Reacties voor: Gebruik iPhone OS steekt Windows Mobile voorbij

Uit de laatste rapporten van marktonderzoeksbureau comScore blijkt dat het gebruik van de iPhone in de VS inmiddels hoger ligt dan dat van Windows Mobile.
Lees het complete artikel → Gebruik iPhone OS steekt Windows Mobile voorbij
Edward Neve -

Reacties: 11 reacties

  1. ”zal apple ooit rim inhalen??

  2. @4saus
    Als ze betere beheerstools maken voor bedrijfsomgevingen allicht.
    Bij ons hebben ze laatste opnieuw heroverwogen binnen ons bedrijf verder gaan met Blackbarry’s of overstappen op de Iphone.
    We zijn toch verder gegaan met de Blackbarry’s omdat de beheerder betere middelen hebben om die telefoon te managen.
    De grootste doelgroep van RIM zijn toch wel de zakelijke gebruikers, denk voorlopig tot er betere beheerstools komen dan Apple hier weinig markaandeel weg kan snoepen.

  3. Dat de groei van Android beter is dan toen der tijd de groei van Apple OS is ook niet zo gek. Al je een mooie nieuwe telefoon wilt dan is er altijd nog een grootte groep die voor de telefoon kiest en zich niet veel aantrekken of nauwelijks kennis hebben van het soort besturingssysteem wat er op staat.

    En ook omdat er dus een gevarieerd aantal toestellen te kopen zijn bij de provider waar dan android opstaat zal de groei daarom ook best goed zijn t.o.v. apple en microsoft. Misschien dat dit nou juist ook een beetje een vertekend beeld geeft. 1 fabriekant met 1 telefoon t.o.v. fabriekanten van meerdere toestellen.

    Mensen die bewust kiezen voor Apple OS maken al gelijk de associatie met het OSX besturingsysteem wat al jaren de zelfde looks heeft ( hier en daar een kleine aanpassingen dan wel ) “Het is een Apple”

    Ik ben ook zeer benieuwd wat android gaat doen voor de mainstream consument, mensen zoals ik die echt opzoek gaan naar alle specs en niet alleen kijken naar wat voor accessoires je erbij krijgt zullen altijd een bewustere keuze maken doordat ze de ontwikkelingen volgend van Apple / Android e.d.

    Dus de vraag is voor wie is android straks echt nuttiger? voor de developer of voor de mainstream consument. Ik ben benieuwd.

  4. Het lijkt of de innovatie er bij Apple wat uit is. Ze verkopen zo goed dat er schaarste is (consumer markt) – dan hoeft het allemaal kennelijk niet meer zo nodig (in business segment).
    Eeuwig zonde.

  5. If you take all the ipod touches off the % is the apple os not so large and still behind all the others , its the popular touch ( which can now make a phone call with a pocket wifi unit ) which apple always add to the total , the iphone has a huge following but sales world wide have dropped by 60% in the last 2 months with android sales going up days of apples lead are temporary.i also now have an android phone and its more fun and flexable .my iphone is for now on holiday in the draw.

  6. Iphone is gewoon het beste. En Microsoft en android zal ik echt nooit nemen, zo slecht gewoon.

    1.apple
    2.RIM
    3.Symbian
    4.palm
    5.google
    6.microsoft

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Iphone is gewoon het beste.

    Zeg alsjeblieft gewoon iPhone, staat veel mooier.

    Ohja, ik zie mijn iPhone al “Microsoft eat my dust” zeggen. 🙂

  8. De iPhone moet echt met iets goeds gaan komen. Dat is het probleem met alle os’en en alle toestellen. Je moet blijven vernieuwen want anders wordt je genadeloos voorbij gelopen. Windows mobile was zeer lang een hele grote speler in de Verenigde Staten en leek onaantastbaar. Maar ze hebben zitten slapen zoals ze zelf al toegaven. Als Apple niet oppast dan kan dat hen ook gebeuren. Zover is het nog lang niet maar de nieuwe iPhone moet echt wel een knaller worden. Niet eens revolutionair maar wel een hele goede update, meer dan van de 3g naar de 3gs in ieder geval. Anders ga ik zeker ook eens kijken naar Android.

  9. Voor een hoop fanatieke iPhone gebruikers is Android al geen alternatief meer. Tenzij Goolge iets bedenkt om mijn 100-en euro’s aan apps om te kunnen zetten… De komende twee jaar kan Apple het nog rustig aan blijven doen: iedere andere touch telefoon is in de ogen van de gemiddelde consument een slechte Elvis-immitator van de iPhone…

  10. @thumper_uk: nee, dit gaat specifiek over smartphones, dus niet over de Touch. Ben wel benieuwd wat er precies beter is aan de Android. (maar zet in vredesnaam een punt achter je zinnen, ik heb anders grote moeite om je verhaal te lezen)

  11. Geen Tools om de iphone te managen, ga dan maar eens iphonecto website dan weet je wel beter … er is een multitude van management tools, gaande van OTA enrollment t.e.m. het beheren van gebruikers profielen.

    Of neem de tijd om pdf iphone in the enterprise van Apple eens te lezen …

    En ja er zal altijd wel 1 of andere optie zijn die je nog niet kan managen …

    De echte rede dat bedrijven niet altijd overgaan is meestal IT die niet wil veranderen, nog steeds een aangeboren afkeer heeft van Apple … en zo een rede zoekt om te zeggen dat het platform niet te managen valt.

    Weet je ze gaan soms zover dat ze geen apps willen en de helft van de functionaliteit willen uitzetten, ja koop dan maar een BB en doe dan enkel mail.

    Wat die mensen niet beseffen is dat creatieve/progressieve werknemers niet voor zo een bedrijf langer willen werken, en bij de eerste opportuniteit andere oorden opzoeken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.