Reacties voor: Gadi: lederen bivakmuts voor je iPhone

De Gadi-case van Seventy Eight Percent is een lederen bivakmuts voor je iPhone. De case heeft een smalle spleet, waarmee je slide-to-unlock kan doen. De rest van de case zit strak rondom de iPhone.
Lees het complete artikel → Gadi: lederen bivakmuts voor je iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Welke slemiel wil dit nou hebben. Totaal niet funcioneel. Gewoon zwaar irritant. En dan ook nog eens 110 dollar. Haha

  2. $110.-
    Wablief?!?

  3. Zolang wereldwijd ieder iphoneblog dit soort onzin toont zijn er altijd wel een stel onnozele te vinden die het zullen kopen. Paar Chinezen die het voor een paar euro in elkaar flansen en je hebt leuk verdient.

  4. “De case is vooral handig voor mensen die hun iPhone eigenlijk alleen gebruiken om te bellen”

    Als jij daar zo over denkt Gonny stel ik voor zelf één te kopen en uit de testen eer dat jij hier zo’n uitspraak durft te maken.
    Voor een inkomende oproep (waarvan je zelfs niet meer kan zien wie er belt) ok maar voor de rest zie ik daar meer onhandigheid in….en kom niet af met siri want die vestaat zelf geen Nederlandstalige namen.

  5. $ 110??!? Ach, da’s maar € 90 😉
    Echt absurt! Overigens heeft Apple zich ook laten inspireren door die metalen helm uit 18-zoveel; de iPhone 5 zou ook een metalen behuizing hebben 🙂

  6. @Dekon: Vroeger… Toen wist je nooit wie er belde.

    Maar verder is dit alleen voor mensen die gebeld worden inderdaad.

  7. Handig dat de site ook iPhone geoptimaliseerd is: fail. Ook vind ik de eerste foto niet echt een goede verkoopfoto (slider niet exact in uitsnede). En dan ook nog eens een belachelijk hoge prijs.

  8. Waarom zou hier geen melding over gemaakt mogen worden op de iPhoneclub, omdat het voor een aantal mensen niet interessant is? Als Gonny of wie dan ook een artikel maakt over onderwerpen die niet interessant genoeg zijn voor je kan je het artikel toch gewoon laten voor wat het is, misschien zijn er wel een aantal mensen die het leuk/interessant vinden en die zijn hiermee dan bediend.
    Het is toch zonde van je tijd om ieder artikel af te kraken die je niet interesseert.

  9. Ach die spleet aan de voorkant, zal na tig-keren waarschijnlijk open gaan krullen, maar die ribbel met stiksel op de achterzijde, die is pas irritant. Daarvoor zou je als ontwerper voor moeten worden gestraft met ……

  10. Origineel geplaatst door Jan
    Ach die spleet aan de voorkant, zal na tig-keren waarschijnlijk open gaan krullen, maar die ribbel met stiksel op de achterzijde, die is pas irritant. Daarvoor zou je als ontwerper voor moeten worden gestraft met ……

    Die stiksels zijn funest! Ik had een Sena en nu zie je een vage afdruk van de stiksels vaag op mijn frontje. Hetzelfde heb ik gehad met een case van mijn iPod Classic. Nooit meer een lederen hoes voor mijn iPhone.

    Verder een onhandig hoesje lijkt me…maar als je op SM kickt kan het iets zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.