Reacties voor: Deze iPhone 7-case brengt de koptelefoonaansluiting terug

Zoek je naar een elegantere oplossing om je iPhone 7 op te laden terwijl je met je ouderwetse koptelefoon naar muziek kunt luisteren? Deze Fuze Case brengt de koptelefoonaansluiting terug op je iPhone 7 en bevat ook een extra batterij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 31 reacties

  1. Aan het filmpje ligt het niet 🙂

  2. Neeeeee😅.
    Op naar de draadloze toekomst.. niet blijven hangen in 1920😭.

  3. Een beetje alsof je een paard voor de auto zet

  4. Misschien ook maar weer eens de draaischijf heroverwegen?

  5. Je iPhone wordt wel ook minimaal 20mm langer ook

  6. Arme jongens, wat moeten jullie in godsnaam zonder jullie god als hij over een jaar of 10 failliet is gegaan….
    Die 3,5mm plug, die gaat voorlopig niet weg.
    Misschien bij Apple telefoontjes, maar de rest van de wereld gebruikt nog wel z’n verstand. De “nieuwe” Ipads hebben de aansluiting ook nog allemaal.
    De wielen onder een auto schroef je er ook niet opeens onderuit met de stelling we gaan nu op lucht rijden.
    Je kunt het wel proberen, maar je draagvlak is minimaal.
    Op een paar aanbidders na dan (nu nog veel, later niet meer) die op lucht rijden geweldig vinden, omdat Apple het geweldig vindt.
    Je moet altijd een bedraad alternatief hebben voor een koptelefoon, altijd…. en zolang er geen alternatieve standaard komt zoals usb-c (Apple’s lightning is geen standaard, want zelfs macbooks hebben hem niet) Zal je het met de huidige moeten doen en dat is de 3,5mm plug.

  7. @Kees: Goh wat een vergelijking. Als je zonder wielen zou kunnen rijden denk ik dat iedereen enthousiast zou zijn.

  8. Ik heb een vraag over mijn oordopjes en wil weten of de rest dit ook zo ervaart. Als ik mijn oordopjes in mij iPhone 7 heb en ik wordt gebeld (muziek hard aanstaan😁) dan gaat het beltoon geluid NIET over mijn oordopjes. Iemand anders ook hier ‘last’ van?

  9. Hoogstwaarschijnlijk heb je de iPhone 8 al in je hand als ze van het Indogogo project gaan leveren 🙂
    Net zoals Kickstarter loopt het maanden uit, of je bent je geld kwijt.

  10. @Henk: ik heb dat niet met mijn iPhone 7, het geluid gaat gewoon over de koptelefoon. Gebruik de adapter, werkt prima!

  11. Origineel geplaatst door BillyT
    @Henk: ik heb dat niet met mijn iPhone 7, het geluid van de beltoon gaat gewoon over de koptelefoon. Gebruik de adapter, werkt prima!

  12. Origineel geplaatst door Erwin Puijnen
    Neeeeee😅.
    Op naar de draadloze toekomst.. niet blijven hangen in 1920😭.

    Omdat ?
    Apple heeft besloten dat het oud is ?

  13. @Kees: ben het volledig met je eens Kees!
    Het lijkt tegenwoordig hip om zoooo vooruitstrevend te zijn en dus de koptelefoon aansluiting maar af te zeiken.
    Die iPhone is duur zat dus ga dan ook niet minder opties aanbieden qua aansluitmogelijkheden.

    Hete as al aangetoond dat de lightning naar 3,5 mm verloop, minder klonk als de orginele koptelefoonbus van de iPhone 6S.
    Heb zelf aantal mooie laag ohmige koptelefoons als oa Fidelio X2, AKG K812 en heb mooi WAV files op de iPhone 128Gb staan. Klinkt nog steeds erg aardig!!
    En met mijn dure iBasso DX80 speler hoor ik echt nauwelijks verschil met dezelfde koptelefoon en liedjes op de iPhone 6+.
    Bij de AKG K812 wel iets verschil merkbaar maar dat mag ook wel voor dat geld aan koptelefoon.

    Dus audiofiel muziek luisteren kan echt nog wel door de beugel met de iPhone en WAV rips erop.
    Voor mij geen kijkshop Bluetooth koptelefoontje en roepen dat dit de magische audiofiele toekomst is.

  14. @Daan: Klopt, als het alternatief maar goed uitontwikkeld is en een algemene standaard.

  15. Mensen klagen alleen maar “duur genoeg” “minder opties” . En toch kopen.. Koop het dan niet, niemand verplicht je daar toe.

  16. Vind sowieso de hele heisa om die 3,5 Mm aansluiting kul . Dan krijgen we ja het klinkt niet zo mooi via het verloopje. Dan denk ik bij mezelf als je echt knap geluid wil hebben ga dan geen muziek via je telefoon luisteren. Apple kennende is de kwaliteit voor normaal dagelijks gebruik goed te doen. En anders simpel weg een andere telefoon kopen als het je niet aan staat toch? Maar dit soort oplossingen vind ik altijd een beetje behelpen op niks af want er staat dat het niet meer waterdicht is , dus oftewel niet goed overnagedacht , als je zoiets maakt zorg dan dat het wat toevoegd en niet weghaalt .

  17. Hopelijk werkt dit beter dan het adaptertje van Apple, kan geen muziek meer beluisteren met dit adaptertje, geluidskwaliteit is rotslecht.

  18. Origineel geplaatst door Mike
    Mensen klagen alleen maar “duur genoeg” “minder opties” . En toch kopen.. Koop het dan niet, niemand verplicht je daar toe.

    Zo kun je alles wel weg redeneren! Zou wat zijn zeg als je niet meer mag klagen..

  19. @BillyT: apart. Is dit een stetting wellicht dat hè kunt aanpassen of even terug naar Apple , vind het maar irritant

  20. @Kees: je vergelijking is op zich mooi gekozen, maar gaat mank op één detail: er is nog geen alternatief voor autobanden, en er is wel een alternatief voor de analoge minijack:
    1. De lightning aansluiting. De échte audiofielen bepalen veel liever zélf welke DAC ze gebruiken en zijn sowieso niet tevreden met de DACs die in de iPhones t/m 6S zitten. (Mensen die dat wel zijn, zijn geen audiofielen, maar ‘goed genoeg’ luisteraars. Punt.). Middels lightning kunnen koptelefoonbouwers hun eigen DAC inbouwen en dus écht goede audio leveren;
    2. Draadloze audio. Ik weet niet zeker of er in de iPhone 7 stiekem ondersteuning voor aptX ingebouwd zit, en het is nog even afwachten hoe goed de W1 chip van Apple is, maar alternatieven voor jouw autobanden zijn er dus bij telefoons wel.

    En zodra we op lucht kunnen rijden, zeg ik: wég met die wielen! Weet je hoeveel herrie en milieuvervuiling van slijtende autobanden dat scheelt?! Om nog maar te zwijgen van de lagere wrijving en dus lager energieverbruik…

    En voor de audiofielen: het is te hopen dat in dit hoesje een goede DAC ingebouwd zit (wat ik betwijfel, voor €49).

  21. Het is natuurlijk gewoon uitstellen… dat we met z’n allen draadloos gaan luisteren is gewoon een feit. Maar alles is eng als je het voor de eerste keer moet gaan doen…

    je kunt wel cases en verloopjes blijven bouwen… maar kom op alles wordt draadloos.

    Heb al ruim een jaar een draadloze headset en hoef dat geklooi met die snoeren die altijd maar overal tussen blijven hangen echt niet meer. En dat de kwaliteit nu misschien nog niet op en top is… dat verbetert met de tijd echt wel, dus be positive look up to the future!

  22. @Leander: De draadloze technieken bestaan ook al minstens 20 jaar en de kwaliteit verbeteringen gaan maar mondjesmaat. Daar komt bij dat bij draadloos je altijd afhankelijk bent van een extra energie bron. Mooi voorbeeld is de Bose q15, zonder batterij doet ie het niet, dus hebben ze dat in de q25 aangepast. Ergo eris nog altijd behoefte aan een alternatief zonder een extra energie bron en dat is het draadje met de 3,5mm plug.

  23. Vaak zijn dergelijke producten overpriced. Daarintegen dit product: Case is beschikbaar vanaf $49 inclusief verzending en wordt wereldwijd verscheept.

    Wel erg scherp geprijsd.

  24. @Marc: Marc, wat je zegt onder punt 1 klopt volledig, een externe dac, maar hoe sluit je een koptelefoon daarop aan? via een 3,5mm plug. De standaard is nog steeds de 3,5mm plug hier. De lightning adapter is nog steeds een Apple oplossing, waar de usb-c de standaard is voor de rest.
    Draadloze audio is batterij afhankelijk.

  25. Wie dit aanschaft moet zich na laten kijken! 😳

  26. @Sjaak: half besloten, want wat voor headphones worden erbij geleverd ? Die zijn blijkbaar niet verouderd.

  27. Oplossing voor geen probleem.

  28. Net als vissen met een drone!

  29. Wat wel mooi is, is dat je het hoesje oplaad via Lightning (extreem pluspunt, dit mis ik altijd bij andere modellen).
    En het is zeer scherp geprijsd, jammer dat ik geen iPhone 7 heb, anders had ik het wel geweten (en mini Jack is leuk, maar ik zal het niet extreem missen, hopelijk worden de Bluetooth oordopjes beter, en betaalbaarder (150€ vind ik best veel))

  30. Zoek je naar een elegantere oplossing om je iPhone 7 op te laden terwijl je met je ouderwetse koptelefoon naar muziek kunt luisteren?…

    ‘ouderwetse’😂
    Lekker tendentieuze subkop 😂

    Maar als bedoeld wordt “draadje = ouderwets, draadloos = modern”, wat zijn al die (betere) draadloze koptelefoons dan die je met èn zonder draadje kunt gebruiken? 🤔

    De lightning-variant van Apple zelf is iig vlees-noch-vis, een draadje met (niet-standaard) stekker en tòch mindere geluidskwaliteit dan voorheen – ‘the worst of both worlds’, de nadelen van draad en -loos gecombineerd 😢
    _

    Tsja, dit is de (maar iets) minder lompe variant van veel externe portable DACs die nu al te koop zijn en onder je iPhone passen met bandjes of etuitje. Waarbij nog volkomen onduidelijk is waar het kwalitatief uitkomt. Gezien de prijs zal het wel ergens onder het midden zijn 😕

  31. Indiegogo is inderdaad niet erg betrouwbaar. Recent project ook niet geleverd en geld kwijt.

    Origineel geplaatst door Xeno
    Hoogstwaarschijnlijk heb je de iPhone 8 al in je hand als ze van het Indogogo project gaan leveren 🙂

    Net zoals Kickstarter loopt het maanden uit, of je bent je geld kwijt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.