Reacties voor: FreeStyle LibreLink stuurt glucosemetingen via NFC naar iPhone

Met de FreeStyle LibreLink kun je nu bloedsuiker draadloos uitlezen via de NFC-chip in je iPhone. Het is een van de eerste toepassingen waarvoor Apple de NFC-chip in de iPhone heeft vrijgegeven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Jammer dat ze nog steeds de NFC chip af hebben geschermd. Lijkt er wel op dat Apple meer bezig is met het toepassen van de NFC chip in iPhone’s en Apple Watches. De toepassing in de Apple Watch met het synchroniseren van gelopen afstanden, hartslagen etc op sport toestellen is heel handig!

  2. Nou nog die sensor inbouwen in een nieuwe Apple Watch “Gluco”

  3. Origineel geplaatst door Ron E.
    Nou nog die sensor inbouwen in een nieuwe Apple Watch “Gluco”

    Dus ook het naaldje van de sensor aan je Watch?

  4. Yes, na lang wachten nu ook met mijn iphone X mijn glucose meten. 👍🏻

  5. Ik heb hier afgelopen zomer op Mallorca meerdere mensen mee zien lopen en ik vroeg me toen al af waarvoor het was. Grappig dat ik het via iCulture te weten kom.

  6. Nu is het erop wachten dat de Wetenschappelijke Raad vd Gezondheidszorg ook een x inziet dat een vergoeding van FGM-achtige meters echt geen luxe zijn, maar bittere noodzaak voor diegenen die dagelijks meerdere keren op de meest onhygiënische plekken moeten prikken…

  7. Origineel geplaatst door IOSme
    Nu is het erop wachten dat de Wetenschappelijke Raad vd Gezondheidszorg ook een x inziet dat een vergoeding van FGM-achtige meters echt geen luxe zijn, maar bittere noodzaak voor diegenen die dagelijks meerdere keren op de meest onhygiënische plekken moeten prikken…

    +10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.