Reacties voor: G-FI van PosiMotion is ‘eerste gps-accessoire’ voor iPhone

PosiMotion beweert met de G-FI de eerste draadloze navigatie-oplossing voor de iPhone te hebben gemaakt. Het apparaat is vanaf de zomer verkrijgbaar en werkt net als de eerder besproken uitvinding van Gomite via Wi-Fi.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. als het een klein ding ding is koop ik em, wel handig ding, maar we zien wel.

  2. Ik hoop dat TomTom met een oplossing komt!

  3. ik wacht de eerste tests af voordat ik dat ding pre order. Anders koop ik in de zomer de gps functie voor de psp doe dan ook word gereleased

  4. ‘t ziet er handig uit… ik weet niet hoe groot dat ding is, mja… Ik bedoel, als-ie groter is dan de iPhone, dan hoef ik m niet 😛

    GPS in de iPhone zelf blijft toch de beste oplossing hè 😛 😉

    Owja, mijn iPhone is nu eindelijk onderweg! Pfff… zit er al sinds begin februari op te wachten 🙁

  5. En alleen omdat in de Iphone een incomplete Bluetooth stack zit, krijg je dit soort bizare tussenvormen als een wireless GPS (of van die oplossingen waarin hij op een poort wordt geklikt). Zou de oplossing niet gewoon het compleet maken van de bluetooth stack zijn zodat je elke paar tientjes kostende bluetooth GPS kunt gebruiken.

  6. ik denk dat deze Wifi oplossing wel een meerwaarde heeft boven Bluetooth, omdat bij de meeste gebruikers, de wiFi toch al de gehele tijd aanstaat, daarnaast ook nog de bluetooth antenne gebruiken, vergt dan extra stroom.

    Is het trouwens geen optie voor dit soort bedrijven, om ook meteen een soort HSDPA / UTMS gateway in te bouwen? Dan heeft zo’n appraat nog een enorme meerwaarde, en mbv van de wifi techniek is zoiets technisch gezien ook heel simpel met de iPhone te combineren lijkt me. (in de iPhone zelf hoeft dan geen extra software geinstalleerd te worden, die denkt gewoon met een WiFi verbinding te maken te hebben.)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.