Reacties voor: Fulton’s eCoupled System laadt iPhone zonder kabels

Fulton Innovations heeft op CES een oplossing laten zien waarmee je een iPhone en andere apparaten draadloos kunt opladen. De oplossing is ietsje anders dan Powermat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Hmm klinkt goed maar denk niet dat het goedkoop is om er zo’n accu in te laten zetten. Denk al helemaal niet dat Apple het standaard in de iphone uit zou gaan brengen. En kijk het filmpje eens. Het lijkt wel een steen waar je je iphone op moet leggen. Zoo lelijk heb ik nog nooit iets gezien

  2. Dit is zo typisch sensatie-iphoneclub.nl.
    Sorry jongens, ik lees jullie site met plezier, maar zo een sensatie kop vind ik niet nodig.
    Als je het artikel dan leest, blijkt dat je een andere batterij in je iphone moet zien te krijgen en dus volledig nutteloos is.
    Dit lijkt wel Het Laatste Nieuws in België.

  3. @apoZ – Sorry hoor, maar wat had jij het voor titel gegeven? Er staat toch duidelijk dat Fulton’s eCoupled System de iPhone oplaad… daar hoort die batterij bij!
    en @Buffalo – Dat het systeem nou toevallig zo is gevormd, betekent niet meteen dat het een flut-idee is. Je zou het ook kunnen verwerken in een meubelstuk of bijvoorbeeld in de keuken.
    Dan nog is dit een interessant bericht, omdat het dus wél mogelijk is. Als Apple dit ook wel aanstaat, zouden er leuke apparaatjes (en meubels!) kunnen ontstaan…
    Denk bijvoorbeeld aan een bureau waar je gewoon je laptop en telefoon op kunt zetten/leggen, zonder dat je stekkers hoeft in te pluggen en toch uren door kunt gaan! En nooit meer de batterijen van je draadloze muis vervangen!
    Ideaal toch?!

  4. @apoZ – sensatie? Die zie ik niet hoor, gewoon duidelijke kop en ik zou niet weten wat er dan had moeten staan.
    dit is zo vet bedacht, de mogelijkheden die deze techniek biedt zijn ontelbaar!

  5. Die steen waar Buffalo het over heeft, heeft anders wel een mooie houtstructuur. Als je tegenwoordig in Livingwinkels gaat kijken zijn dit soort stukken hout heel erg hip! Past in een klassiek interieur, en interieur met zware eikenhouten meubelen en een strak interieur!

    Ik zou hem wel willen hebben.

  6. Ik vind het een erg geinig idee, zou mijn batterij er wel voor willen vervangen! Nadeel is wel dat je hem altijd op dezelfde plek moet opladen. Een gewone lader is toch makkelijker mee te nemen.

    Vraag me wel af of je de gewone oplader ook kunt blijven gebruiken. Anders heb ik toch echt een probleem in de auto! 😉

  7. thuis zou ziets handig zijn als hij dan ook nog automatish synct 🙂 anders lijkt het mij een beetje zinloos (wel fijn) gadget 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.