Reacties voor: Fusion: berichten op Facebook plaatsen vanuit iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak Fusion zorgt ervoor dat je ook berichten op Facebook, Foursquare en MySpace kunt plaatsen vanuit de Twitter-functie van iOS 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Erg handige tweak! Maakt apps als hootsuite weer wat minder nodig.

  2. Het kan dus alleen als je een twitter account heb. Je kan je dus niet inloggen met een facebook account

  3. Eindelûk! 🙂

  4. Myspace? Leeft dat nog?

  5. @Jasper: ik geloof van niet?

  6. Ik mag toch hopen dat dit er tegen iOS 6 standaard inzit, net als NCSettings, al ben ik daar minder zeker over. Heb het toch even geïnstalleerd en werkt mooi.

  7. deze net gekocht maar zit met een probleem, er staat om deze app te gebruiken moet je deze bij Activator selecteren op Compose Tweet, heb ik ondertussen al gedaan.

    Maar ik gebruik alleen Facebook en telkens ik ix wil posten zegt ie ” No twitter accounts” en moet ik deze instellen.
    Heb alle andere plugins uitgezet en wil enkel Fusion gebruiken voor Facebook maar het lukt me niet, heeft iemand hier een oplossing voor?

  8. @Juan: Je moet twitter gewoon aanzetten, misschien wordt het verholpen in een update. Het is natuurlijk lastig als je geen Twitter-account hebt, heb je dat wel: stel hem in en zet in Fusion ‘Auto Selection’ bij Twitter uit.

  9. net twitter aangezet en ik heb nog steeds hetzelfde probleem ook em even proberen aan te zetten en kan nog steeds niets posten op mijn fb zonder de error te krijgen dat ik geen twitter account heb

    Edit: ik denk dat ik je misschien verkeerd begrepen heb en dat twitter misschien verplicht is om deze tool te kunnen gebruiken?
    Als dat het geval is is dit een absurde applicatie waarom dan verschillende andere methodes toevoegen als twitter niet optioneel is =/.
    $2 well spent dan..

  10. Waarom wordt hier 3/4 van de nieuwsberichten van iDownloadblog gebruikt?

  11. Qtweeter werkte goed, maar blijft enkel voor iOS 4.. Iemand een alternatief? Want $2 is dit niet waard. De standaard composer is namelijk vreselijk traag..

    Origineel geplaatst door Dennis
    Waarom wordt hier 3/4 van de nieuwsberichten van iDownloadblog gebruikt?

    Omdat iedereen dezelfde Cydia-repo’s heeft?

  12. net de maker gemaild en hij zal de fix in de volgende update toevoegen zijn woorden waren ‘Wow, I can’t believe I overlooked this.’

  13. @Juan:
    Dat is netjes 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.