Reacties voor: FullContact: nieuwe naam voor Cobook adresboek

FullContact is een nieuwe adresboeken-app, gebaseerd op het voormalige Cobook. Geef FullContact toestemming en de app ruimt jouw adressenlijst op.
Lees het complete artikel → FullContact: nieuwe naam voor Cobook adresboek
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik zit helemaal niet te wachten op dit adresboek. Allereerst is me niet duidelijk wat de voordelen zijn boven Apple’s eigen adresboek “Contacten”. Ook daarin heb ik wel eens per ongeluk mijn hele adresboek van Facebook geïmporteerd. Verschrikkelijk! Want dat wil je niet. De meeste mensen op mijn Facebook heb ik alleen daar contact mee en bevinden zich over de hele wereld. Daar heb ik niet meer contactinfo van en heb ik ook niet nodig. Dat zou alleen vervuiling opleveren van mijn toch al grote adresboek.

  2. En weg zijn mn uitgaven aan cobook voor plugins, zoals voor linkedin 🙁

  3. @macaanzee: Dank voor je nuttige bijdrage.

    Ik heb Cobook wel altijd met plezier gebruikt, allereerst op de Mac waar ik het een prettigere app vond vanwege de mogelijkheid om te taggen ipv in groepen in te delen en omdat deze app als menu-app bovenin altijd direct te vinden is.

  4. @rtc: Dat verontruste mij ook, maar LinkedIn werkt nog steeds. Het is nu alleen gratis.

    @Gonny: Je houdt controle over je adresboek. Je kunt nog steeds zelf bepalen welke contactfoto je gebruikt. Je kunt updates negeren (per persoon!). Je kunt aangeven dat je een bron, zoals Facebook, alleen wilt gebruiken om bestaande contacten te updaten, of ook om nieuwe contacten aan te maken.

    Ik vind m minstens net zo goed als Cobook. De update functie is verbeterd (dat heeft de standaard Contacts app niet en is toch wel erg handig – veel rijkere informatie per contact en makkelijker up-to-date te houden). Nu nog wachten op een update voor de Mac app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.