app als je het mij vraagt..

  19. Hmm lijkt me niks voor mijn 3G…
    Maar goed bedacht, als Apple met zoiets komt dan wil ik er wel wat voor neerleggen want ik bel meestal met mijn iPhone

  20. Niet zo mindblowing, als ik telefoon aankoppel heb ik hem niet direct nodig. Als ik gebeld wordt, hang ik hem gewoon weer terug…

    Tsja om hier nu twee dollar voor moeten te betalen. Is alleen leuk voor op parijtjes en feestjes waar mensen zijn, die hun iPhone nog niet ge-JB-ed hebben. Kun je laten zien wat die van jou allemaal wel kan… Woohooo…

  21. Origineel geplaatst door Willem
    Is wel handige applicatie! Twee dollar hiervoor vind ik te duur, dus dat heb ik er niet voor over.

    Twee dollar is inderdaad verdomd duur.

  22. Ik moet zeggen dat ik zelf wel tevreden met deze tweak. Heb em de afgelopen uren getest en ik kan zonder vertraging mijn dingen doen. Mijn iPhone 4 reageert er prima op!

  23. Ik heb een iPhone 4 32GB Zwart T-Mobile niet geunlockd of jailbreakd en ook nooit gedaan met die iPhone 4.

    Toen ik soundhound open had staan en met dock kabel zat er al in hij had daar voor al gesyncd en ik syncd weer zag ik in een flits van eenb seconde stond er een rode balk net zoals hier hij verdween gelijk weer en ik kreeg het scherm bezig met synschroniseren. Het kan ook iets anders zijn maar misschien bregt Apple het dadelijk zelf ook het in haar firmware!

    EDIT: Ik heb het nog een keer gedaan en snel een screen shot gemaakt op het screen shot staat dus die rodebalk en op die rodebalk staat Soundhound de app die ik open heb. Iemand een idee ik hoor graag meer van de profs

    Met vriendelijke groet,
    Daan

  24. voor die prijs wacht ik wel een paar minuten voordat het synchroniseren klaar is hoor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.