Reacties voor: Zes Galaxy Note 8-functies die je (nog) niet op de iPhone vindt

De Samsung Galaxy Note 8 bevat een aantal functies die we nog niet op de iPhone hebben. Reden om jaloers te zijn? Wij hebben de belangrijkste punten uitgelicht, zodat je zelf kunt beslissen of het voor jou iets toevoegt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Het is al even geleden dat Apple me heeft verrast. Naar mijn stellige mening begint Samsung meer premium te worden dan Apple. Alleen jammer dat het op Android draait.

  2. Van de eerste generatie tot iphone 6s in mijn bezit gehad. Iphone7 heeft mij ook niet echt overtuigd om over te stappen. Kijk wel uit naar de iphone 8 of pro genoemd.

    Over aantal x is Samsung weer een stapke verder dan apple. Maar kwa besturing blijft apple top. Mijn werk gsm is Samsung en soms lig ik nog erop te vloeken!

  3. @KM: Misschien wordt het dan tijd voor Airpods 😉. Geweldig!

  4. Nou maar hopen voor Samsung dat ze er een fatsoenlijke batterij in hebben gegooid…… prachtig toestel overigens en idd jammer dat er Android op staat.

  5. Enigste wat ik echt mis op de iPhone tov de Note is een notificatie LED. Snap niet dat Apple dat allang geimplementeerd heeft. Zo’n klein iets en ohzo handig!

  6. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Nou maar hopen voor Samsung dat ze er een fatsoenlijke batterij in hebben gegooid…… prachtig toestel overigens en idd jammer dat er Android op staat.

    En dat er Samsung op staat 😜

  7. @Appeltje: Wat me aan de airpods vooral (onaangenaam) heeft verrast is de prijs.. € 179,- voor twee oorplugjes is echt belachelijk. Ook ik ben Apple-fan, maar dit moeten we echt niet meer pikken.

  8. Nooit zelf kunnen vergelijken, maar tests wijzen uit dat de iPhone ondanks de theoretisch mindere specs, beter presteert op alle vlakken dan een Samsung.

  9. Origineel geplaatst door KM
    Wat me aan de airpods vooral (onaangenaam) heeft verrast is de prijs.. € 179,- voor twee oorplugjes is echt belachelijk. Ook ik ben Apple-fan, maar dit moeten we echt niet meer pikken.

    En die €179 is voor draadloze oortjes perfect gerechtvaardigd. Kijk maar eens rond naar de concurrentie en zoek mij een paar degelijke oortjes voor minder dan die prijs. Daarbij zijn ze gewoon zalig in gebruik! Écht een topproduct!

  10. Ben ni jaloers en zal weer maar voor de helft werken terwijl mijn iPhones en iPad’s altijd perfect werkte

  11. @KM: De prijs dubbel en dwars waard. Echt een magistraal product.
    On-topic. Het Blijft Android. Een irisscanner aangesloten op Google. Echt nooit! Alleen het scherm ziet er gelikt uit. Maar waarschijnlijk zal de functionaliteit van de inkeping en interactieve homeknop en Dock Samsung toch overtreffen.

  12. @KM: Je hebt waarschijnlijk de AirPods nog nooit gebruikt. Anders zou je zeker €179 niet teveel vinden. De automatische detectie, het automatisch stoppen van de muziek als je ‘m uit je oor haalt, de prima geluidskwaliteit en vooral het perfecte doosje met oplaadsysteem waarmee je ze vele malen kunt opladen. De super eenvoudige connectie die je maar één keer (in een paar seconden) hoeft te doen. En als je de prijs vergelijkt met andere merken, is Apple met de AirPods één van de goedkoopste. Alleen de Beats is in prijs nog iets lager.

  13. Voel meer voor het merk Samsung maar ben smoor verliefd op IOS. Het spijt me Samsung.

  14. Jaloers? Nog niet misschien! Goeie hardware maar Android is naadje pet.

  15. Ja, leuk die Airpods! Maar als 89,50 in de kast kunt laten liggen omdat je eenzijdig doof bent is me toch wat te veel!

    Trouwens, ik snap, nog altijd, helemaal niks van Android. Waarom 3-4 plaatsen om je apps neer te zetten? Ik zie mijn vrouw zo vaak zoeken…
    Apparaat ziet er wel gelikt uit, dat wel. Maar jaloers??….Neeeuh!!

  16. @Macaanzee: misschien de jaybird x3 eens proberen, zijn fantastische ! Over Airpods kan ik niet oordelen maar zijn blijkbaar goed. Ook geschikt voor hardlopen?

  17. @Appeltje: Het geluid en het gebruiksgemak van de AirPods zijn inderdaad prima, maar ik blijf er bij dat een prijs van €179,- niet in verhouding staat tot een telefoon van rond de € 900,-.
    Daarnaast vind ik het feit dat andere merken net zo duur zijn geen argument. Fabrikanten houden elkaar wat prijzen betreft erg goed in de gaten.

  18. Ja eerlijk is eerlijk, Samsung heeft een erg mooi toestel gelanceerd. Design en het infinity display zien er gelikt uit. Ik gebruik zelf al jaaaren met plezier iPhones maar vindt het toch altijd weer leuk om te zien waar de grote concurrent mee komt.
    Neen ik heb absoluut geen haat tegen Samsung/Android. Op naar September, dan is Apple aan de beurt 🙂 (mijn benieuwen of ze de resolutie nou eens opgeschroeft hebben van de normale 7, zou mooi zijn)

  19. Wat #2 betreft: Ik heb toch liever die inkeping van de iPhone 8 dan die randloze schermen mét randen van de Galaxy Note 8…

  20. Origineel geplaatst door Macaanzee
    @KM: Je hebt waarschijnlijk de AirPods nog nooit gebruikt. Anders zou je zeker €179 niet teveel vinden. De automatische detectie, het automatisch stoppen van de muziek als je ‘m uit je oor haalt, de prima geluidskwaliteit en vooral het perfecte doosje met oplaadsysteem waarmee je ze vele malen kunt opladen. De super eenvoudige connectie die je maar één keer (in een paar seconden) hoeft te doen. En als je de prijs vergelijkt met andere merken, is Apple met de AirPods één van de goedkoopste. Alleen de Beats is in prijs nog iets lager.

    En niet te vergeten IOS 11 heeft er een functie bijgeleverd, je kunt nu zelf met een simpel tikje op je Airpods naar het volgend nummer gaan : )

  21. Jaloers op een android toestel?

    Zeker niet nu ios 11 om de hoek staat, eigenlijk nooit niet. Voor professioneel gebruik zitten er te veel downsides aan google. En niet alleen op veiligheidsgebied.

  22. Als dan die 6 functies deftig werken, wil ik eerst zien. Heb al genoeg Samsung gehad, vingerafdruk werkt meer niet dan wel, apps die niet meer werken maar niet verwijderbaar zijn en dan maar te zwijgen over het gedrocht smart tv. Heb sinds sept. iPad en hetgeen er op staat werkt altijd. Een volgende Android phone/tablet zal stock zijn.

  23. Ik ben nog van die tijd dat Samsung gewoon een B-merk was, net als Yoko… (waar zijn Akai en Kenwood gebleven?) nu ik recent met mn eigen ogen heb gezien hoe het aan/uit knopje van een note 2 op de printplaat is gezet en hoe het eruitziet is het meer een C-merk geworden, van buiten echt gelikt, mooi scherm maar binnenin echt B-troep. Het aan/uit knopje is geen drukschakelaartje maar gewoon een stuk plastic folie met een daarachter een rond bol stukje koper om een verend effect te krijgen….. door ouderdom valt het geheel uit elkaar. Dat doet mij denken dat Samsung gewoon berekend dat hij of vervangen/gerepareerd moet worden binnen een bepaalde tijd, ongeacht hoe je ermee omgaat

  24. Een nieuwe telefoon voor €999 met een pennetje? Zo ouderwets. Jaloers ga ik er in ieder geval niet van worden. Voor dit geld krijg je zo een hightech iPhone 8😇

  25. @Ivar Lambert:

    Als Samsung dit ding voor €999,00 op de markt brengt, heb ik een vaag vermoeden dat de basisprijs van de nieuwe iPhone een stuk hoger ligt.

  26. @Evander: nou het zou me niks verbazen als Apple nu het instap model van de iPhone 8 onder de note 8 positioneert qua prijs. Hoeft geen mega verschil te zijn maar net genoeg om Samsung te bashen.

  27. Preorder genomen en nu afwachten op 15 september… het beste is natuurlijk zelf testen. Ik houd van apple en van samsung, ze hebben alletwee mooie producten. We werken in de studio op een mac en pc. Ik ben benieuwd naar de nieuwe iphone, het zal wel weer een mooie battle worden… laat ze maar lekker battlen… als wij er maar met zn allen beter van worden ;-p

  28. Alleen snel laden randloos scherm lijkt me wel eat de rest nee. Irisscanner, benieuwd hoe dat werkt. Net zo snel als touch id? Zo niet dan hoef ik het zeker niet.

  29. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een fan van Apple maarrrr.. Er is nog 1 ding waar samsung tov Apple al jaren op vooruit loopt en ik vraag me nog steeds af hoe dan kan of waar dat aan ligt. De foto’s die gemaakt worden door een Samsung zijn (onmiskenbaar op het blote oog) nog steeds vele malen beter dan de foto’s die gemaakt worden op een iphone…

  30. @Arno Klomp: Hmm, ik snap niet waarom iedereen Android zo vervelend vindt. Heb je de nieuwe Android als eens geprobeerd?

    Het is echt een stuk simplistischer en ik vind het zelf persoonlijk mooier. Wat is echt een goede reden om niet voor Android (de Samsung versie) te kiezen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.