Reacties voor: Front Row-applicatie van Apple TV (Lowtide) op een iPod touch geïnstalleerd

De Front Row-software van de nieuwe Apple TV (Lowtide) blijkt te kunnen draaien op een iPod touch. Ontwikkelaar Dustin Howett is erin geslaagd, maar het is niet voor iedereen weggelegd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Apple TV op de iPad!

    Of twitter op Apple TV, mogelijkheden zijn eindeloos!

  2. Frontrow ala atv op de ipad is wel sweet

  3. @FiXeR:
    Twitter op je tv, op die manier zijn de mogelijkheden inderdaad eindeloos. FaceTime via je tv…

  4. Gebruik Remote HD, dan heb je ook de atv op je iPad.

  5. Ik heb al Twitter op m’n TV… Samsung ondersteund ook Apps… Zie hier het nut niet zo van in. Als het nu andersom was misschien wel. GTA op je Apple TV ofzo, maar hoe moet je het dan bedienen!?

  6. Nou, ziet ernaar alsof het heel soepel draait…NOT. Volgens mij crashed de app ook op het einde. Maar wel stoer dat het uberhaupt voor elkaar gebokst is….

  7. Apple is de beste !! I Love technologie! Prachtig gewoon

  8. Laten we eerlijk zijn: Front Row is al niet briljant op de Mac. Dat is wel de voornaamste reden dat zoveel Mac gebruikers Plex installeren. Hiervan is nu ook een goede app in de store te vinden. Geen enkele reden dus om het zo beperktte FrontRow te (willen) gebruiken.

  9. Origineel geplaatst door Léon Dekkers
    Laten we eerlijk zijn: Front Row is al niet briljant op de Mac. Dat is wel de voornaamste reden dat zoveel Mac gebruikers Plex installeren. Hiervan is nu ook een goede app in de store te vinden. Geen enkele reden dus om het zo beperktte FrontRow te (willen) gebruiken.

    Wat ze hiermee alleen willen laten zien, is dat de apps compatible zijn. Het zou dus vrij eenvoudig moeten zijn om nieuwe apps te bouwen voor de AppleTV.

  10. Dit is Apple is niet hè dit zijn die geniale gasten van iPhone en cronic dev team , apple doet er alles aan om dit te verkomen dan is echt de vervelende kant van Apple. @CeM:

  11. @Whacko: euhm gemakkelijk is 1, maar waar vind jij gemakkelijk ruimte op je apple tv? zit ws niet meer in dan 512 mb..

  12. @Chris: volgens mij zit er genoeg schijfruimte in hoor. In de keynote zag je dat Steve een film huurde, en even later een melding kreeg dat ie kon gaan kijken. De film werd dus al gedownload, en je kan later kiezen wanneer je hem wil kijken. Er is dus wel degelijk ruimte, alleen kun je niet meer zoals vroeger bestanden op je Apple tv zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.