Reacties voor: Garantie op iPhone blijft geldig na jailbreak

Na het jailbreaken van je iPhone blijft de garantie gewoon geldig. Dat constateren meerdere juristen na een geschil tussen een klant en The Phone House. Als de jailbreak of root-actie het defect niet veroorzaakt heeft, blijft garantie van kracht.
Lees het complete artikel → Garantie op iPhone blijft geldig na jailbreak

Reacties: 4 reacties

  1. En toch willen ze je niet helpen heb ik ook wel is gehad met mijn iPhone 4

  2. Denk dat Apple gewoon nee blijft zeggen hoor.
    Want hun zeggen gerust, jij kocht de iPhone en ging daarbij akkoord met de voorwaarden en daarom geen garantie op je gejailbreakte iPhone 🙂

    Vorige keer belde me ma voor telefonische service en die was 1dag verlopen en toen zij die man: “Jah deze type garantie is 1dag verlopen, doei” en hing op dusja waarom zouden ze hiernaar kijken 😛

  3. Je krijgt gewoon te horen wij ondersteunen geen jailbreak de problemen zullen wel daar aan liggen klaar uit

  4. FYI: Deze wettelijke garantie heb je *alleen* bij de winkel waar je het toestel heb gekocht. Koop jij je iPhone bij je kpn-abbo en wil je m inleveren bij Amac dan zal Amac de *fabrieks*garantie aanhouden. Enkel KPN is dan verplicht om jou op grond van de wettelijke garantie te helpen.

    Dat is wat er vaak misgaat in dit soort zaken. Als je je toestel koopt bij een filiaal van een winkelketen kun je deze bij elk filiaal inleveren (want: zelfde rechtspersoon).

    Knoop dat in je oren, en doe geen dingen die ik ook niet zou doen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.