Reacties voor: Gebruik je iPad om kop koffie warm te houden (humor)

Een web-app om je kop koffie met behulp van je nieuwe iPad op te warmen. Dat beweert HotPad in ieder geval te zijn, maar het is een humoristische insteek op het feit dat de nieuwe iPad volgens sommige testen meer warmte zou uitstralen dan de vorige iPads.
Bert van Doorn -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik ben nu zelf in het bezit van de nieuwe ipad en denk da ik een van de gelukkige moet zijn . Mijn ipad word niet warmer dan mijn vorige zelf ni na 2 uur te gamen ( sky gamblers, infinity blade en real racing 2 . De baterij gaat evenlang mee . En ik heb hetzelfde wifi bereik als met de ipad 2 . Dus ofwel hebben wij met de belgische release andere ipads of de mensen weten ni over wa ze babelen of ik heb extreem geluk .

  2. Mijn Nieuwe iPad wordt wel warm, maar voor de rest werkt hij beter dan mijn iPad 2. Ik kan het ‘probleem’ rondt een te warme iPad oplossen door de lichtsterkte op halve kracht te zetten. Mijn Nieuwe IPad maakt zelfs gemakkelijker verbinding met mijn router dan mijn IPad 2 . Het beeld is veel veel beter, ik snap de heisa rond de Nieuwe iPad niet.

  3. Het is wel grappig gevonden en doet Apple wel aanzetten tot nadenken. Voor de rest is het natuurlijk lekker overdreven.

  4. Ipad wordt inderdaad warmer dan de 2. Maar dat valt reuze mee die warmte. Is zeuren om niets… Ik heb wel de ipad de zelfde avond doorverkocht,omdat het verschil van 2 naar 3 (op het beeld na) niet echt verschil had…en dat was me de €480,- niet waard.had iets meer voorgesteld. Ik wou eerst de 2 verkopen.

  5. Ik heb dit ook helemaal niet, gisterenavond paar uur continue gespeeld, en voel niet eens dat de iPad warm wordt. En wifi ontvangst prima, scherm wel wat gelig maar dat wordt al beduidend minder.
    En heerlijk veel sneller dan ik gewend was met m’n iPad 1, met nog is een super mooi scherm. Helemaal blij en tevreden. Alleen werkt idd de cover van Targus voor ver- en ontgrendelen niet goed, das alles

  6. “een van de gelukkigen”? Ik geloof niet dat er verschil in de iPads zit die uit zijn gebracht en sommigen (zoals de reviews uitwijzen) minder wifi bereik hebben, of dat de batterij heet wordt.

    Bij elke lancering van Apple, is er altijd wel een ‘groot probleem’: iPhone 4 met de antenne, de nieuwe iPad nu met batterij. Media willen toch altijd elke vinger aangrijpen die wordt uitgestoken, en pakt hier meer dan de hele hand.

    De nieuwe iPad is gewoon een prima apparaat, overal wordt dezelfde precies geleverd en de media blazen alles weer heerlijk op om publiciteit te krijgen!

  7. Ik zit hier nu ook al 2 dagen te spelen met mijn ipad. En ik heb nog geen verschil gemerkt met mijn ipad2, op het gebied van warmte (ik heb wel de indruk dat ik langer met mijn batterij doe, dan met mijn ipad2 ? ).

  8. De nieuwe iPad wordt zeker warmer dan de ipad2, echter niet zo erg dat ik me er zorgen om maak.

    Maar het WiFi probleem is wel heel storend, moet echt tegen de router aanzitten en dan nog stopt hij er soms vanzelf mee…

  9. Hier iets warmer dan de iPad 2, maar dat geeft geen enkel probleem. Het scherm is beduidend beter en dat heeft mij doen besluiten toch de overstap te maken. Ik wil er onderweg goed mijn foto’s op kunnen beoordelen.

  10. omg dat is dom en dan krijg je krasen op je ipad sukkel !

  11. Mijn nieuwe ipad werkt perfect, wordt niet bepaald warm, ook niet na lang gebruik en mijn wifi hierop is perfect, heb altijd meer bereik dan met mijn iphone 4…

  12. En zelfs nu twee uur vol in de zon geeft geen problemen, top!

  13. Hallo,

    Ha ha hahahahahah 1 APRIL.

    Groetjes J@n

  14. Overklokken is wat anders dan het belasten van de processor. Lijkt mij een beetje onwaarschijnlijk dat een web app je processor gaat overklokken 🙂

  15. @stardust: Ipad 2 is ondertussen wss een jaar oud en dan laad de batterij niet zo goed meer op. Heb hetzelfde. Doe langer met de drie dan de twee…

  16. Is het uberhaupt wel mogelijk om de processor te ‘verhitten’? Ze zouden bij Apple toch wel aan de beveiliging gedacht hebben? 😛 Broodje app lijkt het meer op…

  17. 1.5 Inch CTSN screen Mini Digital Photo Frame 8MB flash memory; Working time 4 to 5 hours
    http://daa.pl/j45

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.