Reacties voor: GEAR4 DUO: veelzijdig speakersysteem voor iPod en iPhone

GEAR4 brengt binnenkort de GEAR4 DUO uit, een universeel speakersysteem met een afneembare bas-unit. Dankzij een ingebouwde batterij kun je de DUO ook zonder stroomaansluiting gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. ik ben nogsteeds van mening dat een ipod dok en een goede sterio set beter zal klinken dan welke ipod speakerdock dan ook.

  2. helemaal met 4saus eens, ligt er natuurlijk wel aan wat voor stereo je hebt.. 😛 😉

  3. @Bramsko & @4saus:
    ja maar voor op vakantie of mee naar het strand zou zo’n ding ideaal zijn

    maar wat is de playbacktime als ie op de accu gaat?

  4. En nog steeds hebben ze niks waarbij je de iPhone een kwart slag kan kantelen. Als je een filmpje wil bekijken, moet je dan het hele geval op z’n kant zetten …..?

  5. Blablablabla…….blablablabla……blabla
    blabla…
    blablabla bla bla…..

    Te duur dus voor zo’n knaken ding. Zo’n pauper boksje koop je voor 100 euro.

  6. ik weet dat er een redelijk geluid uit die dingen komen kan

    de harmankardon Go play is de beste die ik heb gehoord tot nu toe maar het probleem is dat als je zon speakert hebt je er gewoon mee moet knallen en dat vinden de buren op het strand dan vaak weer minder geslaagd 😛 Ach ja en die ellendige zandkorrels gaan overal tussen zitten. ook in je speaker set:D

    en dan kunnen de oordopsels weer in :s

  7. @4saus

    Dit is een speakerset ter vervanging van je normale audio. Steeds meer mensen, en dat is logisch, kopen een stel boksen en sluiten hun mp3 erop aan. Hoef je ook geen cd’s meer te kopen/branden en niet langer een cd speler of iets in huis te hebben.

    En over een strandspeakerset, harde muziek in een openbare ruimte vind ik nogal asociaal.
    Bv. in treinen ook, zitten er soms van die pubers die dat besef zelfs niet hebben als je er wat van zegt.
    “Wil je het wat zachter zetten (uit dus)?” —>> “Waarom? je hebt er toch geen last van?”
    “Blijkbaar wel, anders stond ik nu niet bij je” “Wat kun je er voor last van hebben dan, ik luister gewoon muziek”…….. eindeloos gejank.

    Gelukkig hebben ze dan vaak ook nog een nr. met het woord klootzak of teringleyer (of iets in die trand erin) zetten ze ff heel hard, kunnen ze daarmee afkoelen. Kansloos volk.

  8. @Nms

    Jaaa de jeugd van tegenwoordig begrijpt niet meer hoe je muziek moet waarderen
    ze downloaden alles omdat ze skeer zijn (lees platzak of te gierig om de artiest zijn brood te laten verdienen) en dan luisteren ze de muziek (als je het al muziek mag noemen wat er uit komt) ook nog eens over veel te slechte schelle speakertjes. Je mist de helft van wat er voorbij komt.

    dat is dan voor ons weer een een geluk bij een ongeluk… 😛 Maar die helft die we ongewenst mee luisteren is vrij irritant ja. Ach Ik zet da demonstratief mijn muziek aan op de koptelefoon wellis waar en ga er naast zitten. ik kan dan zo hard knallen als ik wil man het beetje geluid dat ontsnapt uit mijn koptelefoon hoort niemand wat want dat komt niet boven dat schelle katten gejank uit van die kackies in de trein.

    anyway. Voor mobiele speakers zijn het mooie dingen die gear4 set. Gear4 maakt zowieso leuke dingen. Ik heb van gear4 ook de ipod bleutooh telefoon adapter. dat was een gaaf ding. je kon mensen bellen vanuit je ipod adres boek en muziek luisteren. dat ging allemaal via 1 afstand bediening en de telefoon kon gewoon in je zak blijven. Enige tijd later kwam de iphone van apple op de markt. En nu ligt dat ding weg te rotten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.