Reacties voor: Gamevice: iPad-gamecontroller in maart 2015 beschikbaar

Wikipad's langverwachte iPad-gamecontroller is er bijna. De Gamevice wordt volgens de fabrikant verkocht vanaf maart 2015. Zelfs de prijs is al bekendgemaakt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. 100,- voor een controller?!?!
    M’n reet!

  2. Origineel geplaatst door ManOManO
    100,- voor een controller?!?!
    M’n reet!

    Die voor de iPhone was destijds ook erg duur, nu kost het 15 euro.

    Dat terzijde, dit ziet er leuk uit maar ergonomie is ver te zoeken.

  3. Zou een iPad air controller (met enige moeite) ook om een iPad 4 heen passen? Of is mijn iPad nu al weer “te oud” om mee te mogen genieten??

  4. Zie er leuk uit, alleen wat ik niet snap is waarom word er geen lijst neer gezet wat je dan wel er mee kan spelen?
    Dit is dan een 2de test die ik lees hier (Moga Rebel) , maar ook daar stond niks geen lijst.

  5. Waarom proberen ze nu toch altijd om die dingen op maat van een apparaat te maken. Als ik 100 euro uitgeef aan zo’n ding dan wil ik dat op mijn toekomstig apparaat ook nog kunnen gebruiken

    En ook : waarom kosten al die mfi controllers zoveel ?

    Als ze de steelseries Stratus bv. eens voor 29.99 zouden verkopen dan gaan er veel meer verkocht worden en zal de vraag naar ondersteuning ook veel groter zijn.

    De logitech Powershell kan je nu voor 14.99 kopen op de Logitech site , die was voor de iPhone 5 gemaakt en nu dus obsolete. Ik ga die nu aanschaffen en uit mekaar gooien en kijken of ik de ingewanden kan overzetten naar een oude PS2 controller 😉

  6. Ziet er leuk uit, maar de prijs moet gehalveerd worden. Verder denk ik dat de iPad Mini uitvoering veel speelbaarder is dan de iPad Air uitvoering. Voor de “grote” iPad kun je beter met een losse controller werken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.