Reacties voor: Gartner: ‘Percentage smartphones groeit naar 65%’

Ook al is de iPhone nog geen toestel voor de massa, de impact op de markt is groot. Volgens Gartner zal het aandeel smartphones de komende jaren groeien van 15 naar 65 procent.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Mensen kopen nu een winkel in en vragen naar een smartphone; dat gebeurde in het verleden niet echt”, zegt onderzoekster Carolina Milanesi.

  2. Is straks de Phone slimmer dan de gemiddelde gebruiker?

  3. De iPhone is al slimmer dan de gemiddelde gebruiker. 😉

  4. Klopt, de iPhone is al geniaal.

  5. ik vroeg me trouwens af dat gerucht over die tweede generatie ipod touch is dat nou een nieuw toestel of een nieuwe firmware? Ik wil er namelijk een kopen maar als er een nieuw model uitkomt dan wacht ik wel.

  6. Er zijn inderdaad geruchten dat er een 2e generatie iPod Touch uitkomt.
    Tussen augustus en september ofzo kondigd apple de nieuwe ipod modellen uit, en aangezien de iPod Touch 1e GEN een succes was denk ik wel dat er een nieuwe komt.

  7. Er schijnt op 9 september een Keynote te zijn, daarin zouden ze de nieuwe Apple iPod touch modellen introduceren, ook een nieuwe van de nano. Ik weet niet of dit klopt.

  8. Alleen zo jammer dat de iPhone geen full smartphone is. Wat maakt een smartphone een smartphone? Wanneer ie mail op kan halen? Kon syncen met je PC?

    Ik heb zelf beide iPhones, maar kan nou niet zeggen dat ik een volwaardig/volwassen smartphone heb. Heb wel een gadget. Een hele complete zelfs.

  9. De iPhone heeft het wel echt veranderd (vind ik), vroeger stond ik echt te kijken naar mensne op school niet een HTC hadden, maar nu ik zelf een iPhone heb lijkt het toch veel ‘normaler’…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.