Reacties voor: Apple heeft Game Center-bug in iOS 9 nog steeds niet opgelost

Apple heeft een bug met Game Center in iOS 9 nog steeds niet opgelost. Sommige spelers kunnen Game Center niet starten, bij anderen crashen games. Zelfs in iOS 9.0.2 is het nog niet opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Wat mij betreft mogen ze dat hele gamecenter uit ios knikkeren

  2. Debuggen of weghalen

  3. Net zoals wallet, newsstand, iWork Cloud een gemiste kans omdat Apple niet doorzet om de dienst uit te bouwen.

  4. Ik draai op IOS 9.1 b3 en daar werkt Gamecenter wel gewoon.

  5. Ach ooit zal iOS 9 naar behoren gaan werken als we een tig aantal updates verder zijn. Elk jaar weer hetzelfde met de nieuwe versies, bugs kun je gegarandeerd verwachten, elk jaar weer een nieuwe versie wordt het allemaal niet beter van. Men is amper klaar met testen en de volgende ligt alweer op de plank.

    Kennelijk levert gamecenter Apple niet zoveel op dus dat kan verklaren dat het geen prioriteit (meer) heeft, het is een ondergeschoven appje geworden. Misschien moeten ze het er maar gewoon uitslopen of z.s.m. oplossen in laat ik ruimhartig zijn, versie 9.5 vlak voor versie 10 uitkomt.

  6. iOS 9.1 public beta heeft blijkbaar het probleem van game center opgelost.
    Binnenkort mogen we deze update dus verwachten.
    Wat ik nu ondertussen doe is alle apps afsluiten, zeker game center en het game dat het nodig heeft bv. Real Racing 3.
    Een harde reset uitvoeren en nadien game center opstarten. Je moet wat geduld hebben want je ziet nog steeds een wit scherm. Af en toe zie je het spinnend wieltje naast het wifi signaal. Vervolgens verschijnt game center. Vanaf dan kan je het game opstarten.

  7. Sommige zoals ik willen die rommel helemaal niet. Uitzetten in instellingen werkt niet, iedere app komt er telkens weer mee. Apple, ik wil geen game center!

  8. Geen last van

  9. @Henk: Inderdaad; het enige wat ik wil van Game Centre is ervan af! Het probeert me altijd weer stiekem in te loggen en mij onbekende gegevens uit te wisselen met mensen waarvan ik nog nooit gehoord heb, als ze al echt bestaan en geen ordinaire bots zijn. Game Centre is jereinste malware en een blamage voor Apple. Er hoort een OFF-switch te zijn zodat het overal op mijn devices definitief uitgezet kan worden. Kunnen deleten zou veruit de beste oplossing zijn.

  10. Ik draai sinds kort iOS 9.1 (beta 3) op een iPhone 6 en daar is Game Center gewoon te vinden hoor. Als ik het aantik dan start het zonder gedoe op en mijn profiel zit er ongeschonden in. Als ik Angry Birds 2 opstart, wordt ook de link gelegd met Game Center, en de game gaat verder waar ik gebleven was. Top! 🙂

  11. Na de upgrade IOS 9 waren al mijn notities verdwenen

  12. Wellicht dat mijn probleem hij hieermee is gerelateerd.Het aanraakscherm van mijn iphone 5s functioneet niet meer als voorheen. Sinds iOS 9Dit heeft o.A. Gevolgen voor:Het swype toetsebord,Bladeren in bijv. Tekst, facebook tijdlijn,Vergroten/ verkleinen van tekst en foto’s

  13. Ook ik krijg sinds ios 9.0.2 een wit scherm bij game center. Ik kan een update van Skip- bo niet binnenhalen. Wil ik op de app daarvan reageren krijg ik de melding dat ik hem eerst aan moet schaffen. Ik speel het spel al heel lang.
    Ook ben speel ik veel Hay Day en die breekt tijdens het spel gewoon af waarna ik het nooit meer op kan starten voor ik mijn iPad helemaal heb afgesloten en opnieuw heb opgestart.
    Ik heb een oudere iPad 2.
    Op wacht nog maar even voor ik ios op mijn telefoon ga installeren.

  14. Game center start hier ook niet op, enig idee wanneer update komt? Vandaag nieuwe telefoon gekregen en meteen gezeik ermee…
    Ps krijg wit scherm en bij instellingen kan ik er niet op drukken.
    iPhone 6s met iOS 9.02

  15. Net de iphone 6s. Reservekopie via Itunes teruggezet. Leek goed te gaan maar alle gamecenter apps en een hoop andere apps zijn niet aan te klikken. Apps verwijderd, opnieuw erop gezet. Ging goed tot ik inlogde op een andere wifi; alle apps weer ‘grijs’. Weer eraf en erop. Kom ik thuis, eigen wifi weer aan; apps wederom niet aan te klikken…zucht

  16. Doe er wat aan zet hem anders terug voor mij part. iOS 9 is een flop voor veel mensen .

  17. Ook ik had problemen met game center en hay day.
    Ik heb toen nog een keer de update 9.1 gedaan.
    Terwijl ik die al gedaan had, nu is het probleem opgelost.
    Hoop dat jullie hier wat aan hebben.

  18. als ik game center opstart, krijg ik een wit scherm te zien, alle spelletjes die met game center verbonden zijn kan ik niet meer spelen. Snel een nieuwe update graag met het probleem opgelost!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.