Reacties voor: Frontje en binnenwerk mogelijke iPhone 5C gelekt (updates 2x)

Het schermfrontje en binnenwerk van de iPhone 5C zijn gelekt op foto's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik vraag me af of ze hier wel een retina-display in plaatsen en niet de route opgaan van de iPad mini.

  2. Waarom zou zoiets niet van bv een iPhone 5S kunnen zijn maar alleen van een 5C?

    Edit: Laat maar, in het bron artikel staat wel waarom 🙂

  3. Origineel geplaatst door Anfroy
    Waarom zou zoiets niet van bv een iPhone 5S kunnen zijn maar alleen van een 5C?

    Dacht ik ook al, trouwens het zou nergens op slaan als Apple deze iphone in de genoemde landen zou uitbrengen en hier bv. niet, mensen gaan hem als hij goedkoop genoeg is gewoon importeren, gewoon ook hier uitbrengen de concurrentie brengt hier ook naast hun topmodellen ook de goedkopere en ze kanibaliseren elkaar niet.

    Dus Apple, breng de iPhone 5C ook hier.

  4. Ik wil dat ze die randen wegwerken aan de rechter en linker zijkant, maak daar scherm van, meer scherm en het oogt ook mooier.

  5. iPhone5Cheap, de C staat voor Cheap 😉

  6. Tis voor alle landen bedoeld.. Apple is lang niet meer de marktleider van mobiele telefoons.. En dankzij goedkope iphones willen ze juist hoger komen.. Zie aandelen van apple staat nu op 400+.. Vorig jaar stond ie nog op 800???

  7. @Patryk: Ja, maar ze zeggen dat apple zich speciaal richt op die markten. Dat wilt niet zeggen dat ze ons overslaan.
    Ik ben er ook van overtuigd dat dit niet per se de iphone 5C hoeft te zijn, er is (bij mijn weten) niks op deze foto te zien dat zou kunnen bewijzen dat het per se over een iphone 5C moet gaan.(maar zoveel ken ik er ook niet van)
    Nog iets, wie zegt dat de C niet staat voor Camera en dat Apple zich bij de volgende uitgave niet specifiek richt op de camera ipv de snelheid? Niks is zeker tot Apple het zelf aankondigt

  8. Er word al tijden gesuggereerd dat het de iphone 5c word, terwijl Apple die naam nog geen eens bevestigd heb…. En waarom zou het gaan om een budget 5 iphone? Misschien krijgt de “budget” iphone het formaat van een iphone 4…. Kortom er word een hoop gezegd, maar niks is hard te maken!

  9. @GadgetGoeroe: Nee kan niet. Als ze het toch doen zou hij niet meer dan 299 mogen kosten. Met retina 399€. Zullen zien.

  10. C is for China

  11. @Patryk: Natuurlijk komt hij hier ook??? Maar voor landen als China enz is de gewone iphone te duur voor heel veel mensen.

    @vroem: Iedereen wil dat maar het moet technisch op grote schaal haalbaar zijn. ( massaproductie en een prototype is is heel anders)

  12. Origineel geplaatst door Hahha
    Tis voor alle landen bedoeld.. Apple is lang niet meer de marktleider van mobiele telefoons.. En dankzij goedkope iphones willen ze juist hoger komen.. Zie aandelen van apple staat nu op 400 .. Vorig jaar stond ie nog op 800???

    Sorry hoor, maar 800 dollar hebben ze niet gehaald ( dan had ik ze allang verkocht;-)) volgens mij was 720 het hoogste.

  13. Ondanks dat ik nog niet helemaal in de 5C geloof denki k dat als het waar is de C voor Color staat.

  14. De geruchten vliegen ons om de oren, vooral over het budgetmodel. Ik vind het raar dat we zo weinig horen over het volgende dure model.
    Zou het zo zijndat Apple alleen een iPhone c uitbrengt in september? Of misschien dat het dure model in Amerika wordt gefabriceerd waardoor Apple ons verrast met een onverwachte iPhone 6 ipv iPhone 5s?

  15. Origineel geplaatst door Rake
    C is for China

    Nehhh C is for Chantal 🙂

  16. Origineel geplaatst door vroem
    Ik wil dat ze die randen wegwerken aan de rechter en linker zijkant, maak daar scherm van, meer scherm en het oogt ook mooier.

    Géén randen bestaat niet, dat is technisch niet haalbaar., en hoe dunner de rand hoe sterker het materiaal moet zijn om schokbestendig te zijn en het scherm te beschermen!

  17. Kijk maar naar de htc one. Die heeft een scherm en die loopt tot de randen.

  18. Origineel geplaatst door Arjan Maas
    Sorry hoor, maar 800 dollar hebben ze niet gehaald ( dan had ik ze allang verkocht;-)) volgens mij was 720 het hoogste.

    Punt dat hij probeert te maken denk ik is dat de koers van de aandelen Apple binnen een jaar bijna 50% in waarde zijn gedaald. Trekt waarschijnlijk laatste kwartaal van dit jaar wel weer wat aan, maja ik zie hem voorlopig niet meer in de buurt van de €720 komen 😉

  19. Origineel geplaatst door Daan,
    Kijk maar naar de htc one. Die heeft een scherm en die loopt tot de randen.

    Als hij UIT is (de hTC) lijkt het tot op de randen, optisch bedrog door het glas tot aan de randen opzij te laten lopen, en niet boven en onder, maar als hij AANSTAAT zie je rondomrond het scherm enkele mm zwart, dus totnutoe heeft nog NIEMAND scherm (pixels) tot OP de rand (is nog steeds niét mogelijk, geloof me vrij!)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.