Reacties voor: Nieuwe Garmin-actiecamera is veelzijdiger dan GoPro

Garmin heeft de Garmin VIRB XE en VIRB X aangekondigd, twee actiecamera's die op allerlei sensoren en smartphones aan te sluiten zijn. Vooral handig voor sport.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. De mount is dezelfde als GoPro, dus hoeven ze geen talloze mounts te ontwikkelen.

  2. Specs zijn wel slecht ivm iPhone en high end GoPro’s… Geen superslomo en 4K. Ik ben benieuwd of de belichting beter is dan GoPro. Voor mij geen echte concurrentie.

  3. Go pro is niets meer dan goede marketing. De action cams van sony zijn bijvoorbeeld veel beter kwa specs en prestaties en slechts een deel van de prijs.

  4. Origineel geplaatst door Sven
    GoPro is niets meer dan goede marketing. De action cams van sony zijn bijvoorbeeld veel beter kwa specs en prestaties en slechts een deel van de prijs.

    Helemaal mee eens. Wilde ook een GoPro kopen maar na vergelijkingen te hebben gezien ben ik ook voor Sony gegaan. Beeld is vele malen mooier dan GoPro!

  5. Ik ben een motor rijder (supersport), heb nu de gopro hero 4(met 4k wat schitterend is). Ben benieuwd hoe deze zal zijn, misschien eens aanschaffen en testen.

    GR

  6. Ook niet onbelangrijk; 360 graden video, zeker voor sport een waardevolle toevoeging, Kodak heeft een mooie actiecamera en er komen steeds meer 360 graden actie cams.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.