Reacties voor: Gartner: iPhone is simpele iPod waarmee je kunt bellen

Gartner brengt aanstaande maandag een rapport uit, waarin ze opnieuw benadrukken dat de iPhone niet geschikt is voor zakelijk gebruik, omdat er geen firewall of ondersteuning voor Exchange en Lotus Notes op zit. Het is in feite niet meer dan een iPod waarmee je kunt bellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. ‘t is toch niet verplicht om een iPhone te kopen?
    Dan neem je toch lekker een Blackberry of een Treo of zoiets!

  2. Sinds wanneer bevat Windhoos Mobile een functie om het device op afstand te wissen als deze vermist of gestolen is? Sinds wanneer zitten er überhaupt beveiligingsfuncties op Windhoos Mobile?
    En sinds wanneer geeft Gartner objectieve beoordelingen of adviezen?

  3. @Andy: Sinds Windows Mobile 5 is een remote wipe mogelijk vanaf je Exchange-server (http://www.microsoft.com/technet/solutionaccelerators/mobile/deploy/msfp_8.mspx). Bij Windows Mobile 6 kun je tegelijk ook je geheugenkaartje wissen.

    En wat je tweede vraag betreft: Gartner en collega’s vervullen nou eenmaal een behoefte. Mensen willen een mening horen, liefst van een duurbetaalde consultant, want dan zal er wel goed over nagedacht zijn. Ik heb ook mijn twijfels bij de opmerkingen die adviesbureau’s uitkramen, maar het levert wel discussie op. Om het maar achterwege te laten omdat het Gartner is, gaat me wat te ver. Dan zitten we straks hier alleen nog maar wat te keuvelen over brave onderwerpen zoals het nieuwste iPhone-hoesje.

  4. Inderdaad, weer een rapportje, weer wat declarabele uren voor een te dure consultant. Trouwens, een Crackberry is eigenlijk ook niet echt een optie, de nieuwe Franse president Sarkozy mag het ding niet eens meer gebruiken. Te makkelijk te kraken! De Fransen zijn bang dat de Amerikanen zo met hun staatgeheimen aan de haal gaan, mochten ze die hebben….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.