Reacties voor: Gasket: hoes voor de iPhone 4 in vorm van een motor

De Gasket Brushed Aluminium Case van id America iPhone 4-hoes heeft bijna net zoveel gaten als bescherming. Dat komt omdat de cover is gebaseerd op een motorblok.
Bart Breij -

Reacties: 16 reacties

  1. Lijkt niet op een motor maar op wat er tussen de cylinder en cylinderkop zit:p De pakking (gasket dus)

    3 cylinder sportauto is alleen wel zeldzaam..

  2. V6 motoren, 2 cilinderkoppen dus ook 2 koppakkingen

    :p

  3. Het kan ook van een motor ( bike) zijn een drie cilinder BSA van vroeger

  4. Origineel geplaatst door jasper
    Lijkt niet op een motor maar op wat er tussen de cylinder en cylinderkop zit:p De pakking (gasket dus)3 cylinder sportauto is alleen wel zeldzaam..

    Voor de Ipad is de V8 in ontwikkeling. 😉

  5. Ik vond het artikel ook een beetje “eigenaardig” overkomen bij het lezen.
    Kan er niet echt een vinger opleggen wat het was maar beetje vreemd geschreven.

  6. Origineel geplaatst door jasper
    Lijkt niet op een motor maar op wat er tussen de cylinder en cylinderkop zit:p De pakking (gasket dus)3 cylinder sportauto is alleen wel zeldzaam..

    Misschien is het wel een V6 😉

  7. Dit is geen motor, dit is een koppakking van een foute 3 cilinder blok, waar nog de gaten voor de bouten ontbreken. En ik vind het al helemaal beledigend dat ze zeggen dat het revereert naar een sportauto terwijl het een 3 cilinder moet voorstellen.

  8. Het is een halve V6, autoblog.nl had het er al een paar dagen geleden op de site staan.

  9. Origineel geplaatst door Jan
    Het is een halve V6, autoblog.nl had het er al een paar dagen geleden op de site staan.

    En een halve V6 is wat anders dan een gewone 3 cilinder?

    Ik zal het je uitleggen helft van een V is een / dus ook wel een | en de helft van een 6 is een 3 dus het is een |3 dus een gewone drie cilinder koppakking

  10. Geborsteld staal op de volgende iphone? Zwaar ding dan… Weten jullie zeker dat het geen geanodiseerd aluminium wordt?

  11. ‘Gasket’ betekent dan ook letterlijk pakking. En ‘geïnspireerd door’ betekent dat het allemaal niet letterlijk hoeft te kloppen. Ik vind het een mooie mannelijke case. Weer eens wat anders dan een Hello Kitty hoesje.

  12. Het hoeft niet eens een pakking van een motor te zijn. Kan net zo goed van een 3 poorts carburateur, of een uitlaat/inlaat, maar die hebben meestal niet zoveel kanaaltjes 😉

  13. Het hoeft niet eens een pakking van een motor te zijn. Kan net zo goed van een 3 poorts carburateur, of een uitlaat/inlaat, maar die hebben meestal niet zoveel kanaaltjes 😉

  14. Ik zal jullie even uit de brand helpen. Het is geen echte koppakking! Nee echt! Ja echt! Hij is namelijk geïnspireerd door een koppakking, dat betekend namelijk dat het niet perse een echte koppakking is. Goed daar in tegen hadden ze hem wel iets beter kunnen uitlijnen op het apple logo etc.

  15. Ik zou het er echt niet voor betalen :’$

  16. Ris geen koppakking ti’s een hoesje voor u gsm 😛 duuuh ik vind het ook niet mis alhoewel die hoesjes van hello kitty wel de max zijn e XD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.