Reacties voor: Gezocht: freelance iOS-ontwikkelaar voor de iCulture-app

iCulture zoekt een geroutineerde freelance ontwikkelaar voor onze iOS-app. Ga jij ervoor zorgen dat onze app nog meer liefde ontvangt?
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Jammer, had stiekem wel een verwacht dat de App in Swift was gemaakt. Helaas ben ik niet een ervaren iOS ontwikkelaar, maar wel eentje die druk bezig is in z’n vrije tijd met het leren er van!

  2. in de vacature valt het laatste zinnetje mij erg op:
    RECRUITERS EN ANDER HEADHUNTING GESPUIS HOEVEN NIET TE REAGEREN.

    ben ik niet gewend van iculture☺

  3. Misschien niet helemaal de goede plek hier, maar reacties editen in de app is welkom. En daarnaast vind ik een kudosysteem mooi bij reacties.

  4. Wow wat een omschrijving en een verwachtingspatroon, schrikt enorm af volgens mij. Hij zij moet dit en moet dat en verwacht dit en dat… en dat alles tegen een marktconforme vergoeding… maar je zit wel op een leuke locatie met fijne collega’s! Weer zo’n werkgever denk ik dan. Had flitsend en trendy verwacht van iCulture maar goed veel succes op de jacht naar talent. Hebben wij met zijn allen baat bij 😉

  5. Het enige waaraan ik voldoe is snel schakelen. In de auto welteverstaan… Maar succes met de zoektocht. Toen een app zo lang op zich liet wachten vroeg ik me al eerder af waarom niet te zoeken onder de huidige lezers.

  6. Ja t lijkt me prachtig om te doen, ben allen 15 jaar 😬

  7. Hoe hard is de ‘freelance’ eis? Er zijn anno 2016 immers ook verschillende tussenvormen.

    Werk zelf via een ‘mid-flex’/’mid-lance’ constructie, en dat is imho (voor alle partijen eigenlijk) toch ‘the best of both worlds’. Zelf weliswaar niet de gevraagde Objective-C evaring, maar zit wel in de hoek van de diverse C-achtige talen bij ons clubje, dus de kans is groot dat een (ook mid-lancende) collega die ervaring wèl heeft.

    Heeft ‘t zin dat ik zsm een balletje opgooi? Spreek zeer binnenkort toch de man die kundig onze inzet regelt dus ‘t is een kleine moeite (en nee, dat is geen headhunter 😉)

    PS de ervaring met Slack heb ik, zoals bekend, wèl 😀

  8. @Justin w: haha geweldig idee!!

  9. Lijkt me leuk om voor de iCulture app te ontwikkelen! Helaas ben ik ook een beginnende iOS-ontwikkelaar.

  10. Is een samenwerking met College of Multimedia (cmm.nl) niet wat voor jullie? Ook gevestigd in Amsterdam. Kan me een prima win-win scenario voorstellen; jullie een mooie app, de (afgestudeerde) leerlingen een mooie opdracht..

  11. @lauw op HBO ICT leren ze voornamelijk Java en geen Apple. De kosten zijn te hoog voor dat. ( ik doe zelf HBO ICT :id&s ) het eisen pakket is niet Miss. Dan mag je die beste persoon wel 5K Bieden ..

  12. Een midlancer is ook heel flexibel. Veel meer te vergelijken met een freelancer dan een ontwikkel-bureau.

    Ik ben zelf ook midlancer en de opdracht lijkt me erg interessant! Ik heb m’n manager daarom ook getipt, hopelijk geven jullie hem een kans… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.