Reacties voor: FutureFunk: ontwerp je eigen 3D iPhone-hoesje of foto-opdruk

FutureFunk is een nieuwe aanbieder van iPhone-beschermhoesjes met persoonlijke opdruk. FutureFunk biedt hoesjes in hoogglans fotokwaliteit die krasvast en UV-bestendig zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. 26,95 is wel een beetje aan de dure kant als je de case creator van T-Mobile gebruikt voor €10.

  2. voor die 26,95 per hoesje zal dat kleine bedrijfje geen lang leven hebben denk ik 😉 Slechte marketing!!

  3. Sluit maar aan in de rij van de cover makers, wel achteraan a.u.b want je bent DUUR

  4. Misschien wel duur maar hoe is de kwaliteit ten opzichte van Hema en T-mobile? Dit is misschien wel veel beter…

  5. En bloody kansloos: een pagina in flash…
    Lame

  6. De reacties zijn begrijpelijk, maar niet terecht. Doordat hier helaas niet duidelijk wordt dat de hoesjes in tegenstelling tot de HEMA en T-Mobile:

    – 3D rondom bedrukt zijn. De Hoesjes van de HEMA zijn 2D alleen aan de achterzijde bedrukt.

    – De hoogste resolutie hebben. FutureFunk maakt Cases op dezelfde resolutie als je 12 megapixel camera. Het verschil met de HEMA is aanzienlijk omdat de HEMA een t-shirtprinter gebruikt en FutureFunk een eigen gepatenteerde 3D print techniek heeft.

    – FutureFunk prints zijn tot 0,2 mm in de cases geprint waardoor de prints krasvast zijn in tegenstelling tot die van de HEMA waar je print dat niet is. Ook zijn de cases UV bestendng, al leg je hem deze zomer in de zon blijft je print dus mooi en verkleurd niet.

    – De FutureFunk hoesjes zijn van polycarbonaat, buigzaam en sterk en niet van plastic. Deze blijven dus ook na een val heel en beschermen beter.

    De HEMA en T-Mobile hebben voor de prijs ook een leuk product, maar de verschillen in productkwaliteit voor een FutureFunk case worden meer dan gerechtvaardigd.
    Bij deze een vergelijking.

    Bedankt en veel plezier met het ontwerpen van je eigen 3D case!

  7. Kom op mensen, je kan je eigen ontwerp laten maken. Dan vind ik dit niet duur. Als je een iPhone kan betalen dan is dit peanuts.

  8. Weer een mooie optie om zelf je hoesje te laten maken. Ik heb er ook al een via T-Mobile gemaakt, die is leuk maar niet super mooi omdat de bedrukking inderdaad niet doorloopt in de zijkanten.

    Op zich een prima prijs, vergelijk het maar eens met de hoesjes die gewoon in de winkel hangen daar betaal je vaak ook al 30 euro voor.

    Ook leuk om iemand kado te doen natuurlijk!

  9. Casemate wordt in bovenstaande nog niet genoemd, maar is zeker de moeite waard, want hier kun ook je hoesje zelf uitkiezen(3 opties) waarop je de foto/kunst gedrukt wil hebben. Ik ben gegaan voor de tough case, is ook 3D geprint, en de kwaliteit is ook goed. Nadat ik mijn iphone heb laten vallen tijdens het fietsen(35km/h) is de verf er om de hoekjes af, maar dat is ergens wel logisch. Komt uit het buitenland(Engeland), dat dan weer wel.

  10. Origineel geplaatst door FutureFunk
    De reacties zijn begrijpelijk, maar niet terecht. Doordat hier helaas niet duidelijk wordt dat de hoesjes in tegenstelling tot de HEMA en T-Mobile:- 3D rondom bedrukt zijn. De Hoesjes van de HEMA zijn 2D alleen aan de achterzijde bedrukt.-

    Nou, hij is niet eens bedrukt. Er is een foto geprint, deze is in de juiste vorm gestanst en deze is (niet eens recht en dan weer wel met sterke lijm) op het hoesje geplakt… Vond het gaaf met mijn eigen foto, maar afwerking… Hhhmmm

  11. I love de hoesjes van Futurefunk. Mooie print, goede kwaliteit en een goede prijs kwaliteit verhouding!
    Voor mij geen hema of tmobile meer.
    Goedkoop is duurkoop, dat is wel weer gebleken!

  12. Origineel geplaatst door DutchClick
    Nou, hij is niet eens bedrukt. Er is een foto geprint, deze is in de juiste vorm gestanst en deze is (niet eens recht en dan weer wel met sterke lijm) op het hoesje geplakt… Vond het gaaf met mijn eigen foto, maar afwerking… Hhhmmm

    Precies, daarom is het naast 2D ook niet krasvast bij de 2D hoesjes, maar bedenk wel dat het daar slechts 9,95 + 1,25 (verwerkingskosten) is.
    Er dus een duidelijk kwaliteitsverschil, maar ook een prijsverschil. Verschillende producten voor verschillende wensen en mensen.

  13. een product voor de iphone maken en dan flash gebruiken in in mijn ogen al een fail. beter zou het zijn als ze ipv hoesjes gewoon de achterkant van je phone zouden veranderen bij de iphone 4 is de achterkant vervangen nog geen 3 min werk! zie aluminium-backplate of google zelf even

  14. @jack: Het is niet enkel voor de iPhone gemaakt, maar ook voor vele andere smartphone modellen die wel met flash overweg kunnen. Het is kiezen voor het minste kwaad.

    Het alternatief is namelijk HTML5, dat accepteert de iPhone wel, maar werkt niet voor de helft van de Internet Explorer gebruikers. Zodoende kiezen we nu voor flash en wordt er gewerkt aan aparte applicatie speciaal voor iPad en iPhone.

  15. +1 voor een producent die comments leest en beantwoord
    Zijn er ook staffelprijzen voor particulieren? (Ik denk aan sportvereniging/club) dus zelfde print meerdere keren voor wisselende foon-typen?

  16. Erg tof hoor, niet goedkoop, maar zeker niet te duur. IK ga het zeker doen, maar niet met mijn iphone 4, het wachten is op een nieuwe Iphone. Eind van het jaar is mijn abo verstreken en zal er wel weer een nieuwe zijn en dan koop ik liever een mooie case. Ik houdt hem in de gaten

  17. @Jbmm: Dankjewel! En, jazeker, stuur ons een mail en je krijgt een staffellijst met kortingen voor grotere aantallen.

  18. Net geprobeerd om een bestelling te plaatsen, echter onmogelijk om vanuit België te betalen 🙁

  19. @Jochen Andries: Beste Jochen, binnen twee weken zijn Mr Cash, Master en Visa geïntegreerd, tot dat moment kunt u per overschrijving betalen, stuur even een mailtje en uw case komt spoedig u kant uit.

  20. leuk idee, ziet er goed uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.