Reacties voor: Garmin brengt iOS-navigatieprojector voor de autoruit uit

Garmin gaat een projector voor de autoruit op de markt brengen, die met iPhone, Android en Windows Phone 8 werkt. Dit komt voor 130 dollar in de zomer van 2013 op de markt.

Reacties: 7 reacties

  1. In het artikel staat dat je smartphone op je dashboard ligt, volgens mij is dit onjuist en ligt alleen dit apparaatje op je dashboard.

    Wel een cool ding en lijkt me ook wel handig. Wel met het scherm eraan ipv de sticker omdat je hem dan ook mee kan nemen in een andere auto 🙂 .

  2. het toestel moet veel compacter zijn. Dit is echt geen zicht.trouwens bij veel automerken kan je dit als optie erbij nemen(heads up display),geeft ook je snelheid enz. weer.Navigatie weet ik niet zeker.

  3. @tokke: even goed lezen .. deze geeft de huidige en de maximum toegestane snelheid weer, btw er zijn ook al apps die de info van je iPhone in spiegelbeeld presenteren zodat je het kunt laten reflecteren in je voorruit. maar het zou wel mooi zijn dat je hier eigen apps voor zou kunnen maken ..

  4. Ik heb zo’n hud app. Werkt ‘s avonds wel grappig, overdag niet. En het wordt dubbel weergegeven bij mijn auto.. Heb geen dubbelglas in mn auto

  5. Lekker dan je iPhone in de brandende zon op je dashboard…..

  6. “De Nederlandse Garmin-shop staat nog bomvol met ouderwetse navigatiesystemen.”
    Nogal tendentieus hoor.

  7. In mijn auto heb ik ook een metertje dat mijn huidige snelheid aangeeft; erg handig! Ook eentje die laat zien hoeveel benzine er nog in mijn tank zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.